Προς το περιεχόμενο

[Προβλημα] Η μητρικη δεν αναβει

Arisyo13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες εχω τα εξης

GA-Z68X-UD4-B3

i5 2500K

2x4GB RAM Kingston HyperX

GTX 260

Ειμαι σιγουρος οτι η GTX 260 δουλευει σιγουρα γιατι την δοκιμασα σε pc φιλου

Τωρα οταν παω να ανοιξω τον υπολογιστη ξεκιναει λιγο τα ανεμιστηρακια και μετα κλεινει, υστερα ανοιγει μονο του και κανει ποστ και εμφανιζει την εικονα της μητρικης παταω tab και εμφανιζει τις πληροφοριες για επεξεργαστη και μνημη και μετα ξανακανει επανεκινηση.. και μετα παλι αυτο.. τι να συμβαινει;

Δημοσ.

Εκανα και clear cmos και επισης αλλαξα και τροφοδοτικο και παλι τα ιδια.. ο επεξεργαστης σε load καταστασεις εβγαζει το πολυ 69°C και σε IDIE γυρω στα 45-50°C

Λετε να εχει καει ο επεξεργαστης; τον ειχα κανει oc στα 3.8 με την στοκ ψυκτρα..

απλα εγκατεστησα το service pack 1 και οταν πηγα να ξαναναψει απλα δεν ανοιξε.. αφαιρεσα και τον SSD και πατησα το DEL για να μπει στο bios και παλι δεν μπαινει και κλαταραει :/

Κανενας που να επαθε καποτε το ιδιο προβλημα;

Δημοσ.

φιλαρακι ειναι ενα boot cd που λεγεται ( χαϊρενς ) κατεβασε το γραψτο σε δισκακι και κανε ελεγχο τα parts απ τον υπολογιστη σου. θα σου πει ακριβος τι φτεει αν εχεις προβλημα σε θεμα υλικου.

Δημοσ.

λοιπον για να γινομαι και πιο αναλυτικος να υπενθυμισω πως οταν δοκιμασα με αλλο τροφοδοτικο (ενα 500αρι και ενα 400αρι) θελω να τονισω πως δεν χρησιμοποιησα την GTX 260 που θελει τρελο ρευμα αλλα μια ATI 3450 που δεν θελει καν PCI 6PIN και η καταναλωση της ειναι γυρω στα 60watt (ειναι δοκιμασμενη καρτα δουλευει αψογα σε υπολογιστη με E6400 2GB RAM και 400watt τροφοδοτικο.

Οποτε μαλλον το προβλημα μου δεν ειναι το τροφοδοτικο.. :/

Δημοσ.

Και θα συνεχίσω να επιμένω... ποιο 500αρι και πιο 600αρι??

Επισης δοκίμασε με μία μία τις μνήμες!!

Δημοσ.

Λοιπον το 400αρι ειναι αυτο --> post-221764-0-91309200-1315317976_thumb.jpg

Στο 500αρι δεν εχω τις πληροφοριες γιατι του εχω αλλαξει το κουτι το οποιο εχει μονο ενα ανεμιστηρι (το παλιο ειχε τρια) και εχω χασει τις πληροφοριες για να σου πω.

Δημοσ.

Πλακα μου κάνεις έτσι?? το ένα 400αρι της κακιάς ώρας και το αλλο 500αρι της κακιας ώρας και μαλιστα μονταρισμένο??? και είσαισ ίγουρος ότι δεν είναι τροφοδοτικο?? τεσπα!!

Δοκίμασε αυτο που σου ειπα με τις μνήμες!!

Δημοσ.

Ελα ρε συ :P αυτο το 500αρι σηκωνε:

i5 2500K

GA-Z68X-UD4-B3

GTX 260

2X4GB RAM Kingston HyperX

WD 500GB

OCZ 60GB AGILITY SATA 3

1 120cm Fan

1 card reader

1 DVD RW

και δεν ειχε προβλημα..

Τωρα που του ζηταω να σηκωσει μονο επεξεργαστη, μητρικη, μια Ραμ και μια ATI 3450 και δεν μπορει;

Αυτο με τις μνημες το εκανα. δοκιμασα το ενα DIMM σε ολες τις θεσεις και παλι τπτ :/

Απο την μια πλευρα μακαρι να φταει το τροφοδοτικο γιατι αυτος θα ειναι ο μονος λογος που θα το αλλαξω.. βεβαια ειχα παρει ενα Tagan 900watt το οποιο ομως με το γεφυρωμα των Pins αναβει αλλα δεν το αναβει η μητρικη (το εχω δοκιμασει σε πολλες :/ )

Δημοσ.

Αν δεν φταίει και η μνήμη τότε δεν έχουν μείνια κια πολλά ?? Η το τροφοδοτικό είναι ή η μητρική!

Την θυμάμαι την ιστορία με το tagan!! Σε κανενα αλλο pc το είχες δοκιμασει να δεις αμα ανοιγε??

Δημοσ.

Δηλαδη ο επεξεργαστης σιγουρα δεν εχει καποιο προβλημα ε;

Στην μητρικη παντως οταν παταγα TAB μου ελεγε τις πληροφοριες του επεξεργαστη.

Το παρατησα το θεμα με το Tagan.. θα το δωσω σε καποιον τεχνικο εδω γυρω να το δει και να δει τι φταει. την μητρικη παντως με τον επεξεργαστη και τις μνημες τα πηγα σε τεχνικο να τα ελεγξει και να δει ποιο απο αυτα εχει προβλημα και μετα αν αν ειναι ετσι να τα στειλω στα καταστηματα τα οποια τα αγορασα (Πλαισιο, Visionstudio)

Επισης μενω πρεβεζα και θα εχω μεταφορικα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...