Προς το περιεχόμενο

Επεκταση κερεας wifi

8anos94

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ωραια ευχαριστω περιμενουμαι να ερθουν τα πραγματα και να τα πουμαι και με τις 5 γραμες χα0χ0αχ0α0

Δημοσ.

για να παιξει ενα ασυρματο δεν σημαινει οτι πρεπει να παιζει οπως και δηποτε με 5 γραμμες.σαν μερικους σε hot spot λενε πως εχω 2 γραμμες τι θα κανω και κανουν παραπονα.για απλο surfing ακομα και με Low σημα παιζεις.

Δημοσ.

αμ εγω δεν το θελω για surfing δεν λεω κατευαζω ταινιιες με 350 KBs και games παιζω αλλα το διαμιραζω σε ολο το σπιτι ε και χανω λιγο απο δω λιγο απο κει δεν πειραζει χειμονας ερχεαι μεσα στο σπιτι θα ειμαστε τι να κανουμαι ας τα δοσουμαι τα λευτα για το χειμονα χααχα

Δημοσ.

ενταξει ναι οταν θες full ταχυτητα αλλαζει το θεμα.αλλα οκ και 4 και 3 παυλες δεν ειναι ασχημα.οποιος θελει να μην χανει τιποτα περναει καλωδιο:P.

Δημοσ.

ωρα πιανω 2 με το μαπεξ καλοδιο και την κερεα 5dbi αμα βαλαβ τα αλλα πιστυω θα παει 4 εσπα αλγη θα υπαρξει αν δεν υπαρξει δεν πειραζει καλο ειναι κιαυτο χαχαχχα ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ INTERNET!!!

Δημοσ.

ωρα πιανω 2 με το μαπεξ καλοδιο και την κερεα 5dbi αμα βαλαβ τα αλλα πιστυω θα παει 4 εσπα αλγη θα υπαρξει αν δεν υπαρξει δεν πειραζει καλο ειναι κιαυτο χαχαχχα ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ INTERNET!!!

σε λιγο θα χρειαστω διερμηνεα για να μεταφρασω.εσπα = τεσπα βαλαβ= βαλω

αλγη =λιγη.

απο την αλλη πλευρα τι θα υπαρχει γιατι μετα απο τοσες σελιδες ξεχασα.απο την μια η grid με τη alfa απο την αλλη?

Δημοσ.

αλγη =λιγη.

απο την αλλη πλευρα τι θα υπαρχει γιατι μετα απο τοσες σελιδες ξεχασα.απο την μια η grid με τη alfa απο την αλλη?

ειναι γραμμικη γραφη Α :rolleyes:

Δημοσ.

αλγη =λιγη.

δεν ειναι η Α η ΣΤ ειναι :P

απο την αλλη πλευρα ενοεις αυτος που δινει το net ενα απλο ρουτερακι μαρκας θα σε γελασω θα σου πω το βραδι γιατι δεν ειμαι σπιτι νομιζω ενα τομσον....

Δημοσ.

ειναι γραμμικη γραφη Α :rolleyes:

δεν την ξερω τηην α.

δεν ειναι η Α η ΣΤ ειναι :P

απο την αλλη πλευρα ενοεις αυτος που δινει το net ενα απλο ρουτερακι μαρκας θα σε γελασω θα σου πω το βραδι γιατι δεν ειμαι σπιτι νομιζω ενα τομσον....

ουτε την στ ξερω.

ναι αυτος που δινει το net.δηλαδη ειναι λιγο ακραιο λιγακι εσυ να εχεις την 24 αρα την grid και 500mw καρτα και ο αλλος να ειναι ενα thomson με μια omni 2-3 db.οποτε λογικο ειναι ναμην μπορεις να παιξεις ευκολα με καλο σημα.αν απο την αλλη εβαζες ενα access point 300 mw και εβαζες και εκει μια grid και συνδεες το access point Με το Thomson και εκλεινες το wireless tou thomson(η εβαζες ενα διαφορετικο ssid )εκει να δεις θα επαιζες με 10 παυλες οχι 5.το thomson θα μπορουσες να το αφηνες με πχ ssid thomson για να παιζουν εκει τοπικα διπλα στο Thomson αμα υπαρχει κανεις και το access point Θα μπορουσες να το ονομαζες πχ thanos και να εκανε το link με σενα.γιατι αμα βαλεις grid απο την αλλη και κλεισεις το Thomson επειδη η grid δεν ειναι omni μπορει καποιος που λεει ο λογος να ειναι στα 10 μετρα και επειδη ειναι στο πισω μερος της grid να μην παιζει ουτε με μια παυλα και εεσυ πχ που μπορει να εισαι στα 300 να παιζεις σφαιρα.

Δημοσ.

αμα δεν κανω καμια αλλαγη στο ρουτερ παλη τα ιδια χαλια θα εχει το σημα δηλαδη?Βασικα ξερεις γιατι την εκανα την αγορα ? με την καρτα της αλφα και το μαρκουτσι επιανα 4 γραμες στο παραθυρο αλλα επιδης ερχετε χειμονας δεν μπορω να εχω ανοικτα τα εξοφυλα για να πιανω σημα θα το δαγκοσω. τωρα μου ακουγετε λιγο ελεινο απο κι που επιανα 4 με το μαρκουτσι να μην πιανω 4 με την grid θα δηδει αυριο η μεθαυριο που θα ερθει...

Δημοσ.

Δουλευει ρολογακι το μονο προβλημα που εχω τορα ειναι οτι πρεπει να κλησω τις τρυπες στο τοιχο χ0αχ0αχ00 5/5 γραμες καμια απολεια ευχαριστω για ολα

Δημοσ.

αμα δεν κανω καμια αλλαγη στο ρουτερ παλη τα ιδια χαλια θα εχει το σημα δηλαδη?Βασικα ξερεις γιατι την εκανα την αγορα ? με την καρτα της αλφα και το μαρκουτσι επιανα 4 γραμες στο παραθυρο αλλα επιδης ερχετε χειμονας δεν μπορω να εχω ανοικτα τα εξοφυλα για να πιανω σημα θα το δαγκοσω. τωρα μου ακουγετε λιγο ελεινο απο κι που επιανα 4 με το μαρκουτσι να μην πιανω 4 με την grid θα δηδει αυριο η μεθαυριο που θα ερθει...

δεν σημαινει οτι δεν θα παιζει η οτι θα εχεις χαλια σημα.αν εισαι κοντα εννοειται οτι θα παιξει οπως και επαιξε με 5 γραμμες.αλλα πχ αν το αλλο σημειο ηταν ενα km μακρια δεν θα επαιζε.απλα το ανεφερα γενικα οτι για πιο μεγαλες αποστασεις κτλ καλο ειναι να ειναι πχ grid και απο τις 2 και αναλογος εξοπλισμος πανω κατω στα ιδια mw.και εννοειται οτι και την omni της alfa να αφηνες παλι θα επαιζες μια χαρα.4 παυλες ειναι τελεια οχι απλα μια χαρα.εννοειται οτι δεν ηταν λυση να εχεις ανοιχτο παραθυρο.ελπιζω να μην εκοψες κανα καλωδιο οπως ανοιγες την τρυπα.επισης κλεισε καλα την τρυπα με κανα τσιμεντο κτλ για να κλεισει καλα.μην βαλεις απλα κανα σπρει πολυουρεθανης και το αφησεις ετσι.

Δουλευει ρολογακι το μονο προβλημα που εχω τορα ειναι οτι πρεπει να κλησω τις τρυπες στο τοιχο χ0αχ0αχ00 5/5 γραμες καμια απολεια ευχαριστω για ολα

sta Ποσα μετρα ειναι το ρουτερ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...