overpower Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 το silverstone οντως δινει 10 θεσεις για σκληρους? παντως πισω απο review εχω δει 4 (3 hdd 1 ssd)
overpower Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 ετσι οπως ειναι το review πηγεντε στο figure 27. Link ξερει κανενας εαν αυτα τα bays υπαρχουν μεσα στο κουτι οταν το αγοραζω ή πρεπει να τα αγορασω ξεχωριστα? Edit: και κάτι τελευταίο, τις τρείς κάρτες τις προορίζεις για την u2311? βασικα μονο 2 καρτες θα βαλω...πιστευω θα ειναι αρκετες για 3 οθονες? φετος θα παω σιγουρα για αλλη μια...και μετα δεν ξερω προς το καλοκαιρι.
lionheart75 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 ετσι οπως ειναι το review πηγεντε στο figure 27. Link ξερει κανενας εαν αυτα τα bays υπαρχουν μεσα στο κουτι οταν το αγοραζω ή πρεπει να τα αγορασω ξεχωριστα? Εννοείται ότι τα bays υπάρχουν στο κουτί. (Bays: Seven external 5.25” bays (one available, in the default configuration), 10 internal 3.5” bays, and two internal 2.5” bays) βασικα μονο 2 καρτες θα βαλω...πιστευω θα ειναι αρκετες για 3 οθονες? φετος θα παω σιγουρα για αλλη μια...και μετα δεν ξερω προς το καλοκαιρι. Mια χαρά είναι για 3 οθόνες που σκέφτεσαι οι 2 6950. Δηλαδή για ανάλυση 5760x1080. Να ξέρεις πάντως ότι αν σκέφτεσαι σοβαρά για eyefinity θα πρέπει να πάς απευθείας σε 3 οθόνες. Στις δύο οθόνες δεν έχεις eyefinity.
overpower Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 αρχικα δεν θα παω για eyefinity. την 2η πχ ενω παιζω κανα παιχνιδι να σερφαρω κιολλας.αληθεια αν δεν ειναι eyefinity το ποντικι πως παει απο την μια οθονη στην αλλη? απλα το πας προς την οθονη και παιρναει μονο του ή πρεπει να συνδεσω ποντικιι στην usb θυρα της οθονης? αρα παω για silverstone rv03 και tx 850.
lionheart75 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 αρχικα δεν θα παω για eyefinity. την 2η πχ ενω παιζω κανα παιχνιδι να σερφαρω κιολλας.αληθεια αν δεν ειναι eyefinity το ποντικι πως παει απο την μια οθονη στην αλλη? απλα το πας προς την οθονη και παιρναει μονο του ή πρεπει να συνδεσω ποντικιι στην usb θυρα της οθονης? Θα κάνεις τις 2 οθόνες extended desktop (όχι κλώνο) μέσω του CCC της Ati και θα είναι σαν μία. Στην μία μπορείς να έχεις παράθυρο με τον browser σου και στην άλλη παράθυρο με τον media player και να βλέπεις κάποια ταινία. Το mouse θα περνάει κανονικά απο την μία οθόνη στην άλλη αφού οι δύο θα συμπεριφέρονται σαν μια οθόνη. Δεν θα την κάνεις κλώνο όπως είπα παραπάνω. αρα παω για silverstone rv03 και tx 850. Eίπαμε το TX750 σου φτάνει για το σύστημά σου και 2 6950 (και εγώ το tx750 είχα με 2 6950). Αν επιμένεις και θέλεις να πάρεις μεγαλύτερο και να δώσεις παραπάνω χρήματα πάρε το TX850 ή το Silverstone.
overpower Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 οκ απλα θελω να βαλω καρτα tv,καρτα για ασυρματο ιντρνετ κανα usb3 ακομα που πιστευω αυτα δεν θα καινε παραπανω απο 50 watt αλλα δεν πειραζει θελω να ειμαι καλυμενος στο οτι και να κανω. οκ ευχαριστω για την βοηθεια παιδια! οταν το παρω να περιμενετε φωτο στο θεμα για τις φωτογραφιες κουτιων
lionheart75 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 οκ απλα θελω να βαλω καρτα tv,καρτα για ασυρματο ιντρνετ κανα usb3 ακομα που πιστευω αυτα δεν θα καινε παραπανω απο 50 watt αλλα δεν πειραζει θελω να ειμαι καλυμενος στο οτι και να κανω. Δεν θα έχεις πρόβλημα με αυτά αλλά ok πάρε αυτό που επιθυμείς. οκ ευχαριστω για την βοηθεια παιδια! οταν το παρω να περιμενετε φωτο στο θεμα για τις φωτογραφιες κουτιων Καλορίζικο και αναμένουμε photos.
overpower Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 μετα απο ποση ωρα ερχεται e-mail απο το multirama? (εκει βρηκα το κουτι) περιμενω πολυ ωρα και ακομα τιποτα...
overpower Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 οχι για απαντηση,για ενεργοποιηση λογαριασμου? μηπως και αυτο αυριο θα ερθει?
karmen1983 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Ψαξεστα drafts. Συνήθως πάνε εκεί κάτι τέτοια mails Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
overpower Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 μπα πουθενα δεν ειναι.λογικα ειναια υτο που ειπα εγω....τεσπα αληθεια εκτος απο κατσαβιδι σε διαφορα μεγεθη,τι αλλο χρειαζομαι και να στησω εναν υπολογιστη? απο οτι ξερω χρειαζομαι και ενα κλειδι για τα ανυφωματα που χρησιμοποιουνται για να ειναι πιο ψηλα η μιτρικη....μονο αυτο πιστευω ετσι?
STORM1978 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 ή και αυτό Το δικο μου δηλαδη, το εχω ηδη κοντα 6 χρονια τωρα και συνεχιζει ακαθεκτο, καποια στιγμη επεξε με 2 5870 πανω του χωρις κιχ. REVIEW και η σελιδα του. +1 απο μενα Επισης θα χρειαστεις θερμοαπαγωγικη παστα για τον επεξεργαστη και προσεξε το κατσαβιδι να εχει εστω και λιγο μαγνητακι για τις βιδες που θα πεσουν μεσα στο κουτι.
overpower Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στα specif του κουτιου λεει τροφοδοτικα 18 εκατοστων...αν βαλω μικροτερο (16 εκ.) θα υπαρχει προβλημα? edit: για το 850 θα παω αλλα δειτε λιγο..Link vs Link (950w 167ευρω vs 850w 160 ευρω) τα ιδια ειναι? εννοω ιδια κατηγορια (που απο οτι βλεπω εδω ειναι: Link) edit2: για το 950 θα παω επειδη εχει πιο πολλα pins sata. δεν θελω να γεμιζω με καλωδια καιε τσι και αλλιως διαφορα 7 ευρων ειναι
overpower Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 ασχετο αλλα γινεται να μου στειλει καποιος με μνμ το λογαριασμο του στο multirama? δεν λεει να ενεργοποηθει και θελω το κουτι αμεσα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα