Προς το περιεχόμενο

Επεκταση κερεας wifi

8anos94

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για το αυτοκόλητο δεν μου απάντησαν καθόλου οσο για τον προμηθευτή τους μου έδωσαν αυτα τα στοιχεία

Please kindly contact with our Greece partner as following

N. KOTSOU & SIA O.E. – NETSOLUTIONSGROUP

Attn : Ioannis pediaditis

TEL. 2118008099 FAX. 2118006461

e-mail : [email protected]

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για το αυτοκόλητο δεν μου απάντησαν καθόλου οσο για τον προμηθευτή τους μου έδωσαν αυτα τα στοιχεία

για το αυτοκολλητο γραφει στο site που εδωσα με το που μπεις.τουλαχιστον στα νεα προιοντα για τα παλια δεν ξερω πρεπει να υπαρχει και να βλεπεις κατι να αλλαζει.λεει ακριβως.

ναι οκ

αλλα που ειναι σχεδιασμενη?

και η μπαταρια σου παιζει και ειναι κινεζικη.και αλλα 10000 κινητα ειναι φτιαγμενα στην κινα και αμαξια ειναι φτιαγμενα στην κινα και παιζουν.οτι κατι παιζει οπως πχ παιζει στον φιλο μας η καρτα η alfa δεν σημαινει οτι ειναι αυθεντικη.ενταξει μπορει να ειναι fake και χαμηλοτερη σε ποιοτητα αποδοση αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν παιζει.το που σχεδιαζεται κατι δεν μου λεει κατι.το βασικο ειναι να υλοποιειται και με καλα υλικα.και αλλα τοσα πραγματα για microchips,οκοκληρωμενα που δεν ειναι αυθεντικα η ειναι απο παλια υλικα αποκολλημενα η αλλο γραφουν αλλο ειναι.μην το αναλυσουμε.δεν εχει νοημα

το site under construction:P

κατι μου λεει αυτη η εταιρεια αλλα δεν μπορω να θυμηθω .ισως να μου θυμηθει την netscope solutions.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...