alexzzz Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Έλα ρε συ, τι κάνει ο Ζοζέ; :-D όταν είχα πάει έπαιρνε το Champions League με την Inter και πανηγύριζε στα 200 μέτρα από εκεί που καθόμουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgoslouk Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Τα παντα!Με εχει βολεψει παρα πολυ!Αλλα το κυριοτερο ειναι οι λεπτομεριακοτατοι χαρτες του,ειδικα στις εκτος δρομου διαδρομες που με ενδιαφερει και πολυ!Αν και εχω ακουσει πολλους να το κατηγορουν! Προφανώς δεν έχεις δουλέψει iGO8. Αν το είχες δουλέψει θα είχες διαφορετική γνώμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MIKELTHEDRUMMER Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Προφανώς δεν έχεις δουλέψει iGO8. Αν το είχες δουλέψει θα είχες διαφορετική γνώμη. Το εχω δουλεψει και το igo8 και δεν μου αρεσε.Το sygic ειναι κλασης ανωτερο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
weber122 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 εμένα με έχει βολέψει το mls talk&drive. γρήγορο και δεν χρειάζεται να πληκτρολογεις. (εχω παει να τρακαρω πληκτρολογώντας) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
venumis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Τα παντα!Με εχει βολεψει παρα πολυ!Αλλα το κυριοτερο ειναι οι λεπτομεριακοτατοι χαρτες του,ειδικα στις εκτος δρομου διαδρομες που με ενδιαφερει και πολυ!Αν και εχω ακουσει πολλους να το κατηγορουν! Για εκτός δρόμου το Garmin είναι κορυφαίo και μοναδικo, οσοι δεν ασχολουνται με off-road δεν ξέρουν τις αρετές του Garmin, αν είχε βγάλει για android θα το αγόραζα αμέσως.. +Την θάλασσα που επίσης είναι μοναδικό για άσχετους καπετάνιους!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MIKELTHEDRUMMER Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Για εκτός δρόμου το Garmin είναι κορυφαίo και μοναδικo, οσοι δεν ασχολουνται με off-road δεν ξέρουν τις αρετές του Garmin, αν είχε βγάλει για android θα το αγόραζα αμέσως.. +Την θάλασσα που επίσης είναι μοναδικό για άσχετους καπετάνιους!!! Αυτο ακριβως!Θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krypton Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Το εχω δουλεψει και το igo8 και δεν μου αρεσε.Το sygic ειναι κλασης ανωτερο! το sygic είναι το μόνο που έχω δει με τόσες πολλές λάθος δρομολογήσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
starter Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 το sygic είναι το μόνο που έχω δει με τόσες πολλές λάθος δρομολογήσεις το δοκίμασα και εγώ πρόσφατα σε android που πηγα ταξιδακι και μου έβγαζε ότι να'ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sreak Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ το mls destinator δεν το αλλάζω, ειδικά το talk&drive με βοηθάει πολύ και γενκότερα δεν έχω κάποιο παράπονο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα