b_real Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 αλλαζουν πολλα στην ζωη σας και στην καθημερινοτητα σας αν τα λενε μακεδονια η οχι ε;;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 αλλαζουν πολλα στην ζωη σας και στην καθημερινοτητα σας αν τα λενε μακεδονια η οχι ε;; επιχειρημα of the week.
minaras_tio Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δε πανε να τους πουνε και Κιλιμαντζαρο! Εδω σε λιγο δε θα εχουμε να φαμε,το πως λεγονται οι αλλοι θα με νοιαζει; Ασε που δε κοιταμε τα χαλια μας! Εχουμε το Μπουρουση τον γελοιο και τον αποθεωνουμε με το εθνοσημο!
b_real Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 επιχειρημα of the week. σου φαινεται επιχειρημα για γιατι;; αν ελεγα "εδω ο κοσμος καιγεται κ τα ... χτενιζονται" θα ηταν πιο κοντα σε επιχειρημα
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 σου φαινεται επιχειρημα για γιατι;; αν ελεγα "εδω ο κοσμος καιγεται κ τα ... χτενιζονται" θα ηταν πιο κοντα σε επιχειρημα Δεν αποτελει επιχειρημα για τιποτα αυτο το "δεν θα αλλαξει η καθημερινοτητα σας, αρα τι ασχολειστε". Και ολες τις βραχονησιδες μας να παρουν οι Τουρκοι τωρα, η καθημερινοτητα μας δεν θα αλλαξει σε κατι, αρα να τις παραχωρησουμε να τελειωνουμε με τη γκρινια τους ας πουμε? Σκεφτειτε λιγο. Οχι πολυ. Το να κρατουν τα προσχηματα εκει στην ΕΡΤ μπορει ναναι ανοητο η οχι, αλλα σιγουρα δεν ειναι λογος να κανουμε και κριτικη. Η φραση περι κοσμου που καιγεται και μ που χτενιζονται ταιριαζει πιο καλα στο θεμα που ανακαλυψε ο τοπικ σταρτερ. Η ΕΡΤ δεν εκανε και τιποτα ιδιαιτερο, αξιο τοσου σχολιασμου.
b_real Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν αποτελει επιχειρημα για τιποτα αυτο το "δεν θα αλλαξει η καθημερινοτητα σας, αρα τι ασχολειστε". Και ολες τις βραχονησιδες μας να παρουν οι Τουρκοι τωρα, η καθημερινοτητα μας δεν θα αλλαξει σε κατι, αρα να τις παραχωρησουμε να τελειωνουμε με τη γκρινια τους ας πουμε? Σκεφτειτε λιγο. Οχι πολυ. Το να κρατουν τα προσχηματα εκει στην ΕΡΤ μπορει ναναι ανοητο η οχι, αλλα σιγουρα δεν ειναι λογος να κανουμε και κριτικη. Η φραση περι κοσμου που καιγεται και μ που χτενιζονται ταιριαζει πιο καλα στο θεμα που ανακαλυψε ο τοπικ σταρτερ. Η ΕΡΤ δεν εκανε και τιποτα ιδιαιτερο, αξιο τοσου σχολιασμου. ενω το να σκοτώνονται άνθρωποι για κάτι βραχια ειναι πιο λογικο... εχεις διαφορετικη αποψη οκ...χαλαρωσε λιγο ομως...ασε τα εξυπνακιστικα τυπου 'επιχείρημα of the week'
CaptainHog Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 · Κρυμμένο από Lucifer, 4 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Lucifer, 4 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος γαμω τ5ην τρελα μου ρε.τα μαλακισμενα δεν κανουν για την εθνικη ρε.ακου εκει χασαμε απ τα σκοπια.....ρε γαμω το κερατο μου γαμω.απ τα σκοπια???και δεν το λεω επειδη υπαρχει το πολιτικο θεμα με την μακεδονια.απλα οι σκοπιανοι δεν ξερουν μπασκετ ρε.παιζανε σαν κριαρια ρε.κ ομως χασαμε...δεν γαμιομαστε λεω εγω ρε!!!!!!!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 ενω το να σκοτώνονται άνθρωποι για κάτι βραχια ειναι πιο λογικο... Επιχειρημα of the week number 2. Τι να κανουμε δεν ειναι ολοι οι λαοι με τη λογικη της ηρεμης και ειρηνικης γειτνιασης. Εκτος αν εννοεις οτι εφοσον εχουμε ιμπεριαλιστες γειτονες, ας τους παραχωρουμε τα βραχια μας για να γλυτωνουμε απο οποιο πιθανο αιματοκυλισμα, μιας και η καθημερινοτητα μας (εμας των ΑθηναιοΘεσσαλλλλλονικιων) δεν αλλαζει παραχωροντας βραχια. εχεις διαφορετικη αποψη οκ...χαλαρωσε λιγο ομως...ασε τα εξυπνακιστικα τυπου 'επιχείρημα of the week' Οσο εξυπνακιστικο ηταν το επιχειρημα σου οτι αφου δεν αλλαζει η καθημερινοτητα μας, τι ασχολουμαστε.
Alxnks Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Και γιατί μόνο τα βράχια αν το παμε έτσι; εγώ πειραιά μένω...μέχρι αθήνα αν φτάσουν δεν θα αλλάξει η καθημερινότητα μου (κι αντίστοιχα αν πάρουν τα πάντα εκτός θεσσαλονίκης, δεν θα αλλάξει πολύ η καθημερινότητα κάποιου θεσσαλονικιού). Μα παμε καλά; μιλάμε σοβαρά εδώ μέσα η πετάμε την αρλούμπα μας κι όποιον πάρει ο χάρος; Sent from my HTC Desire using Tapatalk
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Και γιατί μόνο τα βράχια αν το παμε έτσι; εγώ πειραιά μένω...μέχρι αθήνα αν φτάσουν δεν θα αλλάξει η καθημερινότητα μου (κι αντίστοιχα αν πάρουν τα πάντα εκτός θεσσαλονίκης, δεν θα αλλάξει πολύ η καθημερινότητα κάποιου θεσσαλονικιού). Μα παμε καλά; μιλάμε σοβαρά εδώ μέσα η πετάμε την αρλούμπα μας κι όποιον πάρει ο χάρος; Sent from my HTC Desire using Tapatalk H πλακα ειναι οτι παρεξηγουνται κι απο πανω αμα δεν τους απαντησεις σοβαρα και σου ζητανε και το λογο
b_real Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Τι να κανουμε δεν ειναι ολοι οι λαοι με τη λογικη της ηρεμης και ειρηνικης γειτνιασης. Εκτος αν εννοεις οτι εφοσον εχουμε ιμπεριαλιστες γειτονες, ας τους παραχωρουμε τα βραχια μας για να γλυτωνουμε απο οποιο πιθανο αιματοκυλισμα, μιας και η καθημερινοτητα μας (εμας των ΑθηναιοΘεσσαλλλλλονικιων) δεν αλλαζει παραχωροντας βραχια. Οσο εξυπνακιστικο ηταν το επιχειρημα σου οτι αφου δεν αλλαζει η καθημερινοτητα μας, τι ασχολουμαστε. Δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι...παίρνεις αυτό που λέω το αλλάζεις το ξεχιλώνεις το φτάνεις στα άκρα κ μετά απαντάς στα δικα σου λογια...εσυ κανεις τον συνδυασμο καθημερινοτητα-βραχια κ μετα αναφερεσαι σαν να το εχω πει εγω :S το αρχικο ποστ ηταν ΕΡΩΤΗΣΗ...μπορεις να την απαντησεις κ μετα να πεις οτι γουσταρεις...τοσο απλο...τεσπα,τελειωνει εδω απο εμενα
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι... Το καταλαβαμε εξαρχης αυτο, σε υπερθετικο βαθμο μαλιστα. Καλη συνεχεια.
Anaksimandros4 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Και γιατί μόνο τα βράχια αν το παμε έτσι; εγώ πειραιά μένω...μέχρι αθήνα αν φτάσουν δεν θα αλλάξει η καθημερινότητα μου (κι αντίστοιχα αν πάρουν τα πάντα εκτός θεσσαλονίκης, δεν θα αλλάξει πολύ η καθημερινότητα κάποιου θεσσαλονικιού). Μα παμε καλά; μιλάμε σοβαρά εδώ μέσα η πετάμε την αρλούμπα μας κι όποιον πάρει ο χάρος; To 2. Πετάμε την αρλούμπα μας κι όποιον πάρει ο χάρος. :-(
CaptainHog Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 ρε πατε καλα???καθεστε και χαλιεστε για την πολιτικη???????? το αρχικο ποστ ειχε μεσα την λεξη Μ Π Α Σ Κ Ε Τ. τι σκατα??μονο εγω το ειδα??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.