Προς το περιεχόμενο

Motorola Defy -electroworld-kotsovolos-τιμη 209 ευρω

val007

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολυ καλη τιμη (αν και λογικη με βαση την πορεια των τιμων των συσκευων), αλλα ρε παιδια μην ποσταρετε λινκς με το redirect του σκρουτζ...!

edit: thanks val007!

Δημοσ.

Η 2.2 υπάρχει στην επίσημη σελίδα για την Ελλάδα και επίσης βλέπω και RC0 για CM7 με τη 2.3...

Τουλάχιστον για τη froyo λοιπόν μάλλον δεν υπάρχει πρόβλημα.

Δημοσ.

Αυτό το "collectstore" που γράφει ο Κώτσος δεν μου αρέσει. Πρίν κανά 3μηνο είχε ακριβώς έτσι τα Creative T3, τα οποία τελικά ήταν εκθεσιακό κομμάτι.

Δημοσ.

ΦΟΒΕΡΗ συσκευη. Οντας κατοχος του συγκεκριμενου κινητου, μπορω να πω ΑΝΕΤΑ , οτι ειναι η καλυτερη συσκευη που εχω πιασει.... Σε αυτη την τιμη, μην το ζωριζεται πολυ, Motorola Defy > Ideos X5. Επισης, μην ξεχναμε οτι ειναι ανθεκτικο σε σκονη,νερο, οτιδηποτε ;) . Η δυναμη του μπορει να γινει μεγαλυτερη με ροοτ, και συγκεκρινεται ανετα με το Samsung Galaxy :rolleyes: .

Δημοσ.

ΦΟΒΕΡΗ συσκευη. Οντας κατοχος του συγκεκριμενου κινητου, μπορω να πω ΑΝΕΤΑ , οτι ειναι η καλυτερη συσκευη που εχω πιασει.... Σε αυτη την τιμη, μην το ζωριζεται πολυ, Motorola Defy > Ideos X5. Επισης, μην ξεχναμε οτι ειναι ανθεκτικο σε σκονη,νερο, οτιδηποτε ;) . Η δυναμη του μπορει να γινει μεγαλυτερη με ροοτ, και συγκεκρινεται ανετα με το Samsung Galaxy :rolleyes: .

Πες μας ποιες συσκευές έχεις πιάσει στα χέρια σου, για να καταλάβω τί εννοείς με το "ειναι η καλυτερη συσκευη που εχω πιασει...."

Γιατί όλα είναι σχετικά...

Όπως επίσης, δεν κατάλαβα τι εννοείς με αυτό: "...και συγκρινεται ανετα με το Samsung Galaxy".

Δηλ αν κάνεις root το defy θά έχεις Super AMOLED οθόνη, θα τραβάς 720p video, θα του προσθέσεις 2η κάμερα ή θα του μειώσεις το sar?

Καλό είναι οι συγκρίσεις να γίνονται σε όλα τα χαρακτηριστικά καί όχι μόνο σε επεξεργαστική ισχύ...(http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3115&idPhone2=3514)

Τέλος θα συμφωνήσω μαζί σου ότι στην τιμή αυτή είναι πολύ καλή επιλογή και σίγουρα καλύτερη από το ideos x5.

Δημοσ.

Αν δεν παρει official 2.3 δεν ειναι καλυτερη επιλογη απο το ideos x5, που ερχεται με 2.2 εναντι της 2.1 του defy, ετσι κ αλλιως.

Επιπλεον το ολοκληρωμενο του x5 (msm MSM 7230 + adreno 205) ειναι πολυ καλυτερο απο του defy (ti omap 3610 + sgx530) και στο browsing και στα γραφικα και στην καμερα.

Αν δεν συνηθισεις να ριχνεις καθε τρεις και λιγο το κινητο στον νερο και στα χωματα, το defy δεν ειναι καλυτερη επιλογη απο το ideos x5.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...