pano Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 ασχετο αλλα γινεται να μου στειλει καποιος με μνμ το λογαριασμο του στο multirama? δεν λεει να ενεργοποηθει και θελω το κουτι αμεσα.... Συγνώμη overpower,αλλά μου φαίνεται βρε παλληκάρι μου ότι πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό,πάρε ένα τηλέφωνο στο multirama να το τακτοποιήσουν αυτοί.
overpower Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 πηρα και δεν το σηκωνουν αυτο ειναι το προβλημα :/ υπαρχψει καποιος τροπος για να μου στειλουν e-mail? με την επιβεβαιωση? σε πολλες ιστοσελιδες εχει για αμα δεν στειλουν να πατησεις καποιο link για να σου σταλθει
overpower Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 τι εννοει διαθεσιμο κατοπιν πραγγελιας? δεν το εχουν κα8ολου στο καταστηα (αποθηκες?) εστειλα mail και μου εστειλαν επιβαιβεωση. αν το εχουν λογικα αυριο γιατι το παραγγειλα κατα της 12-1 το μεσιμερι.θα σας πω και εντυπωσεις αληθεια τα bays για τουσ σκληρους γινεται να μπουν αναποδα ξερει κανεις? γιατι ελεγα να τα βαλω να τραβανε απο εξω αερα
overpower Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 στα specif του κουτιου λεει τροφοδοτικα 18 εκατοστων...αν βαλω μικροτερο (16 εκ.) θα υπαρχει προβλημα? ασ μου απαντησει καποιος εδω για να μην παραγγειλω λαθος σε διαστασεις τροφοδοτικο
Arctic Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Αποκλείεται να μην μπαίνει. Εξάλλου στο κάτω μέρος είναι.
overpower Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 βασικα ενταξει απλα τα καλωδια απο το τροφοδοτικο θα βγαινουν απο λιγο πιο μεσα....τα σημεια που βηδωνεις το τροφοδοτικο παλι τα ιδια ειναι εεε? θελω να παω οτι μονο το μακρος ειναι πιο μικρο και οχι ολο το τροφοδοτικο
lionheart75 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 βασικα ενταξει απλα τα καλωδια απο το τροφοδοτικο θα βγαινουν απο λιγο πιο μεσα....τα σημεια που βηδωνεις το τροφοδοτικο παλι τα ιδια ειναι εεε? θελω να παω οτι μονο το μακρος ειναι πιο μικρο και οχι ολο το τροφοδοτικο Λοιπόν για να τελειώνουμε με το psu. Οι διαστάσεις του πίσω μέρους (πλάτος - ύψος) και τα σημεία που είναι οι τρύπες για να μπούν οι βίδες στήριξης των psu's στο κουτί είναι στάνταρ σε όλα τα ATX psu's. Απο κεί και πέρα αλλάζει το μήκος των psu's ανάλογα με το wattage τους. Π.χ τα 1000άρια ή 850άρια τροφοδοτικά είναι πιο μακρυά σε μήκος απο τα 600άρια ή τα 400άρια τροφοδοτικά. Επομένως όποιο psu και να πάρεις ανεξαρτήτου μάρκας και wattage θα ταιριάζει μια χαρά στο κουτί που θα πάρεις όπως και σε όλα τα midi / full tower κουτιά της αγοράς.
overpower Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 οκ αυτο δεν το ηξερα για αυτο ρωτησα μην κανω καμια βλακεια
overpower Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 τα εκθεσιακα κουτια καλα ειναι? απλα ειναι στην βιτρινα σωστα?
Arctic Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Καλά είναι. Καλύτερα όμως κοίτα κάποιο review και μάθε τι παρελκόμενα έχει, ώστε να ξέρεις ας σου τα δώσουν όλα ή όχι
overpower Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 εννοειτε θα το τσεκαρω....αντε σε 7 μερες θα το εχω το καμαρι μου...περιμενω και 12 Tb σκληρων :Ρ
overpower Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 το απλα μαμαει.θα ειναι λιγο δυσκολο στην μεταφορα επειδη ειναι λιγο βαρυ αλλα αξιζει....λοιπον τωρα θελω να μου πειτε τι χρειαζομαι για να ξεστησω και να ξαναστησω υπολογιστη
lionheart75 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 το απλα μαμαει.θα ειναι λιγο δυσκολο στην μεταφορα επειδη ειναι λιγο βαρυ αλλα αξιζει....λοιπον τωρα θελω να μου πειτε τι χρειαζομαι για να ξεστησω και να ξαναστησω υπολογιστη Άρχισε το διάβασμα... Οδηγός συναρμολόγησης υπολογιστή by rafail1994
overpower Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 το εψαχνα....αλλα δεν το εβρισκα Με το case σε "ξαπλωτή" θέση, βιδώνουμε τους απαραίτητους μεταλλικούς αποστάτες. Σε αυτούς ουσιαστικά θα "βιδώσουμε" το motherboard. ναι αλλα με τι θα τους βιδωσω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα