Dionpetrucci Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπέρα για άλλη μια φορά...Έκλεισε το κινητό απο μπαταρία (που το είχα αφήσει στο 50% πριν κοιμηθώ)το έβαλα, φόρτισε εντελώς κ τώρα δεν ανοίγει...Έβγαλα την μπαταρία, πάει να ανοίξει και κολλάει..δοκίμασα με volume down+power button πάλι τίποτα...Έχει κανείς καμιά ιδέα για το τι να κάνω εκτώς του service της LG?
orlox Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Εννοεις κολαει στο σημα της Lg? Στο σημα της Lg με την μπαρα που φορτωνει? Μπορω να σου πω πως να το φτιαξεις αλλα καλυτερα πηγαινε το service.Αν εχει πρόβλημα στο κινητο να στι φτιαξουν
Dionpetrucci Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι, στην οθονη με το λογότυπο κολλάει...Εαν είναι εύκολο πες μου να το ελέγξω, αλλά αν χρειάζεται να πειράξω hardware καλύτερα να το πάω στην LG.
orlox Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 αυτο εδω ακολουθησε http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3607380#post3607380
Dionpetrucci Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 αυτο εδω ακολουθησε http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3607380#post3607380 Να σαι καλά ρε αδερφέ!! Αλλά το κινητό μου δεν είναι rootαρισμένο.. Έκανα hard-reset factory settings και επιτέλους άνοιξε, αλλά έχω τρομοκρατηθεί μήπως το ξαναπάθω και να μην ξαναπερνάω εφαρμογές, θέματα κλπ... Υπάρχει κάποια εφαρμογή (χωρίς να απαιτείται root) να σου κάνει backup απο το Α εως το Ω το κινητό?? Απο τις επαφές εως και τις ρυθμήσεις του κινητού και τους κωδικούς των wireless που έχεις αποθηκεύσει πχ??
koslibpro Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Να σαι καλά ρε αδερφέ!! Αλλά το κινητό μου δεν είναι rootαρισμένο.. Έκανα hard-reset factory settings και επιτέλους άνοιξε, αλλά έχω τρομοκρατηθεί μήπως το ξαναπάθω και να μην ξαναπερνάω εφαρμογές, θέματα κλπ... Υπάρχει κάποια εφαρμογή (χωρίς να απαιτείται root) να σου κάνει backup απο το Α εως το Ω το κινητό?? Απο τις επαφές εως και τις ρυθμήσεις του κινητού και τους κωδικούς των wireless που έχεις αποθηκεύσει πχ?? Ναι το backup everything..δεν θα το βρεις στο μαρκετ,αναζητησε το στο google..δωρεαν ειναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.