zoranb Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Έχω ένα εντοιχισμένο ψυγειάκι στο δεξί ντουλάπι όπως φαίνεται στην εικόνα, αλλά έχω παρατηρήσει πως από πίσως (εκεί που δείχνει το βέλος και η δεύτερη εικόνα) αναπτύσει θερμοκρασίες, όχι τραγικές αλλά επειδή η μελαμίνη έχει ένα πάχος ε εσωτερικά του ντουλαπιού μάλλον θα βράζει περισσότερο. Μια λύση ίσως θα ήταν να άφηνα μια οπή στο πάγκο αλλά ήδη έχει μπεί το corian (μη ρωτάτε γιατί) ώστε ο ζεστός αέρας να φεύγει παθητικά προς τα πάνω. Αλλιώς μάλλον πρέπει να τρυπήσω τη μελαμίνη (2η φωτό) ώστε να εξέρχετε απο εκεί... έχει κανείς καμιά άλλη ιδέα; Επίσης ένα θέμα είναι πως θα τρυπήσω τη μελαμίνη χωρίς να χαλάσω τους αρμούς στο τοίχο κλπ.
Ntinaras Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 φυσικα και πρεπει να ανοιξεις τρυπες ποιος ηλιθιος μαραγκος στο εφτιαξε αυτο το πραμα? το ψυγειο δουλευει οπως το αρκουδισιον,βγαζει κρυο μεσα και ζεστη εξω. εγω στη θεση σου θ ανοιγα 2 τρυπες και θα χωνα 2 ανεμιστηρακια,ενα κατω να βαζει αερα και ενα πανω ψηλα να βγαζει
zoranb Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 οκ αλλά τί ανεμιστηράκια κ από πού θα πάρω τροφοδοσία βέβαια το ψυγείο έχει μπροστά στο κάτω μέρος τηε πόρτας γρύλιες για το σκοπό αυτό αλλά δεν πάυει από πίσω να είναι ζεστό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.