Προς το περιεχόμενο

WiFi pci card - ακτινοβολία ?

ax1ss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, σκέφτομαι να πάρω αυτήν την pci Wifi card: http://www.tp-link.com/en/products/details/?model=TL-WN951N#over

αλλά με προβληματίζουν οι 3 κεραίες απο αποψη ακτινοβολίας. Ξέρει κάνεις τίποτα σχετικά με αυτό?

Εναλλακτικά, εχετε κατι αλλο να προτείνετε?

Ευχαριστώ

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Επειδή εχει ξανα αναφερθεί το θέμα με τις ακτινοβολίες δεν έχεις πρόβλημα εκτος και αν το έχεις κολλημένο επάνω σου 24 ώρες :P

Για τι χρήση την θέλεις ενοο πόσο μακριά ειναι το router που θέλεις να πιάνεις , υπάρχουν τοίχοι ανάμεσα κτλπ ?

Σε ρωτάω γιατι μπορέις εναλλάκτικά να πας και στην usb κάρτα της alfa

Δημοσ.

ο υπολογιστης ειναι περίπου 1μ μακρια μου και το router καμιά 10 μετρα και μεσολαβουν 2 τοίχοι. μπορεις να δωσεις κανα λινκ με την συζήτηση σχετικα με την ακτινοβολία?

Δημοσ.

Θίχτηκε εδώ το θέμα της ακτινοβολίας σε κάποια post αλλα δεν ξέρω αν θα βγάλεις κάποια άκρη μια και υπάρχουν αρκετές διαφωνίες αλλα ρίξε αμα θέλεις μια ματιά

Δημοσ.

Επειδη την εχω αυτη που δειχνεις θα σου πω......ΜΑΚΡΙΑ χαλια σημα και μιας και ειναι PCI ειναι ακομα χειροτερα.

Στα 5 μετρα ειναι το Router μου χωρις εμποδια και φτανουν μονο 2 με3 παυλες.

Δημοσ.

Αν και δεν εχω καποια αλλη ασυρματη καρτα καλο θα ηταν να πας σε δοκιμασμενες λυσεις οπως η Alpha που παιζει παρα πολυ και δεν εχει κανενας παραπονο.

Δημοσ.

Συμφωνώ και εγώ με τον Sotosgl την έχω και εγώ και την έβαλα στην αποθήκη :P.

Όσον αναφορά την ακτινοβολία κάποιους τους πιάνει πονοκέφαλος εάν το έχουν κοντά τους

Δημοσ.

ο πονοκεφαλος μπορει να ειναι και ψυχολογικο.ο λογος ειναι οτι ενα dect εχει τριπλασια ακτινοβολια και ενα κινητο που το κολλας στο κεφαλι χ10 φορες ακτινοβολια. για ασυρματη καρτα ας παρει την alfa απλα επειδη ειναι 500 Mw καρτα αντι για 100 που ειναι η κοινη μην την βαλεις να παιξει στα 500 Mw αλλα ας ξεκινησει απο 100 και βλεπει ποσο χρειαζεται για να περασει τους 2 τοιχους.λογικα με 200-300 θα πρεπει να ειναι οκ.και αποτι θυμαμαι στις alfa ρυθμιζεται η ενταση να το πω.και ειναι κορυφη καρτες.

Δημοσ.

θα το σκεφτώ για την alpla.. απλα πιστευω οτι η linksys ειναι εγγύηση..

η Linksys ειναι εγγυηση αλλα και η alfa ειναι εγγυηση και ειναι πιο δυνατη απο τα 100 mw 20dbm της linksys.

απλα οταν υπαρχουν εμποδια οτι ειναι linksys δεν σημαινει οτι θα κανει θαυματα.

Δημοσ.

Αφου εισαι αποφασισμενος Go for it απλα μην ανοιξεις θεμα πως να κανω Boost το σημα της Linksys μου B)

χαχαχα.ειδικα με 2 τοιχους κανεις δεν μπορει να εγγυηθει ποσο καλα θα παιζει.αν παρει ας παρει κατι σε Usb για να μπορει να βαλει και μια επεκταση αν χρειαστει για να βγαλει το stick σε καλυτερο σημειο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...