batigoal9 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπέρα. Ψάχνω εδώ και αρκετές μέρες καινούργια οθόνη για το PC. Θέλω να είναι 23 ή 24 ίντσες και τιμή μέχρι 350 ευρώ για κάτι πολύ καλο. Θα προτιμούσα κάτι γύρω στα 250-300 ευρώ. Η οθόνη θα προορίζεται για ταινίες αλλά και gaming. Οπότε προτιμώ χρόνο απόκρισης μέχρι 5ms. Κι επειδή ξέρω ότι εδώ μέσα αγαπάτε την U2311H, έχω διαβάσει ότι για απαιτητικό gaming, είναι λίγο αργή. Άν την έχει κάποιος που παίζει δυνατά fps και διαφωνεί, κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη. Έχω κοιτάξει αυτές τις λίγες μετά από αρκετή έρευνα καθώς δεν είμαι και ειδικός στις οθόνες: LG W2363D Viewsonic VX2453MH Samsung XL2370HD Samsung PX2370 Samsung P2370HD LG W2486L Asus ML248H Samsung B2430HD και μία 27" που είδα καλά reviews : Asus VE278Q To ξέρω είναι πολλές αλλά που να βλέπατε χτες πόσες ήταν Όποιος μπορεί να βοηθήσει να αποφασίσω επιτέλους ευπρόσδεκτος. Ή αν έχει να προτείνει κάποια καινούργια. Ευχαριστώ προκαταβολικά
rafail1994 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Έχω την U2311H έχω παίξει μέχρι τώρα πολλά παιχνίδια (Battlefield Bad Company 2,Call of Duty μέχρι και το τελευταίο ,Crysis WARHEAD,ολα τα DiRT ,FarCry2,Need for speed shift 2,) και πολλά ακόμη παιχνίδια .Η προηγούμενη οθόνη μου είχε 5ms και δεν έχω δει το παραμικρό πρόβλημα, διάφορα με τα 8ms.Οι διαφορές που είδα ήταν στα χρώματα (που στην αρχή μου κακοφανήκαν) ,στης γωνίες θέασης …………… Οπότε για μένα προχώρα στην dell η στης lg με το ips panel
Ntinaras Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 η delL Που εχω ηταν πιο γρηγορη απο μια samsung tn με υποτιθεμενα 2ms . παρτην
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Κι επειδή ξέρω ότι εδώ μέσα αγαπάτε την U2311H, έχω διαβάσει ότι για απαιτητικό gaming, είναι λίγο αργή. Άν την έχει κάποιος που παίζει δυνατά fps και διαφωνεί, κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη. Που το διαβασες αυτο?! Μια χαρα ειναι η dell, παρτην.
batigoal9 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Που το διαβασες αυτο?! Μια χαρα ειναι η dell, παρτην. Ε σε διαφορα ξενα σαιτ το λενε. Πέρα απο την Dell καποια αλλη απο αυτες ή καποια αλλη γενικοτερα? Ετσι να υπαρχει λιγος ανταγωνισμος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.