Προς το περιεχόμενο

συμβατοτητα καρτας γραφικων και mobo.

gazp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σας. Εχω ενα παμπαλαιο pc που εχει mobo την Via P4VMM2.

H mobo αυτη εχει ενσωματωμενη καρτα γραφικων.Προσφατα επεσε στα χερια μου μια fx6200 gpu. Μπορω να την βαλω στο Pc αυτο? Γιατι η mobo εχει Agp 4x slot και η gpu εχει Agp 8x.

Ευχαριστω :)

Δημοσ.

Αν δεν έπεσες σε πολύ «περίπτωση» μητρική θα παίξει άνετα απλά σε X4 ταχύτητα.

Πρέπει να ξεκινήσεις πρώτα με την onboard(ενσωματωμένη) και να κάνεις της κατάλληλες ρυθμίσεις για να δει την ξεχωριστή.

Δημοσ.

δυστυχως η onboard πρεπει να χει καει,γιατι μολις τ ανοιγω δεν ποσταρει καν(ουτε μπιπ,ουτε...μπουπ :) ) γι αυτο ηθελα να βαλω την 6200. Αν ειναι να την βαλω δηλαδη θα πρεπει πρωτα με την onboard να ρυθμισω για 4χ? Θα καει αν την βαλω κατ ευθειαν?

αν δεν παιζει για την συγκεκριμενη καρτα να κανω δουλεια,εχω και μια παλια trident,την TGUI940,μπορω να βαλω αυτη?

τελος,η mobo αυτη δεν ξερω αν μπορει να παρει πανω καρτα γραφικων 3,3Volt .Γιατι υπαρχει και μια S3trio3d (που δεν εχω ακομα ψαξει τα Agp properties της)

συγγνωμη αν κουρασα :wub:

edit: Η trident δεν γινεται να μπει,γιατι εχει αλλο slot. :fear:

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι ότι το bios είναι ρυθμισμένο να ξεκινάει από την ενσωματωμένη(κατά πάσα πιθανότητα δηλαδή) οπότε και να βάλεις την κάρτα ο Η/Υ θα προσπαθεί να ανοίξει την ενσωματωμένη με αποτέλεσμα να μην κάνεις δουλειά,αν βρεις το εγχειρίδιο ίσως να έχει και άλλες λύσεις του τύπου jumper πάνω στην πλακέτα.

Αν και τώρα που είδα την σελίδα τους λένε ότι αυτομάτως ξεκινάει από την εξωτερική αν βρεθεί οπότε απλά δοκίμασε της.

http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Product/Product_Detail.aspx?CategoryID=1&DetailID=436&DetailName=Feature&MenuID=24&LanID=0

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι ότι το bios είναι ρυθμισμένο να ξεκινάει από την ενσωματωμένη(κατά πάσα πιθανότητα δηλαδή) οπότε και να βάλεις την κάρτα ο Η/Υ θα προσπαθεί να ανοίξει την ενσωματωμένη με αποτέλεσμα να μην κάνεις δουλειά,αν βρεις το εγχειρίδιο ίσως να έχει και άλλες λύσεις του τύπου jumper πάνω στην πλακέτα.

Αν και τώρα που είδα την σελίδα τους λένε ότι αυτομάτως ξεκινάει από την εξωτερική αν βρεθεί οπότε απλά δοκίμασε της.

http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Product/Product_Detail.aspx?CategoryID=1&DetailID=436&DetailName=Feature&MenuID=24&LanID=0

ευχαριστω πολυ!θα δοκιμασω και θα ποσταρω απαντησεις.

Δημοσ.

Λοιπον,δοκιμασα αλλα δεν ειδα φως. Συγκεκριμενα δεν ακουγεται το μπιπ που κανει η mobo στο ξεκινημα (βασικα δεν ακουγεται καν μπιπ...)

Τι σημαινει αυτο? Ν αρχισω να κλαιω την mobo η κατι αλλο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...