poulinos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 απλα καποιες δουλειες ειναι φημισμενες για part time οπως σερβιτορος delivery, γκαλοπ και διαφορα τετοια.
hKardiadnexOria Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 καλως ηρθες στο Forum.για 2 χρονια δουλευα απο τις 10 μεχρι τις 3 και μετα καπακια πηγαινα ιεκ μεχρι 9-10 το βραδυ.ολα πηγαν μια χαρα. τσαμπα τα λεφτα απο την δουλεια δηλαδη...
justbegoodtome Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Οκ ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας'η αληθεια ειναι οτι συμφωνω με αυτα που ειπατε παραπανω και θα τα λαβω υποψην μου
poulinos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 τσαμπα τα λεφτα απο την δουλεια δηλαδη... γιατι τσαμπα τα λεφτα απο την δουλεια???? Οκ ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας'η αληθεια ειναι οτι συμφωνω με αυτα που ειπατε παραπανω και θα τα λαβω υποψην μου με ποια απο ολα??? τσαμπα τα λεφτα απο την δουλεια δηλαδη... δεν τα τρωγα ολα στο φαγητο αν εννοεις αυτο.
black_widow Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 δεν τα τρωγα ολα στο φαγητο αν εννοεις αυτο. Έτρωγες κιόλας ρε θηρίο ; Εγώ είχα φτάσει 52 κιλά , από τα κόκκαλα βγαλμένη.
poulinos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Έτρωγες κιόλας ρε θηρίο ; Εγώ είχα φτάσει 52 κιλά , από τα κόκκαλα βγαλμένη. ετρωγα το πρωι πριν παω δουλεια.μετα στα ιεκ οτι εβρισκα απο βλακιες και μετα το βραδυ παλι στο σπιτι..ενταξει 2 χρονια ηταν ωραια ηταν δεν εχω παραπονο.μου φυγε λιγο η πιστη στο τρεξιμο και στα λεωφορεια μεχρι που πηρα μηχανακι. εμ ποιος σου ειπε να μεινεις 52 κιλα.στην χειροτερη τρως κατι απεξω τι να κανεις.η παιρνεις κατι στην δουλεια να φας πριν πας σχολη.
black_widow Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 ετρωγα το πρωι πριν παω δουλεια.μετα στα ιεκ οτι εβρισκα απο βλακιες και μετα το βραδυ παλι στο σπιτι..ενταξει 2 χρονια ηταν ωραια ηταν δεν εχω παραπονο.μου φυγε λιγο η πιστη στο τρεξιμο και στα λεωφορεια μεχρι που πηρα μηχανακι. εμ ποιος σου ειπε να μεινεις 52 κιλα.στην χειροτερη τρως κατι απεξω τι να κανεις.η παιρνεις κατι στην δουλεια να φας πριν πας σχολη. Δεν έτρωγα κανονικά γεύματα εκτός βραδινού , κανα τοστάκι έτρωγα και κανα καφέ έπινα. Η σχολή ήταν το πρωί , το απόγευμα ήταν η δουλειά . 2 λεωφορεία πήγαινε προς ΤΕΙ , 2 λεωφορεία γύρνα από ΤΕΙ σπίτι , μπάνιο , βάψιμο γιατί ήταν απαραίτητο , μαλλί , μετά τσίμπα κάτι και μετά τρέξε να πάρεις λεωφορείο και ηλεκτρικό ( και πάντα φίσκα ο ηλεκτρικός για να τρώω ορθοστασία και εκεί ) και κάτσε και όρθια πόσες ώρες με το τακούνι στη δουλειά γιατί έτσι πρέπει . Με λυπόταν ο daddy κάποιες φορές και με πήγαινε ΤΕΙ το πρωί με το αμάξι ή πήγαινα με pantelwolf TEI αν είχαμε ίδιες ώρες ( και τον έστηνα πάντα αν θυμάμαι καλά ) Μετά το γύρισα σε πρωινή δουλειά ( κυρίως πρωινά δηλαδή , παίζανε που και που και απογευματινά ) και πήγαινα στα ρεπό μου σχολή και απογεύματα αν υπήρχε κάποιο μάθημα . Περίεργως όλοι είχανε την εντύπωση ότι δε διάβαζα αλλά διάβαζα
poulinos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 εσυ προλαβες να τσιμπησεις κατι.εγω δουλεια καπακια ιεκ οποτε δεν πηγαινα σπιτι.εφευγα απο το σπιτι 9 το πρωι και στην πραξη γυρναγα 10+.τουλαχιστον καναμε κατι χρησιμο απο το να τα περιμενουμε ολα ετοιμα.και συγχαρητηρια απο μενα στο τοπικ σταρτερ που θελει να βρει δουλεια μαζι με σχολειο.
black_widow Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 εσυ προλαβες να τσιμπησεις κατι.εγω δουλεια καπακια ιεκ οποτε δεν πηγαινα σπιτι.εφευγα απο το σπιτι 9 το πρωι και στην πραξη γυρναγα 10+.τουλαχιστον καναμε κατι χρησιμο απο το να τα περιμενουμε ολα ετοιμα.και συγχαρητηρια απο μενα στο τοπικ σταρτερ που θελει να βρει δουλεια μαζι με σχολειο. Συγχαρητήρια αλλά να προσέξει τι δουλειά θα βρει ώστε να μην παρατήσει τη σχολή . Είχα αναγκαστεί να απορρίψω καλές δουλειές full time λόγω σχολής και ήταν ζόρικη η απόφαση τότε ( κάποτε ήταν καλύτερα τα πράγματα στην αγορά εργασίας , τώρα ψάχνεις και τη κωλοδουλειά με το κυάλι ). Το χρήμα γλυκαίνει. Καλά , δεν έτρωγες το μεσημέρι δηλαδή ; Η ' έτρωγες έξω αναγκαστικά ;
poulinos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 ε ναι προτεραιοτητα εχει η σχολη εννοειται.εκτος αν ξαφνικα βρει μια δουλεια με 3000 ευρω το μηνα. αλλα ναι μην δωσει τρελη βαση στην δουλεια και μεινει εκτος η σχολη συνηθως αυτο γινεται με ατομα που εχουν μεγαλη χρηματικη αναγκη η συντηρουν οικογενεια κτλ.
black_widow Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 αλλα ναι μην δωσει τρελη βαση στην δουλεια και μεινει εκτος η σχολη Αυτό είναι πολύ εύκολο να το λες θεωρητικά. Επίσης θα πρέπει να καταφέρει να βρει δουλειά πρώτα
poulinos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτό είναι πολύ εύκολο να το λες θεωρητικά. Επίσης θα πρέπει να καταφέρει να βρει δουλειά πρώτα δυστυχως ειναι αυτο που ειπες πριν.πλεον ειναι δυσκολο να βρει 100 δουλειες και να κρατησει μια που θατον βολευει σε ολα και στο προγραμμα με την σχολη και στην αποσταση κτλ.το καλο ειναι οτι ζητανε λιγο Part time το κακο ειναι οτι ναι ειναι δυσκολο να βρει δουλεια πλεον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.