Προς το περιεχόμενο

Eπιλογη τηλεορασης 50"

ivyhae

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπον χρειαζομαι μια τηλεοραση τουλαχιστον 50" για το καθιστικο.Διαβασα σε πολλα παρομοια θεματα οτι οι πλασμα σε ταινιες/τν ειναι πολυ ανωτερες απο της lcd-led και επειδη η χρηση της τν θα ειναι για ταινιες/τν και λιγο χβοχ μαλλον καταληγω προς πλασμα.

Να σημειωσω πως εχω ηδη μια samsung ue6500 46 απο την οποια ειμαι γενικα ευχαριστημενος αν και η αποδοση του μαυρου ειναι ψιλοτραγικη.Μετα απο λιγο ψαξιμο μου γυαλισε η Panasonic TX-P50G30B.Το budget μου ειναι το πολυ 1300-1400 ευρω και δεν με ενδιαφερει καθολου το 3δ.

Ακουω προτασεις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ok οποτε παμε για την Panasonic.Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια.

Να ρωτησω και κατι τελευταιο ομως γιατι θα εινα η πρωτη πλασμα που παιρνω.Εχω διαβασει κατι για στρωσιματα και κατι τετοια.Ισχυουν αυτα η ειναι για τις πρωτες πλασμα που ειχαν βγει?Σορρυ αν λεω βλακειες γιατι δεν το εχω ψαξει και πολυ το θεμα :rolleyes: Γενικα παντως υπαρχει κατι που να πρεπει να προσεξω στην χρηση της τβ?

Αυτό με το στρώσιμο ίσχυε στις panasonic με τα παλαιά panel και έπρεπε να συμπληρώσουν κάποιες ώρες λειτουργίας πρώτα (κάπου στις 100 αν θυμάμαι καλά) χωρίς να δείχνουν στατικές εικόνες.Οπότε οι περισσότεροι όταν έβαζαν τα ελεύθερα κανάλια που είχαν πάνω δεξιά ή αριστερά το logo του σταθμού, επέλεγαν τη λειτουργία zoom ώστε να μην φαίνεται.Επίσης στην αρχή απέφευγαν να δουν ταινίες HD που έχουν τις μαύρες μπάρες πάνω και κάτω.

Στις σημερινές είναι πιο απλά τα πράγματα και δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι τέτοιο αν και αρκετοί (κυρίως οι εραστές των καλών tv) εξακολουθούν να ακολουθούν την παραπάνω διαδικασία.

Εαν θέλεις πολύ περισσότερες λεπτομέρειες από άτομα που την έχουν αγοράσει και γράφουν τις εντυπώσεις τους μπορείς να μπείς εδώ και να ενημερωθείς.Κυκλοφορούν μάλιστα και κάποια demo δισκάκια στο νετ που είναι ακριβώς για τις πρώτες ώρες μιας καινούριας πλάσμα αν και εγώ τα θεωρώ υπερβολές όλα αυτά.

Εγώ σαν συμβουλή απλά θα σου έλεγα να μην την συνδέσεις (για αρχή) με το pc σου όπου εκεί έχουμε πάρα πολλές στατικές εικόνες σε ολόκληρη την επιφάνεια της οθόνης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...