Προς το περιεχόμενο

Το Windows Phone Mango smartphone της Acer (video)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

"Δεν διαθέτει δεύτερη κάμερα για βιντεοκλήσεις ενώ δεν εντυπωσιάζει από την συνολική του σχεδίαση"

Ετσι πως εγραψες το δευτερο μισο,ειναι σα να το διαβασες στα τεχνικα του χαρακτηριστικα.Ηρεμησε!

Μια χαρα σχεδιασμο εχει.Αν οχι προτοτυπο,σιγουρα ιδιαιτερο.

Αντε να το δουμε στα ~2,5 κατοσταρικα,να μας τρελανει η acer και ν'ασχοληθουμε με το πολλα υποσχομενο mango.

Καλύτερα ηρέμησε εσύ.

Εμείς ήμασταν εκεί και το είδαμε από κοντά, όπως μαρτυρά και το βίντεο. Στο κάτω-κάτω, ο καθένας έχει την άποψή του. Το ότι σου αρέσει ο σχεδιασμός του δεν σημαίνει ότι πρέπει να αρέσει σε όλους.

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πολύ φτηνιάρικο μου κάνει..

Μου θυμίζει τα παλιά τα pda laugh.gif

Ίσως με κερδίσει η τιμή του, αν και δεν νομίζω!

* Πάντως από ότι βλέπω γενικά, έχουν ακριβές τιμές τα WM7 και δεν ξέρω κατά πόσο θα τους βγει σε καλό mrgreen.png

Δημοσ.

φίλε μου σίγουρα πλάκα κάνεις????

οχι φιλε μου δεν κανω καθολου πλακα. το wp7 εχει ενα καρο μειονεκτηματα. για καθε χαρακτηριστικο του wp7 το android εχει 10 και ειναι χιλιομετρα μπροστα στον τομεα της παραμετροποιησιμοτητας και προσαρμοστικοτητας.

Δημοσ.

οχι φιλε μου δεν κανω καθολου πλακα. το wp7 εχει ενα καρο μειονεκτηματα. για καθε χαρακτηριστικο του wp7 το android εχει 10 και ειναι χιλιομετρα μπροστα στον τομεα της παραμετροποιησιμοτητας και προσαρμοστικοτητας.

Και ποια ειναι αυτα τα μειονεκτηματα?εχεις κανενα προχειρο?

Δημοσ.

ενταξει σας λειτουργικο (αν και δεν το εχω δοκιμασει και δεν μπορω να πω και οτι ειμαι φαν της microsoft) δεν μου αρεσει το mango! το interface του ειναι πολυ διαφορετικο με τα αλλα δυο λειτουργικα που παιζουν στη αγορα(ios,android)! να πω πιο πολυ μου αρεσουν οι "οθονιες" τον android και ΙΟS παρα μια σελιδα με κουτακια και πανοραμικα μενου!

προσωπική αποψη παντα!

Αφου ΔΕΝ το έχεις δοκιμάσει, πως δεν σου αρέσει;!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Εγώ δουλεύω το LG optimus 7 κανένα μήνα τώρα και δεν έχω παρατηρήσει κανένα μειονέκτημα κανένα κόλλημα τέλειο σκρολάρισμα και 3 μέρες μπαταρία άνετα.

Όταν έρθει με το καλό το mango τα πράγματα θα είναι καλύτερα. Το λειτουργικό έχει μέλλον.

Δημοσ.

Ξερω γω ...ισως οτι δεν εχει multitasking;;; ισως που δεν μπορεις ουτε ενα φοντο ουτε ενα ringtone να αλλαξεις;;;; ισως το no flash;;;; ισως το οτι ειναι απο τα πιο ψυχρα και αντιαισθητικα ui που υπαρχουν;;; μηπως το οτι μεχρι προτινος δεν υπηρχε copy/paste;;; (για αυτο επιφυλασσομαι δεν ξερω αν εχει αλλαξει).σου φτανουν αυτα τα ολιγα και "ψιλα";...

android.png

Δημοσ.

Μιλάμε για mango συσκευή, άρα μόνο το ui και το φόντο (και αυτό στο UI είναι, αλλάζεις μόνο χρώμα με registry edit πέραν του μαύρου-άσπρου).

Βασικά σε ενοχλεί μόνο το ui, άλλοι το έχουν λατρέψει το metro ui. Γούστα.

Δημοσ.

Μιλάμε για mango συσκευή, άρα μόνο το ui και το φόντο (και αυτό στο UI είναι, αλλάζεις μόνο χρώμα με registry edit πέραν του μαύρου-άσπρου).

Βασικά σε ενοχλεί μόνο το ui, άλλοι το έχουν λατρέψει το metro ui. Γούστα.

το δεχομαι οτι ειναι θεμα γουστου αλλα δεν μπορεις να πεις οτι ασχοληθηκαν κιολας πολυ για αυτο το Ui. για συγκρινε το με το sense πχ που οι ανθρωποι εχουν κανει θαυματα

Δημοσ.

το δεχομαι οτι ειναι θεμα γουστου αλλα δεν μπορεις να πεις οτι ασχοληθηκαν κιολας πολυ για αυτο το Ui. για συγκρινε το με το sense πχ που οι ανθρωποι εχουν κανει θαυματα

Το ιδιο ειναι και στα wp7 το sense.Αν εννοεις το htc sense παντα.Παντως πιστευω οτι δεν εχεις ασχοληθει πολυ με το λειτουργικο γιατι θεωρω οτι σε χαλαει οτι ειναι microsoft απο πισω.

Ξερω γω ...ισως οτι δεν εχει multitasking;;; ισως που δεν μπορεις ουτε ενα φοντο ουτε ενα ringtone να αλλαξεις;;;; ισως το no flash;;;; ισως το οτι ειναι απο τα πιο ψυχρα και αντιαισθητικα ui που υπαρχουν;;; μηπως το οτι μεχρι προτινος δεν υπηρχε copy/paste;;; (για αυτο επιφυλασσομαι δεν ξερω αν εχει αλλαξει).σου φτανουν αυτα τα ολιγα και "ψιλα";...

android.png

Επισης μην ξεχνας οτι τον οκτωβριο το wp7 κλεινει ενα χρονο λειτουργιας.Οταν προτοβγηκε το android ειχε μεγαλυτερα κενα απο οτι το wp7 και το update mango προσθετει πολλες καινουργιες λειτουργιες πχ το ringtone και αλλα.Και φοντο εχεις μαν στην lock screen λογικο ειναι να μην εχεις στα tiles θα ηταν ταρζανια και καγκουρια να βλεπεις τα κουτακια και απο πισω μια εικονα.

Δημοσ.

Ασχολήθηκαν και πολύ μάλιστα. Δεν είναι τα tiles και η application list μόνο το metro ui. Μάλλον εκεί μπερδεύεσαι. Όλο το λειτουργικό έχει έναν σχεδιασμό απλό, γρήγορο σε scrolling, transitions κτλ, και ελιτιστικό. Πολλές εφαρμογές για wp7 ακολουθούν αυτόν τον σχεδιασμό (navigon, imdb app και άλλες). Δεν είναι τυχαίο.

Δημοσ.

Το ιδιο ειναι και στα wp7 το sense.Αν εννοεις το htc sense παντα.Παντως πιστευω οτι δεν εχεις ασχοληθει πολυ με το λειτουργικο γιατι θεωρω οτι σε χαλαει οτι ειναι microsoft απο πισω.

Επισης μην ξεχνας οτι τον οκτωβριο το wp7 κλεινει ενα χρονο λειτουργιας.Οταν προτοβγηκε το android ειχε μεγαλυτερα κενα απο οτι το wp7 και το update mango προσθετει πολλες καινουργιες λειτουργιες πχ το ringtone και αλλα.Και φοντο εχεις μαν στην lock screen λογικο ειναι να μην εχεις στα tiles θα ηταν ταρζανια και καγκουρια να βλεπεις τα κουτακια και απο πισω μια εικονα.

κανεις λαθος μαλλον φαν της microsoft θεωρω τον εαυτο μου απλα το συγκεκριμενο προιον δε μου αρεσε αισθητικα ποτε και επιπλεον ειδα οτι εχει και πολλες ελλειψεις οπως σου ανεφερα. δεν εχει σημασια το οτι ειναι νεο λογισμικο. τα δεδομενα της αγορας τα ηξεραν θα μπορουσαν καλλιστα να βγαλουν εξαρχης το os με αυτα που εχουν και τα αλλα αν ηθελαν να ειναι πραγματικα ανταγωνιστικο. δε θα συγκρινω το σημερινο android με το πως θα ειναι 2 χρονια μετα το wp7 γιατι τοτε το android θα εχει κανει κι αυτο πολλαπλασια βηματα μπροστα. θα τα συγκρινω με τα τωρινα δεδομενα. και επειδη ανεφερα 2-3 απο τις ελλειψεις του δε σημαινει οτι ειναι μονο αυτες. υπαρχουν δεκαδες απλα ειναι ασκοπο να τις απαριθμω μια μια. αρκουμαι στο να σου πω οτι τα εχω ψαξει πολυ τα wp7 κινητα και επειδη εχω χρησιμοποιησει και ios και symbian και android απο τουλαχιστον 2 χρονια το καθενα εχω καλη ιδεα του πως συγκρινονται μεταξυ τους. απλα πιστευω οτι προς το παρον και με αυτα που προσφερει ΤΩΡΑ το λειτουργικο κατεχει αναλογικα μεγαλο μεριδιο των συσκευων που κυκλοφορουν και πιστευω οτι αν δεν ηταν η πιεση του μεγεθους της microsoft και το λογισμικο ειχε βγει απο καποια μικροτερη εταιρια η απο ανεξαρτητο developer θα ειχε χαθει λογω των υστερησεων του

Δημοσ.

κανεις λαθος μαλλον φαν της microsoft θεωρω τον εαυτο μου απλα το συγκεκριμενο προιον δε μου αρεσε αισθητικα ποτε και επιπλεον ειδα οτι εχει και πολλες ελλειψεις οπως σου ανεφερα. δεν εχει σημασια το οτι ειναι νεο λογισμικο. τα δεδομενα της αγορας τα ηξεραν θα μπορουσαν καλλιστα να βγαλουν εξαρχης το os με αυτα που εχουν και τα αλλα αν ηθελαν να ειναι πραγματικα ανταγωνιστικο. δε θα συγκρινω το σημερινο android με το πως θα ειναι 2 χρονια μετα το wp7 γιατι τοτε το android θα εχει κανει κι αυτο πολλαπλασια βηματα μπροστα. θα τα συγκρινω με τα τωρινα δεδομενα. και επειδη ανεφερα 2-3 απο τις ελλειψεις του δε σημαινει οτι ειναι μονο αυτες. υπαρχουν δεκαδες απλα ειναι ασκοπο να τις απαριθμω μια μια. αρκουμαι στο να σου πω οτι τα εχω ψαξει πολυ τα wp7 κινητα και επειδη εχω χρησιμοποιησει και ios και symbian και android απο τουλαχιστον 2 χρονια το καθενα εχω καλη ιδεα του πως συγκρινονται μεταξυ τους. απλα πιστευω οτι προς το παρον και με αυτα που προσφερει ΤΩΡΑ το λειτουργικο κατεχει αναλογικα μεγαλο μεριδιο των συσκευων που κυκλοφορουν και πιστευω οτι αν δεν ηταν η πιεση του μεγεθους της microsoft και το λογισμικο ειχε βγει απο καποια μικροτερη εταιρια η απο ανεξαρτητο developer θα ειχε χαθει λογω των υστερησεων του

Ναι συμφωνω σε αυτο(εννοω αν ηταν απο μικρη εταιρια) αλλα φιλε μου οποιον και να ρωτησεις περα απο σενα ολοι εχουν να πουν καλα λογια για το συγκεκριμενο λειτουργικο.Επειδη και εγω εχω χρησιμοποιησει αρκετο καιρο android και ios(μονο στο ipad) μπορω να σου πω οτι διαφωνω μαζι σου καθετα.Ναι εχει ελλειψεις το συγκεκριμενο λειτουργικο και το συγκρινα με το αρχικο android οπως εκανες εσυ πριν.Επισης ενα μεγαλο συν του wp7 ειναι οτι οτι συσκευη εχει κυκλοφορισει μεχρι στιγμης θα αναβαθμιστει πραγμα που δεν ισχυει στο android.Εχω απογοητευτει απο το android γιατι αγοραζεις συσκευη 400 ευρω!!! και τελικα το σεταρεις για να ερθει στα μετρα σου και το ios τι να πω τα ιδια παντελακη μου παλι καλα που υπαρχει και το jb αν και δεν το εχω κανει ακομα το δικο μου αλλα το εχω δει σε φιλο πως στροφαρει με jb.

Δημοσ.

Ναι συμφωνω σε αυτο αλλα φιλε μου οποιον και να ρωτησεις περα απο σενα ολοι εχουν να πουν καλα λογια για το συγκεκριμενο λειτουργικο.Επειδη και εγω εχω χρησιμοποιησει αρκετο καιρο android και ios(μονο στο ipad) μπορω να σου πω οτι διαφωνω μαζι σου καθετα.Ναι εχει ελλειψεις το συγκεκριμενο λειτουργικο και το συγκρινα με το αρχικο android οπως εκανες εσυ πριν.Επισης ενα μεγαλο συν του wp7 ειναι οτι οτι συσκευη εχει κυκλοφορισει μεχρι στιγμης θα αναβαθμιστει πραγμα που δεν ισχυει στο android.Εχω απογοητευτει απο το android γιατι αγοραζεις συσκευη 400 ευρω!!! και τελικα το σεταρεις για να ερθει στα μετρα σου και το ios τι να πω τα ιδια παντελακη μου παλι καλα που υπαρχει και το jb αν και δεν το εχω κανει ακομα το δικο μου αλλα το εχω δει σε φιλο πως στροφαρει με jb.

ρε πως εγινε αυτο να ποσταρει το ιδιο τρεις φορες??σορρυ δεν σπαμαρω

εγω παλι οποιον εχω ρωτησει μου λεει το ιδιο πραγμα. οτι το ui ειναι ασχημο και οποιος το χρησιμοποιει κιολας εχει ερθει αντιμετωπος με τα προβληματα που ανεφερα (και αλλα). το χρηστη δεν τον ενδιαφερει αν ειναι ενα ελπιδοφορο os και μια καλη προσπαθεια της microsoft που στο μελλον θα γινει καλυτερη. τον ενδιαφερει να ικανοποιηθουν οι αναγκες του και οι απαιτησεις του και οταν δινει 300€ + για ενα τηλεφωνο δικαιωματικα εχει αυτες τις απαιτησεις.εξαλλου και το wp7 κλειδωμενο os ειναι. και ο μονος λογος που βλεπεις αυτες τις αναβαθμισεις ειναι επειδη η microsoft ειχε θεσει απο την αρχη καποια στανταρ για συσκευες (οπως πχ το dedicated camera button) και μονο αν καλυπτοντουσαν οι προυποθεσεις της εδινε το os στις εταιριες κινητων ακριβως για να μπορει μετα να αναβαθμισει. παντως ακομα κι αν δεχτουμε οτι ολα αυτα θα ξεπεραστουν (ελπιζω σε συντομο χρονικο διαστημα) παραμενει το θεμα του ευχαριστου ui που κατα τη γνωμη μου και για μενα προσωπικα ειναι πολυ αποτρεπτικος παραγοντας στο να αγορασω ενα κινητο να βλεπω ενα ψυχρο διχρωμο περιβαλλον με τους τιτλους των παραθυρων να βγαινουν απο το πλαισιο της οθονης, χωρις ωραια animation, με ελαχιστα κουμπακια και πολυ μικρη παραμετροποιηση. επειδη το κινητο ειναι μια συσκευη που ειναι πολυ κοντα στο χρηστη και μεσα στην καθημερινοτητα του ειναι ζωτικο νομιζω να εχει ενα ζεστο και ανθρωπινο περιβαλλον χρησης και σε αυτο τον τομεα το android ειναι πιο μπροστα απο οποιοδηποτε os εχω χρησιμοποιησει μεχρι τωρα νομιζω. σε θεμα περιβαλλοντος και Ui η μεταβαση της microsoft απο το wp 6.5 στο wm7 μου θυμιζει καπως τη μεταβαση απο το dos στο windows με αντιστροφη φορα ομως :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...