Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια ποια ειναι η γνωμη σας για αυτο το κουτι?

δεν εχω πολλα λλεφτα και θελω να παρω ενα full tower για να βαλω 6950.βεβαια εχω δει και το haf 932 αλλα αυτο το κουτι μου αρεσει επειδη ειναι διαφορετικο απο ολα τα αλλα...

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

εμενα απλως μου αρεσε και επειδη το panel την μιτρικης ειναι πανω αλλα και επειδη εχει χωρο εως και 10 σκληρους αν δεν κανω λαθος.

edit" χρειαζομαι και ενα καλο τροφοδοτικο.λεω για κανα 800αρι για να ειμαι καλυμενος οταν θα παω για cf

Link ή Link ή Link

Δημοσ.

Από τα τρία +1 στο TX αλλά ότι cf και να κάνεις είσαι απόλυτα καλλυμένος και με ένα 700 - 750αρι!!

Δημοσ.

ειπα να παρω ενα μεγαλουτσικο μηπως βαλω επιπλεον σκληρους,καθοδικες κανα blu-ray απλα θελω να ειμαι καλυμενος

Δημοσ.

παιδια ποια ειναι η γνωμη σας για αυτο το κουτι?

δεν εχω πολλα λλεφτα και θελω να παρω ενα full tower για να βαλω 6950.βεβαια εχω δει και το haf 932 αλλα αυτο το κουτι μου αρεσει επειδη ειναι διαφορετικο απο ολα τα αλλα...

To raven 03 όπως είπαν και τα παιδιά είναι άψογο κουτί και σε άψογη τιμή.

Όμως δεν είναι full tower, είναι midi tower. ;)

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν χωράει ακόμα και CF με 6950, κάθε άλλο.

Αν θέλεις αναγκαστικά full tower τότε δώσε 35€ παραπάνω και πήγαινε στο φοβερό raven 02 το οποίο κοστίζει στα multi στην τιμή των 160€!

Οπουδήποτε αλλού το ψάξεις κάνει αρκετά πάνω απο 200€... ;)

Δημοσ.

+1 στο κοράκι 02 και απο εμένα..αν μπορείς να δώσεις τα παραπάνω χρήματα!

Αλλιώς και το 03 μια χαρά κουτάκι είναι :)

Επίσης στο τροφοδοτικό και εγώ στο silverstone θα πήγαινα.

Δημοσ.

εμενα απλως μου αρεσε και επειδη το panel την μιτρικης ειναι πανω αλλα και επειδη εχει χωρο εως και 10 σκληρους αν δεν κανω λαθος.

edit" χρειαζομαι και ενα καλο τροφοδοτικο.λεω για κανα 800αρι για να ειμαι καλυμενος οταν θα παω για cf

Link ή Link ή Link

Tα τροφοδοτικά που παραθέτεις, ειδικά το Silverstone και το TX850 είναι πολύ καλά όπως και το XT875 της Tt που ανέφερε ο @unstable_hero.

Να ξέρεις πάντως ότι δεν χρειάζεται να πάς σε 850άρι για CF μελλοντικά με HD6950.

Ένα καλό 750άρι θα σε καλύψει άνετα όπως τo παρακάτω το οποίο έχω.

Been there.

Corsair TX750 Ver.2

Δημοσ.

αλλα λεμε π.χθελω να βαλω και 3η καρτα (το κουτι απο θερμοκρασιες δεν νομιζω να εχει κανενα προβλημα επειδη υπαρχουν οι κατω ανεμιστηρες για να αεριζονται οι καρτες) θα ειμαι καλα με το 850 tx corsair ή με το 875 της tt? ή τοτε θα χρειαστω κανα 900-1000?

Δημοσ.

αλλα λεμε π.χθελω να βαλω και 3η καρτα (το κουτι απο θερμοκρασιες δεν νομιζω να εχει κανενα προβλημα επειδη υπαρχουν οι κατω ανεμιστηρες για να αεριζονται οι καρτες) θα ειμαι καλα με το 850 tx corsair ή με το 875 της tt? ή τοτε θα χρειαστω κανα 900-1000?

Ε το πάς μακριά, μετά μπορεί να θέλεις να βάλεις και τέταρτη κλπ....

Ok. πάρε το μεγαλύτερο που μπορείς με τα χρήματα που διαθέτεις.

Δημοσ.

οκ τοτε παιρνω 950...αλλα θα αντεξει?

Κοίταξε, γενικά μιλάμε?

Διότι την τρίτη 6950 που σκέφτεσαι σε ποιά μητρική θα την βάλεις?

Η gigabyte 890XA-UD3 που έχεις έχει 2 pci-e θύρες οι οποίες τρέχουν στα 8x8 μαζί.

Άρα με την συγκεκριμένη μητρική μέχρι 2 κάρτες μπορείς να βάλεις, οπότε τι συζητάμε για 850άρια, 900άρια και 1000άρια psu's?

Αν τώρα σκοπεύεις να πάς σε αυτή για παράδειγμα (990FXA-GD80) στο άμεσο μέλλον αλλάζει το πράγμα.

Όπως είσαι όμως ένα TX750 ή το Tt 750 toughpower σε καλύπτει για 2 6950. Για τρείς θα πρέπει να τα σκάσεις χοντρά για psu όπου μιλάμε για καλό 1000 για να είσαι άνετος.

Edit: και κάτι τελευταίο, τις τρείς κάρτες τις προορίζεις για την u2311?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...