Doc1355 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 ωραια περιμενετε φωτος τοτε Περιμένουμε περιμένουμε
overpower Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 επειδη ακομα δεν το τελειωσα(περιμενω e-world καλωδια + λαμπες μπλε) θα σας βαλω μια φωτογραφια να δειτε πανω κατω θερμοκρασιες και οπως ειπα πριν περιμενω 3 καλωδια....αυτες θα ειναι χωρις τους 3 ανεμιστηρες που δεν δουλεβουν ακομα Link
Doc1355 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 επειδη ακομα δεν το τελειωσα(περιμενω e-world καλωδια + λαμπες μπλε) θα σας βαλω μια φωτογραφια να δειτε πανω κατω θερμοκρασιες και οπως ειπα πριν περιμενω 3 καλωδια....αυτες θα ειναι χωρις τους 3 ανεμιστηρες που δεν δουλεβουν ακομα Link Tι χρώμα πήρες;
overpower Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 το κουτι μαυρο τις λαμπες μπλε....ετσι και αλλιως ταιριαζουν και με την μιτρικη
Doc1355 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 το κουτι μαυρο τις λαμπες μπλε....ετσι και αλλιως ταιριαζουν και με την μιτρικη Kαι τι καλώδια;
overpower Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 μαυρα ειναι ολα sleeved (ετοιμα απο τροφοδοτικο) και sata μπλε...(και 3 κοκκινα 1 κιτρινο...) σαββατο που να βρεις ανοιχτο μαγαζι? :/ και οι μνημες μπλε ειναι.... τα καλωδια οπως νανε ειναι μεσα (φταινε και οι 6 σκληροι στα bays) αλλα στο παραθυρακι τιποτα δεν φενεται....
Doc1355 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Να σου πώ την αλήθεια δέν έχω καταλάβει τι έχεις πάρει και τώρα μπερδεύτηκα χειρότερα αλλα τέσπα ..περιμένω να δω...!
overpower Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 corsair 850w ax με τα καλωδια να βγαινουν οπως βγαινουν απο τα περισσοτερα τροφοδοτικα της μιτρικης (αν βοηθαει ειναι η νεα εκδοση) και ειναι ετοιμα μαυρα sleevαρισμενα μαυρο silverstone raven rv3 σκληρους πηρα γιατι απο χωρο τελειωσα με τα 4 tb και ειπα να παρω αλλα 10 (ξερω υπερβολη ) και τα sata καλωδια ειναι μπλε σχεδον ολα εκτος απο 3 κοκκινα και 1 κιτρινο που δεν προσεξα οτι δεν θα μου φτασουν και ετσι τα εβαλα αυτα
overpower Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 αλλα εχω ενα προβλημα...δεν δουλευει το dvd-rw δεν ξερω γιατι αλλα λεω επειδη εχω 8 σκληρους πανω μαλλον το ξεχασα ετσι να κραμεται το sata επειδη η μιτρικη χωραει μεχρι 8.ετσι πηρα ενα το εβγαλα αυτο που ειναι πανω στο cd και ενα στην τυχη απο την μιτρικη και παλυ δεν δουλευει (τι συμπτωση παρολο που το εκανα αυτο παλι βλεπω 8 σκληρους (????) ακυρο τωρα προσεξα οτι ειναι πιο πανω το ατοιμο και μου κρυβοταν μεθαυριο παραγγελνω pci sata να εχω και θα ειμαι οκ μετα
Doc1355 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Καλά ρε μάστορα τί τους θές τους 8 σκληρούς; Δεν μπορούσες να πάρεις μεγαλύτερους....; Ασε μόνο αυτόν που έχεις το λειτουργικό (που αμφιβάλλω αν ξέρεις ποιος είναι) και βρές-βάλε και το dvd...μετά βάζεις και τα άλλα..!
overpower Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 δες πιο πανω απλα οι 2αριδες ειναι οικονομικoi ρε.και εχω θεσεις για αλλους 3 σκληρους αν θελησω και αλλους που αν παρω εκεινοι θα ειναι σιγουρα 3 tb
Doc1355 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 δες πιο πανω απλα οι 2αριδες ειναι οικονομικoi ρε.και εχω θεσεις για αλλους 3 σκληρους αν θελησω και αλλους που αν παρω εκεινοι θα ειναι σιγουρα 3 tb χαχαχαχαχαχαχα δηλαδή είναι 8x2TB...;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα