Προς το περιεχόμενο

Motorola Defy -electroworld-kotsovolos-τιμη 209 ευρω

val007

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το παρηγγειλα χθες, δεν το εχω παραλαβει ακομα(λεει σε 7 εργασιμες).Ελπιζω μην με παρουν κανενα τηλ. και εχουμε τα γνωστα....

Ειναι το πρωτο μου android κινητο , ερχομαι απο windows mobile και το HTC TD2.

Θελω να σας ρωτησω, αξιζει να του περασω καποια custom rom η απλως να του κανω αναβαθμιση στην official 2.2 ?

Αν το κανω θα το κανω μετα απο κανενα μηνα χρησης για να καταλαβω και την διαφορα επειδη οπως ειπα δεν εχω εμπειρια με Android

Ελπιζω με τετοιο sar μην τον καψω εντελως....Ευτυχως που δεν μιλαω πολυ και σχεδον παντα με bluetooth

αλλα το οτι αντεχει σε νερο και μικροχτυπηματα ειναι σημαντικο για μενα λογω δουλειας.

Ευχαριστω τον val007 για την ενημερωση.

Δημοσ.

Κανε πρωτα αυτο που λες.Περνα πρωτα την official froyo,και αφου την μαθεις, καντο ρουτ, για να ξεκλειδωσεις τις πραγματικες δυνατοτητες του κινητου.

Δημοσ.

Κανε πρωτα αυτο που λες.Περνα πρωτα την official froyo,και αφου την μαθεις, καντο ρουτ, για να ξεκλειδωσεις τις πραγματικες δυνατοτητες του κινητου.

Ευχαριστω για την απαντηση, θα το κρατησω ετσι(2.2) και μετα θα το κανω.(αρκει να το παραλαβω βεβαια)

Αποτι ειδα εισαι κατοχος του συγκεκριμενου, το εχεις κανει ρουτ? και αν ναι ποια rom εχεις περασει? Ειδες διαφορα στη ταχυτητα των μενου και γενικα σε αποκριση?

δεν με ενδιαφερει καμερα,βιντεο κτλ. Σχετικα με overclocking πρεπει να το κανω ρουτ η υπαρχει καποιο προγραμμα που απλως το σεταρω?

Eιμαι offtopic το ξερω.Σταματαω να ρωταω εδω και οταν ερθει η ωρα θα βρω το σχετικο post.

Ευχαριστω και παλι

Δημοσ.

παιδια χαλαρωστε το SAR εντος οριων ειναι μην τρελαινεστε

Δεν ξερω καλα απο κινητα. Αλλα πριν καμια 8ετια ειχε πεσει ενας καταλογος στα χερια μου και το μεγιστο επιτρεπομενο SAR αν θυμαμαι καλα ηταν γυρω στο 0.75. Παιζει να λεω και παπατζες, δεν ειμαι βεβαιος.

Παντως αν ισχυει οτι παλιοτερα ηταν χαμηλοτερο το οριο και επειτα ανεβηκε, θα μου επιτρεψεις να θεωρω εκτος οριου το SAR του defy κι ας μην ειναι τυπικα.

Ακομα, οταν ο μεσος ορος των κινητων εχει σχεδον 300% χαμηλοτερο SAR, τοτε ναι παραειναι πολυ το 1,5 κι ας ειναι εντος οριων.

Δημοσ.

Ευχαριστω για την απαντηση, θα το κρατησω ετσι(2.2) και μετα θα το κανω.(αρκει να το παραλαβω βεβαια)

Αποτι ειδα εισαι κατοχος του συγκεκριμενου, το εχεις κανει ρουτ? και αν ναι ποια rom εχεις περασει? Ειδες διαφορα στη ταχυτητα των μενου και γενικα σε αποκριση?

δεν με ενδιαφερει καμερα,βιντεο κτλ. Σχετικα με overclocking πρεπει να το κανω ρουτ η υπαρχει καποιο προγραμμα που απλως το σεταρω?

Eιμαι offtopic το ξερω.Σταματαω να ρωταω εδω και οταν ερθει η ωρα θα βρω το σχετικο post.

Ευχαριστω και παλι

Ναι,χρειαζεται ρουτ το οβερκλοκινκ.Αυτη τη στιγμη εχω την Cm7 Nightly 2.3.5 . Διαφορα ατην αποκριση θα δεις, αλλα οχι τεραστια.Ειναι ηδη γρηγορο και στην Froyo.

Δημοσ.

Στο βιβλιαρακι που συνοδευει το τηλεφωνο γραφει 1.20 (στο αυτί) και 0.58 (στο σωμα).

To iphone 4 που το εχετε σαν θεο μερικοι εχει 1.17W/kg.

post-146961-0-95008600-1315250135_thumb.jpg

Δημοσ.

Στο βιβλιαρακι που συνοδευει το τηλεφωνο γραφει 1.20 (στο αυτί) και 0.58 (στο σωμα).

To iphone 4 που το εχετε σαν θεο μερικοι εχει 1.17W/kg.

το εγραψα παραπάνω, αλλα κανεις το ιδιο λαθος. το 1.17 που λες ειναι στο Αμερικανικο συστημα. δες στο ευρωπαικο η δευτερη στήλη ειναι 0.93... απλώς να συγκρίνουμε τα ιδια πράγματα

Link

Δημοσ.

περιεργο το πως το μεγαλυτερο ποσοστο των threads που ανοιγουν καταληγουν στο συγκρινουμε πραγματα ειτε με το iPhone ειτε με Macintosh κτλ..και εδω οπως και σε πολλα αλλα threads...SUPER OFFTOPIC

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...