Προς το περιεχόμενο

Το Windows Phone Mango smartphone της Acer (video)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το τρίτο smartphone ύστερα από τα HTC Radar και HTC Titan, με Windows Phone Mango εντοπίσαμε στον εκθεσιακό χώρο της Acer στην IFA 2011 αν και σε πρωτότυπη μορφή.

Με προσωρινή ονομασία W4, η πρόταση της Acer για την πλατφόρμα των Windows Phone Mango φαίνεται ότι θα αποτελεί μια φθηνή λύση αν κρίνουμε από τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Η συσκευή διαθέτει οθόνη 3.6' ιντσών με ανάλυση WVGA, μονοπύρηνο επεξεργαστή κατασκευής Qualcomm στο 1GHz και κάμερα στο πίσω μέρος των 5megapixel με δυνατότητα εγγραφής HD video. Δεν διαθέτει δεύτερη κάμερα για βιντεοκλήσεις ενώ δεν εντυπωσιάζει από την συνολική του σχεδίαση.

P1010465.JPG

post-39041-0-01111500-1315070312_thumb.jpg post-39041-0-49348200-1315070313_thumb.jpg post-39041-0-63289500-1315070314_thumb.jpg post-39041-0-69554500-1315070315_thumb.jpg

Θα κυκλοφορήσει προς το τέλος του έτους σε 2 χρωματισμούς ενώ δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση σχετικά με την τιμή διάθεσης. Ακολουθεί βίντεο με μια πρώτη επαφή με το Acer W4.

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το καλό είναι οτι διαλέγει κάποιος αν του αρέσει το wp7 ως λειτουργικό μόνο, και μετά διαλέγει συσκευή μόνο απο εμφάνιση, μέγεθος, τεχνολογία οθόνης, κάμερα, και προτίμηση σε κάποια εταιρεία.

Δηλαδή το οτι το λειτουργικό αυτό τρέχει πανομοιότυπα σε κάθε συσκευή και έχουν όλες τις ίδιες αναβαθμίσεις όπως φαίνεται μέχρι τώρα, είναι μεγάλο πλεονέκτημα για τον αγοραστή.

Όλα σε τάξη.

Δημοσ.

Το καλό είναι οτι διαλέγει κάποιος αν του αρέσει το wp7 ως λειτουργικό μόνο, και μετά διαλέγει συσκευή μόνο απο εμφάνιση, μέγεθος, τεχνολογία οθόνης, κάμερα, και προτίμηση σε κάποια εταιρεία.

Δηλαδή το οτι το λειτουργικό αυτό τρέχει πανομοιότυπα σε κάθε συσκευή και έχουν όλες τις ίδιες αναβαθμίσεις όπως φαίνεται μέχρι τώρα, είναι μεγάλο πλεονέκτημα για τον αγοραστή.

Όλα σε τάξη.

Just magical..

Αληθεια το mango εχεις καμια ιδεα ποτε βγαινει?

Δημοσ.

αν και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο το ανδροιδ κινητο μου, η προσπαθεια της windows πιστευω οτι σε βαθος χρονου θα ειναι ακρως επιτυχημενη. παρα λιγο να αγορασω τωρα win κινητο, αλλα μου φαινεται οτι θα ειναι τετοιο το επομενο μου..

Δημοσ.

Just magical..

Αληθεια το mango εχεις καμια ιδεα ποτε βγαινει?

από ότι ακούγετε το περιμένουμε σύντομα... αμήν και πότε.

Δημοσ.

αμα κανει πανω απο 320 ας μην το βγαλουν ποτε!

ηδη απο της αλλες παρουσιασεις ειδαμε πολυ μεγαλες τιμες στα wp mango!

Στις εκθέσεις δείχνουν τα δυνατά μοντέλα για να εντυπωσιάσουν, οπότε λογικό είναι να μην δούμε οικονομικές λύσεις. Λογικά, όταν θα βγουν στην αγορά, θα υπάρχει μεγαλύτερη γκάμα τιμών.

Δημοσ.

Λογικά κάτι θα μπορούσε να βγει με 350€, αλλά δεν θα περίμενα wp7 συσκευή στην κατηγορία με ideos και zte.

Έχει θέσει κάποια στάνταρ η ms.

Το mango το περιμένουμε σε λίγες μέρες. Είμαι σχεδόν σίγουρος οτι δεν θα περάσει τα μέσα του μηνός, αλλά ποτέ μη λες ποτέ. Είναι θέμα των εταιρειών γιατί νομίζω θα αφαιρέσουν και το ICS.

Δημοσ.

Ωραίο κινητό, σχεδίαση κλπ. Με τα wp7 και την υπογραφή της acer δύσκολα να παίξει μία τιμή κοντά στα 300ε. Αναμένουμε ενημέρωση.

Δημοσ.

βλεπω πολλες ωραιες και δυνατες συσκευες να βγαινουν με wp7 και νομιζω οτι χαραμιζονται. το λειτουργικο αυτο υστερει σε παρα παρα πολλους τομεις. προσωπικα θα διαλεγα android με κλειστα ματια

Δημοσ.

το mango πρόκειται για giant leap της πλατφρόρμας.

Πλέον είναι σε απόσταση βολής απο ios και android και πατώντας στα αδύνατα σημεία τους θα φέρει μεγάλες αλλαγές στην

αγορά των smartphones, στην οποία είναι πολύ πιο εύκολο να δεις μεταβολές σε ποσοστά, μιας και πλέον κάθε χρόνο αλλάζουν συσκευή.

προσωπικά έχω το lg optimus για πρώτη συσκευή (αλλά και για development) και αν βρω συσκευή στα μέτρα μου (full εκμετάλευση των όσων προσφέρει το λειτουργικό, όπως γυροσκόπιο κλπ και οθόνη κάτω απο 4 inches) θα σκωτώσω το lg για να το τσιμπήσω :devil:

Δημοσ.

"Δεν διαθέτει δεύτερη κάμερα για βιντεοκλήσεις ενώ δεν εντυπωσιάζει από την συνολική του σχεδίαση"

Ετσι πως εγραψες το δευτερο μισο,ειναι σα να το διαβασες στα τεχνικα του χαρακτηριστικα.Ηρεμησε!

Μια χαρα σχεδιασμο εχει.Αν οχι προτοτυπο,σιγουρα ιδιαιτερο.

Αντε να το δουμε στα ~2,5 κατοσταρικα,να μας τρελανει η acer και ν'ασχοληθουμε με το πολλα υποσχομενο mango.

Δημοσ.

βλεπω πολλες ωραιες και δυνατες συσκευες να βγαινουν με wp7 και νομιζω οτι χαραμιζονται. το λειτουργικο αυτο υστερει σε παρα παρα πολλους τομεις. προσωπικα θα διαλεγα android με κλειστα ματια

φίλε μου σίγουρα πλάκα κάνεις????

Δημοσ.

φίλε μου σίγουρα πλάκα κάνεις????

ενταξει σας λειτουργικο (αν και δεν το εχω δοκιμασει και δεν μπορω να πω και οτι ειμαι φαν της microsoft) δεν μου αρεσει το mango! το interface του ειναι πολυ διαφορετικο με τα αλλα δυο λειτουργικα που παιζουν στη αγορα(ios,android)! να πω πιο πολυ μου αρεσουν οι "οθονιες" τον android και ΙΟS παρα μια σελιδα με κουτακια και πανοραμικα μενου!

προσωπική αποψη παντα!

Δημοσ.

Όλα σε τάξη.

Συμφωνω απολυτα! Ετσι ακριβως. Αυτος ειναι ο λογος που εχασα ενδιαφερον με το android. Οσο κρατησα το HTC HD 7, ημουνα απολυτα ικανοποιημενος με το os (εκτος φυσικα απο την μπαταρια του!). Δεν ειχα χρησιμοποιησει τοτε ομως το web os. Τωρα ειμαι απολυτα καλυμμενος με το pre3!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...