Προς το περιεχόμενο

Joomla Templates

george_pan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα φιλοι μου ....

Τωρα ασχολουμε με το joomla εδω πολυ καιρο κ η σελιδα μου ειναι σχεδον ετοιμη για να μπει στο "αερα" πριν να μπει θα ηθελα να μου πειτε δυο πραγματα πως να το κανω αυτο γιατι δν εχω βρει πουθενα. :(

Λοιπον

1) Πως μπορω να βαλω το facebook and Twitter καθε φορα που γινει καποιες αλλαγες στη σελιδα μου αυτοματα να ενημερωνει στο facebook and twitter Επισης τις φωτο πως μπορω να βαλω το "LIKE" ???

2)Υπαρχει καποιο τροπος να βαλω μια μονιμη φωτο πισω απο τη σελίδα ???

Ελπιζω καποιος απο σας να μπορει να με βοηθησει σε αυτο το θεμα ..

Ευχαριστω πολυ .

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Το να κάνεις αλλαγές και να δημοσιεύονται σε facebook και Twitter, το βλέπω από χλωμό έως και πολύ δύσκολο.

Το να φαίνονται οι δημοσιεύσεις από το facebook και Twitter στη σελίδα σου είναι πολύ εύκολο με τη χρήση πρόσθετων.

Για να βάλεις εικόνα στο φόντο της σελίδας συνήθως πρέπει να πειράξεις τον κώδικα, εξαρτάται όμως και από το template που χρησιμοποιείς.

Δημοσ.

RSS Graffiti εφαρμογή για το Facebook , για το Τwitter δεν ξέρω . Νόμιζα ότι ρώταγες απλά για ανάρτηση. Για να φαίνονται οι αλλαγές ούτε εγώ ξέρω.

Δημοσ.

Παιδια σας ζητω συγνωμη που αργησα να σας απαντησω γιατι ειχα προβλημα με το ιντερνετ στο σπιτι μου... οποτε τωρα ειναι οκ ..

Βρηκα την λυση για το Facebook...

Δεν μου ειπατε πως μπορω να βαλω μια φωτο μονιμη πισω απο τη σελιδα μου??

Μηπως θα πρεπει να τη φταιξω στο adode Photoshop cs5 ή απο το προγραμμα Dremwaver or Joomla ???

Δημοσ.

Η φωτό πίσω είναι θέμα template. Βρές πως λέγεται η background foto που έχει το template που χρησιμοποιείς, φτιάξε μια δικιά σου φωτό, και κάνε αντικατάσταση (overwrite). --Κράτα και backup σε περίπτωση που τα κάνεις μαντάρα. Αν το template που χρησιμοποιείς δεν έχει background foto, δεν ξέρω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...