sifounas1 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 παιδια εκανα φορματ σε ενα λαπτοπ hp και τωρα παω στη διαχειρηση συσκευων και λειπουν οι οδηγοι απο δυο συσκευες τις οποιες τις ονομαζει ΒΑΣΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ υπαρχει τροπος να μαθω ποιες ειναι για να ψαξω να βρω τους αναλογους οδηγους? και κατι ακομα υπαρχει περιπτωση να μην εχει περαστει και καποιος αλλος οδηγος και να μην το εμφανιζει στη διαχειρηση συσκευων? συγνωμμη αλλα παλι εκανα λαθος την ενοτητα την οποια επρεπε να ειχα το θεμα.
TheELF Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δες αν έχει driver για την μητρική αν μιλάμε για intel τότε το intel inf tool που περνάει τα απαραίτητα .inf για να φανούν όλες οι συσκευές.
sifounas1 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δες αν έχει driver για την μητρική αν μιλάμε για intel τότε το intel inf tool που περνάει τα απαραίτητα .inf για να φανούν όλες οι συσκευές. απο που θα το δω?
TheELF Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Από την σελίδα της HP όπου κατέβασες και τους drivers
sifounas1 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Από την σελίδα της HP όπου κατέβασες και τους drivers εδω ειμαι για δες εσυ γιατι εγω ειμαι λιγο ασχετος http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?os=2093&lc=el&cc=gr&dlc=el&sw_lang=&product=3444147#N142
TheELF Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Το πρώτο πρώτο είναι που εμφανίζει όλες της συσκευές το πέρασες αυτό;; Πρόγραμμα οδήγησης - Chipset (1)
sifounas1 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Το πρώτο πρώτο είναι που εμφανίζει όλες της συσκευές το πέρασες αυτό;; Πρόγραμμα οδήγησης - Chipset (1) ναι το εχω περασει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.