Προς το περιεχόμενο

Επεκταση κερεας wifi

8anos94

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γινετε να βαζω επεκταση στην κερεα της alfa 5m και στο σημειο που επιανα 4 γραμες να πιανω 1-2 αμα αλαξω και βαλω καποια grid με το ιδιο καλωδιο θα γινει κατι η φτεει το καλοδιο οταν λεω κερεα της αλφα ενοω το μαρκουτσι που δινει με το που το αγοραζεις.Αμα χρειαστω κερεα τι προτινεται να παρω κατι εως 40 ευρα και ελλαδα αν γινεται.

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μπορείς να βάλεις κεραία για επέκταση φυσικά και ίσως έχεις καλύτερο σήμα , ανάλογα όμως αν υπάρχουν τοίχοι ενδιάμεσα ειναι μακριά το router κτλπ

Νομίζω και grid μπορεί να βάλεις αλλα δεν ειμαι σίγουρος.

Δημοσ.

καπου εχια διαβασει οτι μπορω να φιαξω μονος μου ενα feeder πιατο εχω αντι για το lnb που εχει πανω να εβαζα feeder αλλα πως το φιαγνω και αν γινετε φυσικα..

Δημοσ.
http://www.speedtest.net/ παιδεια εκανα το τεστ αυτο εδω εμεις πληρονουμαο 4 mb οταν το κανω στο πισι μου λεει αυτο τεστ ποσο περνο σε αυτο το πισι η γενικα τη ταχυτητα εχω το κανω το τεστ με 2 γραμες και πιανω τα 3,5mb :D
Δημοσ.

εσυ πληρωνεις για εως τεσσερα.Αυτο σημαινει οτι μπορει να κατεβαζεις απο 0,0001 εως 4.Και εχουμε πει οτι αυτα τα τεστ δεν ειναι οτι πιο αξιοπιστο.

Δημοσ.

παντος για να επιστρεψω στο θεμα 5μετρα γινετε να εχουν τοσο μεγαλυ απολεια ειναι δυνατον ? τη grid μου προτινεται να παρω (απο ελλαδα αν γινετε) ή να παρω καποιο feeder για το πιατο που εχω την ειναι καλυτερη επιλογη?

Δημοσ.

Γινετε να βαζω επεκταση στην κερεα της alfa 5m και στο σημειο που επιανα 4 γραμες να πιανω 1-2 αμα αλαξω και βαλω καποια grid με το ιδιο καλωδιο θα γινει κατι η φτεει το καλοδιο οταν λεω κερεα της αλφα ενοω το μαρκουτσι που δινει με το που το αγοραζεις.Αμα χρειαστω κερεα τι προτινεται να παρω κατι εως 40 ευρα και ελλαδα αν γινεται.

υπαρχουν καλης ποιοτητας καλωδια υπαρχουν και χειροτερης.αλλα επειδη η κεραια ειναι 500 Mw δεν θα εχει τρελη απώλεια.

Μπορείς να βάλεις κεραία για επέκταση φυσικά και ίσως έχεις καλύτερο σήμα , ανάλογα όμως αν υπάρχουν τοίχοι ενδιάμεσα ειναι μακριά το router κτλπ

Νομίζω και grid μπορεί να βάλεις αλλα δεν ειμαι σίγουρος.

οτι θελει μπορει να βαλει αλλα η grid ειναι κατευθυντικη τελειως.

http://www.speedtest.net/ παιδεια εκανα το τεστ αυτο εδω εμεις πληρονουμαο 4 mb οταν το κανω στο πισι μου λεει αυτο τεστ ποσο περνο σε αυτο το πισι η γενικα τη ταχυτητα εχω το κανω το τεστ με 2 γραμες και πιανω τα 3,5mb :D

σου δειχνει γενικα την ταχυτητα εκτος αν κατεβαζουν και αλλα Pc Μαζι οποτε θα ειναι ολα τελειως λαθος.αλλα ποτε δεν κανουμε speedtest και ποτε δεν κανουμε test με wireless.ολα τα τεστ η απο ftp η download ma download manager απο καποιο καλο siteκαι παντα με καλωδιο.

παντος για να επιστρεψω στο θεμα 5μετρα γινετε να εχουν τοσο μεγαλυ απολεια ειναι δυνατον ? τη grid μου προτινεται να παρω (απο ελλαδα αν γινετε) ή να παρω καποιο feeder για το πιατο που εχω την ειναι καλυτερη επιλογη?

grid για μενα παρα feeder κτλ.

Δημοσ.

http://www.e-wifi.gr...ce/105/Page/33/

αυτη καλη ειναι η πρπει να βρω κατι με περισωτερα GHz?

a.2,4 ghz θες.αν πας 5 δεν θα παιζει με αυτα που εχεις.δεν ειναι παραπανω και καλυτερα.

εκτος αν εννοεις dbi που 24 dbi ειναι μια χαρα.θεωρητικα με 500 mw και 24 dbi παιζεις και Link σε πανω απο χιλιομετρο και εισαι εκτος νομιμων οριων αλλα οκ

και το καλοδιο που πηρα κανει η πρπει να παρω αλλο?

ποιο καλωδιο?ειχες Link?δεν θυμαμαι.αλλα αν ειχες βαλει αυτο που θυμαμαι ηταν σωστο και στο ειχα πει νομιζω.

Δημοσ.

Προχοραω στην αγορα?

ενα καλοδιο ειχα παρει αρσενιθκο θυλικο για την κερεα το μαρκουτσι μου ειχε, 5μετρα, αλλα η κερεα θα εχει καλοδιο μεσα ε? και αν εχει θα κανει στην αλφα η πρεπει να παρω καποιο ''ανταπτορα'' ?

Δημοσ.

Προχοραω στην αγορα?

ενα καλοδιο ειχα παρει αρσενιθκο θυλικο για την κερεα το μαρκουτσι μου ειχε, 5μετρα, αλλα η κερεα θα εχει καλοδιο μεσα ε? και αν εχει θα κανει στην αλφα η πρεπει να παρω καποιο ''ανταπτορα'' ?

η κεραια μπορει να ειναι με sma και να κανει μπορει να ειναι ομως με ntype και να θες ανταπτορα.οχι οτι δεν βρισκεις με ανταπτορα απλα προσπαθησε να βρεις να ειναι ετοιμη η κεραια με το βυσμα που θες.γιατι πολλοι της πουλανε με οτι βυσμα θες εσυ απο τη ναρχη.οποτε μην μπλεξεις με ανταπτορα.εκτος βεβαια αν η κεραια δεν εχει καν καλωδιο μαζι.πχ αυτες που εχω δει εγω ως τωρα για τα hotspot που φτιαχνουμε δεν εχουν ποτε καλωδιο σχεδον επανω.απλα μονο το βυσμα και συνηθως n type.

πχ αυτη που εβαλε στο Link εχει Ntype female.οποτε θες pigtail apo sma θυλυκο σε ntype αρσενικο.θυλυκο βυσμα Ntype εχει η grid αρσενικο sma εχει η καρτα .

Δημοσ.

να σου πω δεν μου δινει ενα καλο λινκ απο ελληνικο μαγαζι που να βρουμαι την κερεα 30-40 ευρα + ενα καλοδιο το απαρετητο γιατι εγω αυτα δεν τα ξερω καθολου Αν το κανεις αυτο με σκλαβονεις :P

Δημοσ.

για ελληνικα μαγαζια θα σε γελασω.εμας γινονται παραγγελια απο αντιπροσωπεια οποτε οτι και να σου πω θα ειναι στον αερα.η lcom ειναι στην αμερικη και ειναι ακριβη.αλλα αυτη η grid ειναι μια χαρα.καλωδιο κατι σαν αυτο θες

http://www.ebay.co.uk/itm/RF-pigtail-cable-RP-SMA-male-N-type-male-RG58-2M-/270557648436?pt=UK_Computing_Networking_SM&hash=item3efe7e1634

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...