antonisid Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Πριν αρχίσουμε να αναλύουμε τα αναθέματα και τις εθνικιστικές κορώνες, να το πω από την αρχή Μάλιστα! τ'ακούσαμε κι αυτό περι εθνικιστικών κορωνων για όποιον Έλληνα δε θέλει να ονομαστούν τα Σκόπια Μακεδονία? Τι σας έλεγα πρίν στο post μου? http://www.insomnia.gr/topic/418693-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b1-%cf%83%ce%ba%cf%8c%cf%80%ce%b9%ce%b1-%ce%bc%cf%80%ce%ac%cf%83%ce%ba%ce%b5%cf%84/page__view__findpost__p__4252058 και συγκεκριμένα το Ίσως να σαι κι εσύ απ'αυτούς που στολίζουν με κοσμητικά επίθετα περί εθνικισμού και να θεωρούν υπέρμετρο πατριωτισμό να ισχυρίζεται κάποιος ότι τα Σκόπια δεν πρέπει να ονομαστούν Μακεδονία.
saya Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Για τους moderators, έγινε αναθορά στο χρήση saya. Να διαγραφούν τα ειρωνικά και χωρίς νόημα, συνοχή και επίπεδο σχόλια. φιλοκαλούμεν μετ' ευτελείας και φιλοσοφούμεν άνευ μαλακίας. Θουκυδίδης. Από τον Επιτάφιο του Περικλή Εσυ δεν με ειρωνευτηκες καθολου;Ουτε με προσεβαλες ε;Σε πειραξε που τον ρωτησα τι θελει την ιστορια οταν ειναι γεωλογος;Οταν σε ρωτανε ιστορικα δεδομενσ θα απαντας με ιστορικα δεδομενα ..ενταξει;Αλλιως δεν σου φταιω εγω που απλως δεν με πειθεις .Θα μας πεις τελικα ποτε ηταν κυριαρχοι οι Αραβες στο βυζαντιο ;
Anaksimandros4 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Σάγια, εσυ την ιστορία ως τι τη θες; Αναξίμανδρε, ποιος υπογράφει το άρθρο; (τελείωσα απο την τουαλέτα αλλά το άρθρο με τίποτα) Ναι ουπς. Αυτο ηταν στο τελος του .txt και δεν το εκανα paste. Αργύρης Παγαρτάνης λεει. Σορρυ απο που το πηρα και πότε, δεν εχω ιδεα, απλως θυμαμαι να το εχω σωσει πριν καμια 5-6 χρονια. Οχι οτι εχουν σημασια ολα αυτα. Σημασια εχει αν αυτα που λεει ειναι αληθη ή οχι και αν καποιος που ξερει μπορει να μας διαφωτισει. Παντως θυμαμαι να λεει οτι οι πηγες οτυ ηταν 20% Ελληνικης και 80% ξενης βιβλιογραφιας.
-nick- Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Εσυ δεν με ειρωνευτηκες καθολου;Ουτε με προσεβαλες ε;Σε πειραξε που τον ρωτησα τι θελει την ιστορια οταν ειναι γεωλογος;Οταν σε ρωτανε ιστορικα δεδομενσ θα απαντας με ιστορικα δεδομενα ..ενταξει;Αλλιως δεν σου φταιω εγω που απλως δεν με πειθεις .Θα μας πεις τελικα ποτε ηταν κυριαρχοι οι Αραβες στο βυζαντιο ; Σου ειπΕ παραπανω typo ηταν , Αβαρους εννοουσε
Anaksimandros4 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μάλιστα! τ'ακούσαμε κι αυτό περι εθνικιστικών κορωνων για όποιον Έλληνα δε θέλει να ονομαστούν τα Σκόπια Μακεδονία? Τι σας έλεγα πρίν στο post μου? http://www.insomnia.gr/topic/418693-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b1-%cf%83%ce%ba%cf%8c%cf%80%ce%b9%ce%b1-%ce%bc%cf%80%ce%ac%cf%83%ce%ba%ce%b5%cf%84/page__view__findpost__p__4252058 και συγκεκριμένα το ????? Εισαι σιγουρος οτι καταλαβαινεις τι λες και γραφεις και τι διαβαζεις? Διαβαζεις μια γραμμη που ειπε καποιος(οχι εγω) και αδιαφορεις για τις υπολοιπες 5956188689( ) γραμμες που εγραψε και βγαζεις το συμπερασμα σου? Θαυμασια!
saya Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Σου ειπΕ παραπανω typo ηταν , Αβαρους εννοουσε Γινομαι παλι κακια και το ξερω αλλα δεν μπορω να μην διορθωσω. Ακομη χειροτερα .Οι Αβαροι ηταν νομαδικος λαος που μια φορα πολιορκησαν το Βυζαντιο μαζι με τους Περσες.. http://el.wikipedia.org/wiki/Άβαροι
Toufas Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Saya δηλαδη για σενα επειδη ενα εργο ηταν στα ελληνικα, κανει ολη την βυζαντινη αυτοκρατορια ελληνικη? Τι αλλες μπουρδες θα ακουσουμε απο σενα θα μου πεις? Και εχει πλακα να θες να απαντησουν αλλοι σε κατι που ρωτας ενω ακομα περιμενουμε μηνες να μας απαντησεις για το ασυλο...
antonisid Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 ????? Εισαι σιγουρος οτι καταλαβαινεις τι λες και γραφεις και τι διαβαζεις? Διαβαζεις μια γραμμη που ειπε καποιος(οχι εγω) και αδιαφορεις για τις υπολοιπες 5956188689( ) γραμμες που εγραψε και βγαζεις το συμπερασμα σου? Θαυμασια! Με ενόχλησε που γενικεύει περί εθνικισμού κτλ... δες το απ'την άλλη πλευρά να έχεις μια άποψη και να ρχεται κάποιος και να σου βάζει "ταμπέλα".Είναι σα να πω εγώ ανθέλληνες όποιον έχει άλλη άποψη απ'την δική μου.Δεν θα ταν βαριά κουβέντα? Μπορεί να γραψε ένα μεγάλο κείμενο όπως λες αλλά εγώ σχολίασα αυτό που μ'ενόχλησε και θεώρησα κόλημα.
saya Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Saya δηλαδη για σενα επειδη ενα εργο ηταν στα ελληνικα, κανει ολη την βυζαντινη αυτοκρατορια ελληνικη? Τι αλλες μπουρδες θα ακουσουμε απο σενα θα μου πεις? Και εχει πλακα να θες να απαντησουν αλλοι σε κατι που ρωτας ενω ακομα περιμενουμε μηνες να μας απαντησεις για το ασυλο... Δεν ηταν το εργο στα ελληνικα ,μαρτυρα νεοελληνικη συνειδηση .Αλλο το ενα ,αλλο το αλλο.Το οτι δεν καταλαβαινεις εσυ κατι δεν σημαινει οτι δεν απανταω σωστα ..
Toufas Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν ηταν το εργο στα ελληνικα ,μαρτυρα νεοελληνικη συνειδηση .Αλλο το ενα ,αλλο το αλλο.Το οτι δεν καταλαβαινεις εσυ κατι δεν σημαινει οτι δεν απανταω σωστα .. ENA εργο. ΕΝΑ ΕΝΑ ΕΝΑ ΕΝΑ ΕΝΑ ποσα ειπαμε? ενα? Οκ, ενα εργο μαρτυρα την συνειδηση ενος λαου 2-4 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ Εχεις δικιο καλα λες. ps: ολοι σε εκεινο thread λενε το ιδιο, ολοι λαθος ειμαστε?
Anaksimandros4 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Με ενόχλησε που γενικεύει περί εθνικισμού κτλ... δες το απ'την άλλη πλευρά να έχεις μια άποψη και να ρχεται κάποιος και να σου βάζει "ταμπέλα".Είναι σα να πω εγώ ανθέλληνες όποιον έχει άλλη άποψη απ'την δική μου.Δεν θα ταν βαριά κουβέντα? Μπορεί να γραψε ένα μεγάλο κείμενο όπως λες αλλά εγώ σχολίασα αυτό που μ'ενόχλησε και θεώρησα κόλημα. Μα δεν γενικευσε τιποτα. Εσυ διαβασες άλλα αντι αλλων.... Διαβασε το ξανα και ξανασκεψου το. Μια βοηθεια: +++++++++++++++++++++++ •Λεει αυτος αρχιζοντας το αρθρο: Πριν αρχίσουμε να αναλύουμε τα αναθέματα και τις εθνικιστικές κορώνες, να το πω από την αρχή: Το κράτος που βρίσκεται στα βόρεια σύνορά μας έχει τόσο δικαίωμα να λέγεται Μακεδονία, όσο έχει δικαίωμα και η δική μας περιοχή να λέγεται Μακεδονία. •Και απομονωνεις το: "Πριν αρχίσουμε να αναλύουμε τα αναθέματα και τις εθνικιστικές κορώνες, να το πω από την αρχή:" •Και λες: Μάλιστα! τ'ακούσαμε κι αυτό περι εθνικιστικών κορωνων για όποιον Έλληνα δε θέλει να ονομαστούν τα Σκόπια Μακεδονία? +++++++++++++++++++++++ Η λογικη σου ειναι τραγικη. Το λογικο αλμα που εκανες βαζοντας του λογια που ουδεποτε ειπε, ειναι ΜΥΘΙΚΟ.
saya Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 ENA εργο. ΕΝΑ ΕΝΑ ΕΝΑ ΕΝΑ ΕΝΑ ποσα ειπαμε? ενα? Οκ, ενα εργο μαρτυρα την συνειδηση ενος λαου 2-4 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ Εχεις δικιο καλα λες. ps: ολοι σε εκεινο thread λενε το ιδιο, ολοι λαθος ειμαστε? Ειπα οτι ειναι το πρωτο ,οχι το μοναδικο..οχι βεβαια δεν ειναι το μοναδικο .Υοαρχουν πολλα εργα για τους ακριτες και δημοτικα τραγουδια.Πολυ πιθανον..γιατι οχι;Εχουν γινει πολυ μεγαλυτερα λαθη απο παραπανω απο 1 ατομα στο παρελθον ..
antonisid Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μα δεν γενικευσε τιποτα. Εσυ διαβασες άλλα αντι αλλων.... Διαβασε το ξανα και ξανασκεψου το. Μια βοηθεια: +++++++++++++++++++++++ •Λεει αυτος αρχιζοντας το αρθρο: Πριν αρχίσουμε να αναλύουμε τα αναθέματα και τις εθνικιστικές κορώνες, να το πω από την αρχή: Το κράτος που βρίσκεται στα βόρεια σύνορά μας έχει τόσο δικαίωμα να λέγεται Μακεδονία, όσο έχει δικαίωμα και η δική μας περιοχή να λέγεται Μακεδονία. •Και απομονωνεις το: "Πριν αρχίσουμε να αναλύουμε τα αναθέματα και τις εθνικιστικές κορώνες, να το πω από την αρχή:" Ισως να το αντιλήφθηκα λάθος.Αν είναι έτσι συγγνώμη!!Και πάλι δεν είναι σαφές έτσι όπως το είπε.Δεν είναι τραγική η λογική μου..απλά ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΙΣ "ΤΑΜΠΕΛΕΣ" και τους χαρακτηρισμούς με το παραμικρό.
Toufas Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι αυτο τι μας λεει? Για την ελληνικοτητα του βυζαντιου? Προτιμω την λαμψη του αρχαιου ελληνικου πολιτισμου παρα την μαυριλα του βυζαντιου και της θρησκειας τους που γαμησανε τα παντα απο τα αρχαια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.