oldermania Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Θέλω το toshiba laptop τόσο φτηνό 1900 €
agapi4 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Τα προϊόντα των crazy sunday είναι μεταχειρισμένα ή καινούρια;
greekparot Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Τα προϊόντα των crazy sunday είναι μεταχειρισμένα ή καινούρια; Καινούρια είναι.
Avatar_GR Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 αν ηταν πριν απο δυο χρονια θα σουλεγα με κλειστα ματια αλλα απο τοτε που σταματησε τη συνεργασια με την ngi(gi) οι χαρτες δεν ειναι οι πλεον ενημερωμενοι θα σου προτεινα κατι σε ginius ή garmin για ελλαδα και αν θες ελλαδα και εξωτερικο tomtom ή igo Tom tom για Ελλάδα με τίποτα. Τα Garmin από όσο ξέρω δεν "σπάνε". Εγώ προτείνω να πάρεις ένα φτηνό όποιο βρείς και σου αρέσει και να του βάλεις Igo πάνω με χάρτες για όλη την Ευρώπη και πας όπου θες!
giorginho Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε παιδια, τωρα ξερω ειναι λιγο offtopic αλλα, πηγα σημερα να δωσω για service ενα dock στο καταστημα κεντρου (Θεσ/νικη) και ειχε βαλει ΛΟΥΚΕΤΟ!!! Περσι ειχαν κλεισει κι αλλο καταστημα αλλα τωρα του κεντρου??? Μαλιστα ειχα κανει και online αιτηση RMA και με πηραν τηλεφωνο και κανεις δε μου ειπε να μην παω εκει. Ειναι και ταλαιπωρια να κανεις δρομολογια στη Θεσ/νικη πανε και χαμενα τωρα. Τους ειπα μαζι με το dock θα σας φερω και ολα οσα εχω αγορασει απο σας μεχρι σημερα γιατι αν αυριο-μεθαυριο κλεισετε και τα υπολοιπα θα μεινω ξεκρεμαστος (?). Δεν ειμαστε καθολου καλα μου φαινεται. Εγω παντως δεν ξαναπαιρνω ΤΙΠΟΤΑ απο το e-shop, οχι οταν κλεινουν δυο καταστηματα στην περιοχη μου (γιατι για πανελλαδικα θα εχουν περασει την ντουζινα μαλλον) μεσα σε 1 χρονο και κατι.
chria1979 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε παιδια, τωρα ξερω ειναι λιγο offtopic αλλα, πηγα σημερα να δωσω για service ενα dock στο καταστημα κεντρου (Θεσ/νικη) και ειχε βαλει ΛΟΥΚΕΤΟ!!! Περσι ειχαν κλεισει κι αλλο καταστημα αλλα τωρα του κεντρου??? Μαλιστα ειχα κανει και online αιτηση RMA και με πηραν τηλεφωνο και κανεις δε μου ειπε να μην παω εκει. Ειναι και ταλαιπωρια να κανεις δρομολογια στη Θεσ/νικη πανε και χαμενα τωρα. Τους ειπα μαζι με το dock θα σας φερω και ολα οσα εχω αγορασει απο σας μεχρι σημερα γιατι αν αυριο-μεθαυριο κλεισετε και τα υπολοιπα θα μεινω ξεκρεμαστος (?). Δεν ειμαστε καθολου καλα μου φαινεται. Εγω παντως δεν ξαναπαιρνω ΤΙΠΟΤΑ απο το e-shop, οχι οταν κλεινουν δυο καταστηματα στην περιοχη μου (γιατι για πανελλαδικα θα εχουν περασει την ντουζινα μαλλον) μεσα σε 1 χρονο και κατι. Δυστυχώς σε λίγο δεν θα βρίσκουμε ούτε ένα μαγαζί e-shop. Δυστυχώς για τα παιδιά που δουλεύουν σε αυτά, το e-shop πάει για φούντο..
Kill_bill2 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Μόνο για τα innovator έχετε πρόβλημα. Όλα τα άλλα έχουν εγγύηση απο αντιπροσωποείες
ipal Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Μόνο για τα innovator έχετε πρόβλημα. Όλα τα άλλα έχουν εγγύηση απο αντιπροσωποείες αν λες για τα laptop τους,παρα πολλα ειναι παραεισαγωγη. δε ξερω αν τα καλυπτουν εδω, ειδικα τα εκ USA. ελεγε ενας φιλος να παρει το asus το 12", τελικα δε βγαλαμε ακρη αν θα εχει επισημη εγγυηση.
giorginho Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Λοιπον τωρα θα σας πω γιατι ΚΑΝΕΙΣ σας δεν πρεπει να ξαναπαρει τιποτα απο αυτο το διαλυμενο μαγαζακι. Αφου ταλαιπωρηθηκα λοιπον προχθες, παω χθες στο (ανοιχτο) καταστημα Ν.Ελβετιας ελπιζοντας οτι αυτη τη φορα δε θα ακουσω τις ιδιες p@p@rιες που μου λενε καθε φορα που γυριζω κατι χαλασμενο και αγορασμενο προ +12μηνου (ειπαμε βεβαια, αυτα δεν περνανε σ' εμενα)! Για δειτε και λιγο μονοι σας: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.801729 Ποση εγγυηση αναγραφει στο site? -3 Χρονια. Πανω στη συσκευασια του dock υπαρχει επισης μια ωραιοτατη σταμπα (σαν ηλιος) που τονιζει οτι η εγγυηση ειναι 3 ΧΡΟΝΙΑ!!! Και τι μου λενε οι αθεοφοβοι: "Ναι αλλα οταν το αγορασατε ΕΜΕΙΣ το διναμε με 1 χρονο εγγυηση". Εκαναν μαλιστα και τηλεφωνα στα κεντρικα και τους ειπαν οτι δεν εχει σημασια ουτε τι λεει το site ουτε τι λεει η συσκευασια, μονο τι λενε αυτοι (ετσι! βεντουζ... εεε... ο νόμος του e-shop)! Λοιπον, εννοειται το δεχθηκαν για παραλαβη (γιατι στην αρχη θελαν να με διωξουν και οπως παντα απειλησα με πολυ ασχημα ξεμπερδεματα) αλλα αυτη τη φορα θα φυγει για καταγγελια το χαρτι παραλαβης στο οποιο ανεφεραν οτι η εγγυηση ειναι δηθεν 1 ετος και το ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ (αρα δε μπορουν να αρνηθουν οτι το ισχυριστηκαν) ΜΠΑΣ και βαλουν μυαλο Η ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ γιατι πολυ τα συμπαθουσαμε τα "παλικαρια που δουλευουν στο e-shop και να μη χασουν τη δουλιτσα τους" αλλα οταν ξερουν οτι μπορει απο μερα σε μερα να κλεισουν κι αυτοι και συμπεριφερονται κατα τετοιο τροπο (να μου λεει το "παλικαρι" οτι "στο εξωτερικο κανενα μαγαζι δεν ευθυνεται και οι πελατες πανε στις αντιπροσωπειες" -- ε τραβα ζησε στο εξωτερικο ρε μεγαλε τοτε --) ε η μερα σας φιλοι μου πλησιαζει παρα πολυ γρηγορα. Γιατι τωρα ξεφυγαν απο το γνωστο τροπαριο της 1ετους εγγυησης και περασαν σε ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ και ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΩΛΗΣΗ (μονοι τους το λενε) που σηκωνουν απιστευτα προστιμα. Λοιπον εγω εδω και 1,5 χρονο εχω παρει απο εκει μονο 3 ταινιες bluray, και 1 ποντικι, με την τελευταια αγορα να ειναι πριν ακριβως 6 μηνες. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να ξαναπαρω τιποτα (το λεω συχνα αυτο το τελευταιο εξαμηνο) και προσωπικα θεωρω οποιον πλεον αγοραζει απο κει ή προτρεπει (ακομα και εδω με ανοιγμα thread καθε κυριακη των "προσφορων") τον κοσμο να αγορασει απο κει το λιγοτερο αξιο της μοιρας του (για να μην πω τιποτα χειροτερο).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.