ax1ss Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπέρα, σκέφτομαι να πάρω αυτήν την pci Wifi card: http://www.tp-link.com/en/products/details/?model=TL-WN951N#over αλλά με προβληματίζουν οι 3 κεραίες απο αποψη ακτινοβολίας. Ξέρει κάνεις τίποτα σχετικά με αυτό? Εναλλακτικά, εχετε κατι αλλο να προτείνετε? Ευχαριστώ
SPANK Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Επειδή εχει ξανα αναφερθεί το θέμα με τις ακτινοβολίες δεν έχεις πρόβλημα εκτος και αν το έχεις κολλημένο επάνω σου 24 ώρες Για τι χρήση την θέλεις ενοο πόσο μακριά ειναι το router που θέλεις να πιάνεις , υπάρχουν τοίχοι ανάμεσα κτλπ ? Σε ρωτάω γιατι μπορέις εναλλάκτικά να πας και στην usb κάρτα της alfa
ax1ss Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 ο υπολογιστης ειναι περίπου 1μ μακρια μου και το router καμιά 10 μετρα και μεσολαβουν 2 τοίχοι. μπορεις να δωσεις κανα λινκ με την συζήτηση σχετικα με την ακτινοβολία?
SPANK Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Θίχτηκε εδώ το θέμα της ακτινοβολίας σε κάποια post αλλα δεν ξέρω αν θα βγάλεις κάποια άκρη μια και υπάρχουν αρκετές διαφωνίες αλλα ρίξε αμα θέλεις μια ματιά
Sotosgl Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Επειδη την εχω αυτη που δειχνεις θα σου πω......ΜΑΚΡΙΑ χαλια σημα και μιας και ειναι PCI ειναι ακομα χειροτερα. Στα 5 μετρα ειναι το Router μου χωρις εμποδια και φτανουν μονο 2 με3 παυλες.
ax1ss Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Hmmm... τοτε μάλλον λεω να παω για αυτο: http://homestore.cisco.com/en-us/Adapters/Linksys-AE1000-Wirelessn-connector_stcVVproductId97826164VVcatId551966VVviewprod.htm
Sotosgl Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Αν και δεν εχω καποια αλλη ασυρματη καρτα καλο θα ηταν να πας σε δοκιμασμενες λυσεις οπως η Alpha που παιζει παρα πολυ και δεν εχει κανενας παραπονο.
rafail1994 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Συμφωνώ και εγώ με τον Sotosgl την έχω και εγώ και την έβαλα στην αποθήκη . Όσον αναφορά την ακτινοβολία κάποιους τους πιάνει πονοκέφαλος εάν το έχουν κοντά τους
poulinos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 ο πονοκεφαλος μπορει να ειναι και ψυχολογικο.ο λογος ειναι οτι ενα dect εχει τριπλασια ακτινοβολια και ενα κινητο που το κολλας στο κεφαλι χ10 φορες ακτινοβολια. για ασυρματη καρτα ας παρει την alfa απλα επειδη ειναι 500 Mw καρτα αντι για 100 που ειναι η κοινη μην την βαλεις να παιξει στα 500 Mw αλλα ας ξεκινησει απο 100 και βλεπει ποσο χρειαζεται για να περασει τους 2 τοιχους.λογικα με 200-300 θα πρεπει να ειναι οκ.και αποτι θυμαμαι στις alfa ρυθμιζεται η ενταση να το πω.και ειναι κορυφη καρτες.
ax1ss Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 θα το σκεφτώ για την alpla.. απλα πιστευω οτι η linksys ειναι εγγύηση..
poulinos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 θα το σκεφτώ για την alpla.. απλα πιστευω οτι η linksys ειναι εγγύηση.. η Linksys ειναι εγγυηση αλλα και η alfa ειναι εγγυηση και ειναι πιο δυνατη απο τα 100 mw 20dbm της linksys. απλα οταν υπαρχουν εμποδια οτι ειναι linksys δεν σημαινει οτι θα κανει θαυματα.
Sotosgl Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Αφου εισαι αποφασισμενος Go for it απλα μην ανοιξεις θεμα πως να κανω Boost το σημα της Linksys μου
poulinos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Αφου εισαι αποφασισμενος Go for it απλα μην ανοιξεις θεμα πως να κανω Boost το σημα της Linksys μου χαχαχα.ειδικα με 2 τοιχους κανεις δεν μπορει να εγγυηθει ποσο καλα θα παιζει.αν παρει ας παρει κατι σε Usb για να μπορει να βαλει και μια επεκταση αν χρειαστει για να βγαλει το stick σε καλυτερο σημειο.
Ntinaras Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 εχεις σκεφτει να παρεις εκεινα τα πριζακια που κανεις δικτυο μεσω της παροχης ρευματος?
Sotosgl Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Powerline ειναι ακραια λυση και πολλες φορες δεν μπορει και να εφαρμοστει σωστα οποτε ακυρο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.