lionheart75 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 το εψαχνα....αλλα δεν το εβρισκα Με το case σε "ξαπλωτή" θέση, βιδώνουμε τους απαραίτητους μεταλλικούς αποστάτες. Σε αυτούς ουσιαστικά θα "βιδώσουμε" το motherboard. ναι αλλα με τι θα τους βιδωσω? Αν εννοείς τους αποστάτες τους βιδώνεις και τους σφίγγεις με το χέρι. Βάλε τους απαραίτητους σε αριθμό αποστάτες που απαιτεί η μητρική που έχεις και κοίτα τις τρύπες της μητρικής ώστε να βιδώσεις τους ανάλογους στην κατάλληλη θέση στο κουτί. Μετά όταν τοποθετήσεις την mobo, θα βιδώσεις τις βίδες και θα πάρουν τυχόν μπόσικα αν υπάρχουν. ΑΠΕΦΥΓΕ να σφίξεις πάρα πολύ τις βίδες.
overpower Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 aaaa ok απλα σε video εχω δει να εχουν καποιο κλειδι για να βιδωσουν τους αποστατες
lionheart75 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 aaaa ok απλα σε video εχω δει να εχουν καποιο κλειδι για να βιδωσουν τους αποστατες Δεν χρειάζεται ... (εκτός και αν δεν μπορείς να σφίξεις καθόλου... ) Edit: αν για κάποιο λόγο δεν μπορείς να τους σφίξεις / βιδώσεις καλά με το χέρι τότε πάρε ένα γαλλικό κλειδάκι μικρού μεγέθους αν έχεις και σφίξε τους. Οι αποστάτες είναι εξαγωνικοί οπότε αν χρειαστεί (που δεν νομίζω αφού δεν χρειάστηκε ποτέ σε μένα) το γαλλικό θα κάνει δουλειά.
overpower Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 βασικα χρειαζομαι γιατι αν ο αλλος μου τα εχει βιδωσει πολυ? απλα οταν αρχισω την διαδικασια να μην τρεχω να βρισκω κλειδια....μπορεις να μου πεις τι μεγεθος χρειαζομαι?
lionheart75 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 βασικα χρειαζομαι γιατι αν ο αλλος μου τα εχει βιδωσει πολυ? απλα οταν αρχισω την διαδικασια να μην τρεχω να βρισκω κλειδια....μπορεις να μου πεις τι μεγεθος χρειαζομαι? Ποιός άλλος να τα έχει σφίξει πολύ ρε φίλε, δεν καταλαβαίνω. Εσύ θα βγάλεις τις βίδες της μητρικής απο το παλιό κουτί που έχεις με ένα σταυροκατσάβιδο και θα αφαιρέσεις την μητρική. Το καινούργιο κουτί που πήρες έχει σε κάποιο κουτακι / σακουλάκι όλες τις βίδες που απαιτούνται και τους αποστάτες. Τους αποστάτες θα τους τοποθετήσεις εσύ στο νέο σου κουτί (όπως σου είπα και όσους χρειάζονται για την μητρική που έχεις). Θα τους βιδώσεις / σφίξεις με το χέρι. Κατά 99% δεν θα χρειαστεί επιπλέον σφίξιμο των αποστατών με κάποιο κλειδί. Αν απαιτηθεί χρησιμοποίησε π.χ ένα μικρό γαλλικό όπως σου είπα πρίν. Τις βίδες της μητρικής ΔΕΝ πρέπει να σφίξεις πολύ. Αυτό εννοούσα όχι τους αποστάτες. Επίσης μην πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό.
overpower Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 το κουτι ηταν εκθεσιακο κομματια αρα βιδες γιοκ.μπορω να αγορασω απο καπου?μπορω να χρησιμοποιησω τους ιδιους αποστατες και βιδες? Ποιός άλλος να τα έχει σφίξει πολύ ρε φίλε, δεν καταλαβαίνω. αυτος τελος παντων που μου εστησε το κουτι
lionheart75 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 το κουτι ηταν εκθεσιακο κομματια αρα βιδες γιοκ.μπορω να αγορασω απο καπου?μπορω να χρησιμοποιησω τους ιδιους αποστατες και βιδες? αυτος τελος παντων που μου εστησε το κουτι Όταν θέλεις να ρωτήσεις κάτι προσπάθησε να είσαι πιο περιγραφικός και κατανοητός σε αυτά που γράφεις για να καταλαβαίνουν οι άλλοι τι ακριβώς θέλεις. Εγώ αρχικά κατάλαβα ότι θέλεις να στήσεις το σύστημα και να τοποθετήσεις αποστάτες. Όχι να αφαιρέσεις αποστάτες απο το παλιό σου case μιας και το νέο δεν διαθέτει. Γιαυτό σου έδωσα και Link με οδηγό στησίματος και έγραψα και όλα αυτά στα προηγούμενα posts. Ναι μπορείς να χρησιμοποιήσεις τους αποστάτες και τις βίδες που έχεις απο το παλιό σου κουτί. Το πιθανότερο να είναι ok οι αποστάτες. Οι βίδες σίγουρα. Χρησιμοποίησε γαλλικό για να χαλαρώσεις τους αποστάτες απο το παλιό σου κουτί αν είναι πολύ σφιχτά βιδωμένοι και μετά βγάλτους με το χέρι. Mετά κάνε επιτέλους την διαδικασία που σου έγραψα νωρίτερα για να τελειώνουμε.
overpower Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 οκ ετσι και αλλιως περιμενω τροφοδοτικο και καρτα....μετα βλεπουμε τι θα κανουμε
overpower Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 βασικα παιδια λετε να παω σε 6950 ή σε 6970? βρηκα την msi lightning στα 388 ευρω απο oktabit, και απο οτι βλεπω ειναι η πιο γρηγορη καρτα...
overpower Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 οκ το κουτι δεν ειχε τιποτα μεσα...ουτε βιδες ουτε τιποτα..αρα εχω ενα προβλημα...οι ανεμιστηρες. μου ειναι σε 3pin αμα παρω κατι τετοιο Link θα μπορεσω να το συνδεσω με 4 pin για να συνδεθει στην συνεχεια με το τροφοδοτικο? και βρηκα επισης και αυτο το πακετο....Link οκ ξερω τι ειναι οι αποστατες? οι βιδες ομως σε τι χρησιμευουν? πχ τα 5 Mm fine & coarse thread και 10 mm coarse thread...πκ καποιες απο αυτες ειναι για τους σκληρους? μηπως στην συσκεωασια οι 11 βιδες ειναι για την μιτρικη?
overpower Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 παιδια ολα αυτα τα αντι-στατικα κατσαβιδια πρεπει να τα εχω? αν οχι, θα παθω εγω τιποτα ή η motherboard?
haris013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 παιδια ολα αυτα τα αντι-στατικα κατσαβιδια πρεπει να τα εχω? αν οχι, θα παθω εγω τιποτα ή η motherboard? κινδυνευει η ζωη σου και κατα 99% θα καψεις το motherboard απο τον στατικο ηλεκτρισμο μην ανχονεσε δεν παθενει τιποτα με τα απλα κατσαβιδια
overpower Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 αυτο εδω σε τι χρησιμευει? και μου βγαζει 2 καλωδια σαν το power kai to reset για να τα συνδεσω(πανω στην μιτρικη?) οκ βρηκα οτι ειναι για να ελενχεις τους 2 κατω ανεμιστηρες,αλλα πως τους συνδεεις?
Doc1355 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Tι καλώδιο βγάζουν; μήπως είναι ήδη συνδεδεμένο πάνω στα fans; Καλα ουτε manual ούτε τίποτα δεν ειχε το κουτι; (απο πλαισιο το πήρες?)
overpower Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 multirama.....λες αμα παρω τηλ να μου τα στειλουν? ή μεταχειρισμενο ειναι,γιατι ειχε βιδωμενους αποστατες ή απλα τα εβαλαν για την βιτρινα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα