Προς το περιεχόμενο

Το Windows Phone Mango smartphone της Acer (video)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και το εγω παλι οποιον εχω ρωτησει μου λεει το ιδιο πραγμα. οτι το ui ειναι ασχημο και οποιος το χρησιμοποιει κιολας εχει ερθει αντιμετωπος με τα προβληματα που ανεφερα (και αλλα). το χρηστη δεν τον ενδιαφερει αν ειναι ενα ελπιδοφορο os και μια καλη προσπαθεια της microsoft που στο μελλον θα γινει καλυτερη. τον ενδιαφερει να ικανοποιηθουν οι αναγκες του και οι απαιτησεις του και οταν δινει 300€ + για ενα τηλεφωνο δικαιωματικα εχει αυτες τις απαιτησεις.εξαλλου και το wp7 κλειδωμενο os ειναι. και ο μονος λογος που βλεπεις αυτες τις αναβαθμισεις ειναι επειδη η microsoft ειχε θεσει απο την αρχη καποια στανταρ για συσκευες (οπως πχ το dedicated camera button) και μονο αν καλυπτοντουσαν οι προυποθεσεις της εδινε το os στις εταιριες κινητων ακριβως για να μπορει μετα να αναβαθμισει. παντως ακομα κι αν δεχτουμε οτι ολα αυτα θα ξεπεραστουν (ελπιζω σε συντομο χρονικο διαστημα) παραμενει το θεμα του ευχαριστου ui που κατα τη γνωμη μου και για μενα προσωπικα ειναι πολυ αποτρεπτικος παραγοντας στο να αγορασω ενα κινητο να βλεπω ενα ψυχρο διχρωμο περιβαλλον με τους τιτλους των παραθυρων να βγαινουν απο το πλαισιο της οθονης, χωρις ωραια animation, με ελαχιστα κουμπακια και πολυ μικρη παραμετροποιηση. επειδη το κινητο ειναι μια συσκευη που ειναι πολυ κοντα στο χρηστη και μεσα στην καθημερινοτητα του ειναι ζωτικο νομιζω να εχει ενα ζεστο και ανθρωπινο περιβαλλον χρησης και σε αυτο τον τομεα το android ειναι πιο μπροστα απο οποιοδηποτε os εχω χρησιμοποιησει μεχρι τωρα νομιζω. σε θεμα περιβαλλοντος και Ui η μεταβαση της microsoft απο το wp 6.5 στο wm7 μου θυμιζει καπως τη μεταβαση απο το dos στο windows με αντιστροφη φορα ομως :-D

Γουστα και βιτσια ειναι αυτα δεν σου λεω οχι.Εγω απλα λεω οτι το wp7 ειναι το μοναδικο λειτουργικο με διαφορετικο ui τωρα αν δεν μπορεις να το συνυθησεις οκ δεκτο.Απλα το android ειναι λειτουργικο δεν λεω αριστο αλλα σε ui βαρετο και επαναλαμβανομενο.Αυτο που λες η microsoft δεν πηρε το 6.5 και το εκανε 7 ειναι ενα τελειως καινουργιο λειτουργικο τελειως διαφορετικο και δεν εχει καμια σχεση το ενα λειτουργικο με το αλλο το μονο που λεγοντε και τα 2 windows.Τωρα απο εκει κ περα οπως ειπες εγω ειμαι απλος χρηστης και απογοητευτηκα απο το android γιατι δεν καλυπτε της αναγκες μου γιατι?Γιατι βγηκε σεταρισμενο απο εταιρια συμφωνα με τα δικα της προτυπα και της δικες της αναγκες μαντεψε ομως ποιον δεν βολευε,εμενα.Επρεπε να κατσω να το σεταρω για να με βολεψει,δηλ πιστευω αντιλαμβανεσαι οτι πληρωσα 400 ευρω τηλεφωνο το οποιο επισης δεν αναβαθμιστηκε ποτε γιατι πολυ απλα δεν βγηκε update για το συγκεκριμενο.Απλα εχω καταλαβει οτι οποια εταιρια θελει να κανει πειραματα με τηλεφωνα κοτσαρει ενα android και το πεταει στην αγορα.Οταν ομως πηρα το mozart εμεινα μαμακας γιατι ηταν απλο λειτουργικο χωρις φρου φρου και αρωματα και μπορουσες να κανεις τα tiles οπως ακριβως βολευουν εσενα.Το κινητο και η διαμορφωση του ανηκουν στις προσωπικες στιγμες του καθενος και αυτο το πετυχε η microsoft,διαμορφωνεις το βασικο κομματι του τηλεφωνου ειναι απλο και απιστευτα δυνατο.Τωρα οσον αφορα της ελλιψεις που εχει οκ δεκτον αλλα ολα διορθωνοντε.Δεν ειναι ολα τελεια στα λειτουργικα.

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ξερω γω ...ισως οτι δεν εχει multitasking;;; ισως που δεν μπορεις ουτε ενα φοντο ουτε ενα ringtone να αλλαξεις;;;; ισως το no flash;;;; ισως το οτι ειναι απο τα πιο ψυχρα και αντιαισθητικα ui που υπαρχουν;;; μηπως το οτι μεχρι προτινος δεν υπηρχε copy/paste;;; (για αυτο επιφυλασσομαι δεν ξερω αν εχει αλλαξει).σου φτανουν αυτα τα ολιγα και "ψιλα";...

android.png

FYI To mango καλύπτει όλα όσα αναφέρεις ως προβληματα, εκτός του Flash.

Αλλά όπως βλέπεις το HTML5 έρχεται να αντικαταστήσει το Flash και το WP7 έχει πολύ γρήγορο browser για HTML5.

Δες το παρακάτω στο κινητό σου και μετά σε mango για να καταλάβεις τι εννοώ Test Drive Mobile

Δημοσ.

Καλύτερα ηρέμησε εσύ.

Εμείς ήμασταν εκεί και το είδαμε από κοντά, όπως μαρτυρά και το βίντεο. Στο κάτω-κάτω, ο καθένας έχει την άποψή του. Το ότι σου αρέσει ο σχεδιασμός του δεν σημαίνει ότι πρέπει να αρέσει σε όλους.

Το "ηρεμησε" εχει μεταφορικη σημασια.

Μιλησα καθαρα για την μετοδοση της ειδησης και την καλλιεργιας πνευματος που διαθετει.

Το θεωρησα ειδηση(με καθαρα δημοσιογραφικη εννοια),επειδη δεν το διαβασα πουθενα αλλου και "ενοχληθηκα" απο το σχολιο.

Το οτι δεν σου αρεσε αισθητικα,μ'αφηνει παγερα αδιαφορο.

Δημοσ.

Παίδες έχω εδώ και 3-4 μέρεςς το LG optimus 7 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος....Όσο για το λειτουργικό είναι πολύ καλό,τώρα που θα 'ρθουν και τα mango θα γίνει πανικός!!!

• Super Moderators
Δημοσ.

αλλα εχω χρησιμοποιησει δανεικο τηλεφωνο με wp7 για κανα μηνα και ξερω μια χαρα τι κανει το λογισμικο και ΝΑΙ μου ηταν λιγο.

με περασμένο το mango update πάνω του?

• Super Moderators
Δημοσ.

δε νομιζω αν και δεν το εψαξα ειχε χαλασει το desire μου και μου εδωσαν ενα lg

άρα όπως γράφτηκε και πιο πάνω, οι ελλείψεις που αναφέρεις καλύπτονται από το mango update...εκτός από το flash, αλλά έτσι κι αλλιώς υπάρχει το HTML5 που είναι και πιο ελαφρύ...

Δημοσ.

Καλο μου φαινεται...και το λειτουργικο του επισης...αλλα ρε παιδι μου...υστερει σε πολλα =/

Ας πουμε για παραδειγμα..γιατι να μην εχει βιντεοκλησηη?? Οσο για την τιμη...στα 350-400 κατι θα ναι λογικα..οχι παραπανω...κατα την γνωμη μου...

Δημοσ.

μετά το μικρό πρελούδιο λοιπόν να ξανά γράψω ότι η συγκεκριμένη συσκευή μπορεί να μην εντυπωσιάζει τώρα, αλλά μοιάζει πάρα πολύ με αυτήν που χρησιμοποιούσε η microsoft τόσο καιρό στις επιδείξεις της και ποτέ δεν βγήκε στην αγορά.

Δημοσ.

Όχι flames παιδιά. Τα έχουμε πει δεκάδες φορές. Ηρεμήστε παρακαλώ και γράψτε την άποψή σας χωρίς προσωπικές επιθέσεις ή κοσμητικά επίθετα προς τους συνομιλητές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...