poulinos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 ενταξει λιγο ειναι.και με Omni Θα επαιζε οπως και επαιζε.επισης και με λιγοτερα Mw θα παιξει.επισης ακομα και 100 mw να ριξεις την καρτα επειδη ειναι grid θα παιξει.βεβαια απο την αλλη ειναι omni αλλα οκ.βαλε την καρτα να δουλευει λιγοτερα Mw αμα γινεται.ριξτην κατω απο 300.και για σενα αλλα για να μην σκιζεις και τους γυρω.
8anos94 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 αν και δεν υπαρχουν σπιτια ενδιαμεσα πως κατευαζω τα mw δεν εχω ιδεα
poulinos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 ειχα διαβασει δεν ειμαι σιγουρος οτι η alfa οι καρτες εχουν ενα utility η απο καπου μπορεις και ρυθμιζεις ποσα Mw η ποσα dmb θα ειναι.τα 20 dbm ειναι πχ 100Mw.υπαρχει convertor gia na κανεις απο το ενα στο αλλο.
8anos94 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 θα το ψαξω μια ερωτηση η αλφα 51 ειναι καλυτερη απο την 36? γιατι βλεπω οτι εχει περισοτερα mw
poulinos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 θα το ψαξω μια ερωτηση η αλφα 51 ειναι καλυτερη απο την 36? γιατι βλεπω οτι εχει περισοτερα mw εγω η 51 που ειδα βλεπω οτι γραφει 27 dmb σε b/g οποτε ειναι 500Mw.apla einai dual band και παιζει και σε a και σε n. δεν βλεπω να ειναι παραπανω.νομιζω καποια alfa ειναι 2 watt αλλα δεν θυμαμαι ποια.νομιζω... την βρηκα αλλα δεν ξερω καν ειναι αυθεντικες η οχι. http://www.ebay.co.uk/itm/SUPER-WIFI-USB-Card-5dBi-Antenna-ALFA-AWUS036NH-2000mW-/260731026133?pt=UK_Computing_Networking_SM&hash=item3cb4c7bad5
8anos94 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 πρεπει να ειναι αυθεντικη απο γερμανια ειναι δεν μπορει να ειναι fake παντος και τα 500 καλα ειναι αμα ειχα 2000 πιστευω δεν θα επεζαι η τηλεοραση μου χαχαχα
poulinos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 πρεπει να ειναι αυθεντικη απο γερμανια ειναι δεν μπορει να ειναι fake παντος και τα 500 καλα ειναι αμα ειχα 2000 πιστευω δεν θα επεζαι η τηλεοραση μου χαχαχα ναι μπορει απλα με τις alfa γενικα θελει προσοχη.καποιοι λενε οτι ειναι αυθεντικα και εχουν το ασημενιο αυτοκολητακι πανω και λενε οτι ειναι official dealers κτλ.βεβαια υπαρχουν και αλλες καρτες με αλλα ονοματ απου ειναι κινεζικες τελειως αλλα εχουν αλλο ονομα αλλα ειναι και αυτες 500 Mw 1000mw 2000mw 2000 mw εινα αστα να πανε.θα φτιαξεις λινκ δεν ξερω σε ποσα χιλιομετρα.ελεος να εχεις τετοιο στο σπιτι.τοοmuch.εδω και τα 500 ειναι πολλα για αυτο σου ειπα ριξτο πιο κατω αν γινεται.
SPANK Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Τώρα με προβλημάτισες αν ειναι original και εγώ αυτη που έχω αγοράσει εδω και 1.5 χρόνο. Αν και ποτε δεν μπήκα στην διαδικασία να το ψάξω γιατι μέχρι στιγμής δουλεύει οπου και να την έχω βάλει.
8anos94 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 εκει που λεει αλφα απο πανο εχει ενα αυτοκλητο εμενα αυτο το ασημι αλλα σου δουλευει? μην το ψαχνεις απο κει και περα....
billkolias Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Τώρα με προβλημάτισες αν ειναι original και εγώ αυτη που έχω αγοράσει εδω και 1.5 χρόνο. Αν και ποτε δεν μπήκα στην διαδικασία να το ψάξω γιατι μέχρι στιγμής δουλεύει οπου και να την έχω βάλει. μαπα ειναι ρε spank στο λεω εγω xd αφου δουλευει μετα απο 1,5χρονο δεν νομιζω να μην ειναι αυθεντικη,αλλα αφου δουλευει αστα μην τα σκαλιζεις!
poulinos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Τώρα με προβλημάτισες αν ειναι original και εγώ αυτη που έχω αγοράσει εδω και 1.5 χρόνο. Αν και ποτε δεν μπήκα στην διαδικασία να το ψάξω γιατι μέχρι στιγμής δουλεύει οπου και να την έχω βάλει. αυτο πρεπει να δεις τι λενε για το αυτοκολλητακι.σιγουρα και στο site Της alfa μπορει να λεει κατι παραπανω.στο ebay απλα μερικοι λενε οτι ειναι official sellers.αλλο πραγμα καποιος να μην ειναι official seller και αλλο πραγμα να πουλαει ημιτασιον .οποτε θελει ψαξιμο. εκει που λεει αλφα απο πανο εχει ενα αυτοκλητο εμενα αυτο το ασημι αλλα σου δουλευει? μην το ψαχνεις απο κει και περα.... ενταξει σκοπος ειναι να πληρωνεις και να παιρνεις αυτο πουπρεπει οχι να παρεις πχ 500 mw και να σου ειναι δεν ξερω ποσα επειδη πχ ειναι απο την κινα. μαπα ειναι ρε spank στο λεω εγω xd αφου δουλευει μετα απο 1,5χρονο δεν νομιζω να μην ειναι αυθεντικη,αλλα αφου δουλευει αστα μην τα σκαλιζεις! οτι παιζει δεν σημαινει κατι.
SPANK Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Αν και στο site της Alfa δείχνει κατι για ενα αυτοκόλητο δεν λέει ξεκάθαρα κατι οποτε τους έστειλα ενα email να μας πουνε κατι παραπάνω τι και πώς , αν υπάρχει τρόπος να αναγνωρίζουμε αν ενα προιόν ειναι original η οχι ανεξάρτητα αν δουλεύει. Τους έστειλα και ενα 2ό email να δούμε ποιοι ειναι οι αντιπρόσωποι στην ελλάδα που πουλάνε αυθεντικά προιόντα. Update : Μου απάντησαν σε 5 λεπτά (πολύ γρήγορα ομολογώ) και μου έδωσαν τηλέφωνο και διεύθυνση του partner τους στην ελλάδα. Αν δεν θεωρείται διαφήμιση πείτε μου να το γράψω εδω αλλιως σε pm για όποιον ενδιαφέρεται.
billkolias Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 οτι παιζει δεν σημαινει κατι. σημαινει,οτι δεν ειναι κινεζικο
poulinos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 σημαινει,οτι δεν ειναι κινεζικο σοβαρεψου.και η μπαταρια στο κινητο σου made in china ειναι. Αν και στο site της Alfa δείχνει κατι για ενα αυτοκόλητο δεν λέει ξεκάθαρα κατι οποτε τους έστειλα ενα email να μας πουνε κατι παραπάνω τι και πώς , αν υπάρχει τρόπος να αναγνωρίζουμε αν ενα προιόν ειναι original η οχι ανεξάρτητα αν δουλεύει. Τους έστειλα και ενα 2ό email να δούμε ποιοι ειναι οι αντιπρόσωποι στην ελλάδα που πουλάνε αυθεντικά προιόντα. Update : Μου απάντησαν σε 5 λεπτά (πολύ γρήγορα ομολογώ) και μου έδωσαν τηλέφωνο και διεύθυνση του partner τους στην ελλάδα. Αν δεν θεωρείται διαφήμιση πείτε μου να το γράψω εδω αλλιως σε pm για όποιον ενδιαφέρεται. α.δεν ειναι διαφημιση.β.τελικα τις σου ειπαν για το αυτοκολλητο??παντως skroutz to ewifi και το Open 24 τα πουλανε αλλα απο καποιον προμηθευτη τα αγοραζουν. αλλα με το αυτοκολλητο σου ειπαν?και αν μπορεις γραψε τι λεει το site για το αυτοκολλητο. http://www.alfa.com.tw/in/front/bin/home.phtml εδω για οποιον θελει να διαβασει για το stick.ολογραμμα κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.