Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

παιδια το πισω fan να το βαλω να βγαζει αερα?

το εβαλα να βαζει γιατι με την λογικη οτι απο κανω φυσανε τα αλλα,βγαζουν τον αερα εξω απο πανω (εχει χωρο να βγει)

Δημοσ.

παιδια το πισω fan να το βαλω να βγαζει αερα?

το εβαλα να βαζει γιατι με την λογικη οτι απο κανω φυσανε τα αλλα,βγαζουν τον αερα εξω απο πανω (εχει χωρο να βγει)

Εννοείται θα το βάλεις να βγάζει :shifty:

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδια το led που εχει κατω απο τα κουμπια,ειναι παντα ανοιχτο? σε βιντεο εχω δει οτι οσο ειναι ανοιχτο εχει ενα μπλε χρωμα....εμενα μου αναβει μονο οταν ανοιγω το pc

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω αυτό το κουτί:

http://www.scan.co.uk/products/silve...window-w-o-psu

Ήθελα να πάρω το συγκεκριμένο γιατί είναι μιλάμε πολύ μπροστά, πολύ πρωτοποριακό, γύρισμα μητρικής 90 μοίρες, penetrators, πολλούς σκληρούς και πάει λέγοντας, δείτε και στο official site της αντιπροσωπείας εδώ:

http://www.silverstonetek.com/raven/...l=RV03&area=en

Το ίδιο κουτί το βρήκα και στο getitnow, αλλά με χρώμα πρόσοψης σε χρώμα σαμπανί, που δεν μου αρέσει και πολύ, δείτε εδώ:

http://www.getitnow.gr/prod/anabathm...prod1173443pp/

Τηλεφώνησα getitnow και το σήκωσε μία υπάλληλος, της λέω μήπως υπάρχει σε άλλο χρώμα πρόσοψης, δηλαδή αντί για σαμπανί αυλάκια να είναι σε γκρι χρώμα και μου κάνει όχι τίποτα ούτε αποθήκη ούτε τίποτα, μόνο αυτό είναι.

Τι λέω τώρα ε? Τι ψάχνω να βρω? (λέω από μέσα μου) Σιγά να μη βγάλω άκρη με την υπάλληλο που δεν ξέρει τι της γίνεται.....

Τέσπα...

Το scan uk δεν δεχότανε τον ταχυδρομικό μου κώδικα για εδώ Ελλάδα, όταν προσπάθησα να κάνω την εγγραφή, ειδάλλως την αγορά θα την έκανα μέσω της επίσημης διαδικασίας.

Και όλα αυτά γιατί δεν στέλνει φαίνεται international, αλλά στέλνει μόνο για τις δικές τους περιοχές. frown.gif

Παρόλαυτά επειδή έχω ξανακούσει ότι και άλλοι έχουνε κάνει αγορές για διάφορα εξαρτήματα hardware από διάφορα σημεία της Ευρώπης, για αυτό προσπάθησα να επικοινωνήσω με το μαγαζί.

Υπάρχει εδώ Ελλάδα μαγαζί που φαίρνει το κουτί αυτό, για να μην αναγκαστώ να μπω σε αυτήν τη διαδικασία από εξωτερικό? worry.gif

Σήμερα θα τηλεφωνήσω getitnow να δω μήπως μπορούνε να μου στείλουνε αυτό το κουτί σε άλλο χρώμα πρόσοψης, γιατί στο site τους δεν ήτανε καταχωρημένο με το σωστό το χρώμα.

Στο site της getitnow είναι το χρώμα SST-RV03B-W με τις σαμπανί γραμμές, και εγώ θέλω το SST-RV03B-WA με τις γκρι γραμμές.

Δείτε και εδώ τι λέει για τα χρώματα: http://www.silverstonetek.com/raven/...l=RV03&area=en

Τέλος, έχετε να προτείνεται κουτί με την ίδια δυνατότητα, δηλαδή revolutionary 90 degree motherboard mounting?

Πείτε κάποιο, γιατί εγώ δεν έβρισκα με την καμία, ίσα ίσα που θέλω να δω και άλλα τέτοια κουτιά για να μπορώ να επιλέξω το καλύτερο. cool.gif

Στην ερώτησή μου αν δέχονται πληρωμή paypal μου απάντησαν παρακάτω όπως θα καταλάβετε ότι πρέπει να πληρώσω μέσω τραπεζικού λογαρισμού μόνο. cry.gif

Dear *****

Due to security reasons we can only accept bank transfers for our international orders, therefore please find details below as requested.

Invoice Number: 1007964

As requested please find bank details:

Barclays Bank

1 Market Street

Bolton

BL1 1BX

Account No. 40825158

Sort Code. 20-10-71

Swift Code: BARCGB22

IBAN: IBANGB62BARC20107140825158

Account Name. Scan Computers International

Amount £134.96

Please include the Invoice Number£134.96 as a reference on the transfer so this can be easily tracked by our accounts dept and to prevent any delays. Please allow up to 3-4 workings days for the transfer to complete.

Please note if funds are being transferred from overseas your Bank may apply a transfer fee. Please ensure this amount is added to your order total.

As soon as the funds have landed we will contact you by e-mail and an estimated date for delivery provided

Please feel free to contact me if you have any further queries

Best Regards

Carl Horan - Contact:0871-472-4747

Scan Computers

Δημοσ.

η προσοψη ειναι μαυρω με χρυσες γραμμες. στο getitnow απλα γυαλιζει η φωτο και φενται πιο ασπρο

edit μολις ειδα οτι ψαχνεις με γκρι γραμμες. ψαξε στο νετ με αυτην την ονομασια SST-RV03B-WA

SST-RV03B (black, champagne trimming)

SST-RV03B-W (black, champagne trimming + window)

SST-RV03B-WA (black, grey trimming + window)

Δημοσ.

Δεν έχει σε κανένα που πήρα τηλέφωνο ούτε σε getitnow ούτε σε multirama, με τις γκρι γραμμές. Γενικότερα το πρώτο που έκανα είναι να ψάξω το net μήπως και βρω κανένα μαγαζί αλλά τζίφος. Αν και μάλλον από εβδομάδα ενδέχεται να κατέβω μία βόλτα στα Multirama για να συννενοηθώ καλύτερα. Από αντιπροσωπεία της silverstone μου είπαν ότι συνεργάτης τους στην Ελλάδα είναι τα Multirama, οπότε λογικά και θα μπορούνε να παραγγείλουνε από αντιπροσωπεία εκείνο το κουτί με τις γκρι γραμμές (WA). Δεν ξέρω μακάρι γιατί στο τέλος με βλέπω να γολεύομαι με εκείνο με τις χρυσές λωρίδες. :mad:

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Προχθές έφερα τους σκληρούς δίσκους από το πίσω μέρος του κουτιού μπροστά γιατί πρόσφατα αγόρασα έναν 12 ανεμιστήρα και εκεί θα έχουνε καλύτερη ψύξη. Εντόπισα όμως ένα πρόβλημα, ότι στο κλουβί των drive bays όπου είχα τοποθετήσει τους σκληρούς δίσκους, στο δίσκο που βρισκότανε χαμηλότερα δεν κατάφερα να συνδέσω καλώδια sata και power sata γιατί εμπόδιζαν τα πλαστικά του ανεμιστήρα που κουμπώνει μπροστά. Καμία συμβουλή κανένας?

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Για καποιο λογο δεν μπορω να κανω επεξεργασια στην 1η απαντηση, αν μπορει καποιος moderator απλα να αφαιρεσει το "+ τροφοδοτικο"

Λοιπον θα παω να παρω fan controller, λογικα 5,25" για να μπορω να ελενχω εως και 6 fans. Απλα αν εχετε δει φωτο απο το κουτι μου, δεν υπαρχει καθολου χωρος. σκεφτομαι να το βαλω απο πισω, αλλα δεν θελω να ανοιγω και να κλεινω συνεχεια το side panel. Καμια ιδεα για το που να το βαλω?

Δημοσ.

post-209186-0-64253000-1336044154_thumb.jpg

οι ssd ξαναγυρισαν πισω, και μπηκαν στην θεση για 3,5 πανω δεξια και ο ανεμιστηρας που βρισκετε κατω μπηκε push-pull.

Δημοσ.

Βασικα ισως παρω κανα εξωτερικο dvd-rw (ή θηκη για το ηδη υπαρχον) μιας και δεν το χρησιμοποιω συχνα- κανα παιχνιδι και το cd απο τα windows 8 γιατι αλλιως δεν ανοιγει το pc.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...