Προς το περιεχόμενο

ξαφνικό πρόβλημα Nero Disc-at-once

Composer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Μου προέκυψε ενα πρόβλημα και ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει κάτι.

Έχω Nero 8 και έχω γράψει ως τώρα 100δες (πιστέψτε με) DVD με αυτό!

Σήμερα έτσι ξαφνικά, έχω προσπαθήσει να γράψω 6-7 DVD και σε όλα παρουσιάζει το ίδιο σφάλμα. Αποτυγχάνει το κάψιμο, εμφανίζει ένα error ότι δε μπορεί να κάνει το disc at once.

Χρησιμοποίησα και Nero express και Nero Burning rom και σε 12x και σε 8x.

Στον υπολογιστή μου δεν έχω αλλάξει απολύτως ΤΙΠΟΤΑ!

γιατί συμβαίνει τώρα αυτό;

(ξέρω, έχω παλιά version Nero, αλλά μέχρι να τη βρω και αυτή είχα εγκαταστήσει και απεγκαταστήσει 4-5, οπότε αφού αυτή μου έκανε μετά, την κράτησα)

Δημοσ.

Δισκάκια verbatim.

Έχω ενα BlurayRom LG.

by the way, τώρα έκανα ένα image από τα δεδομένα που ήθελα, και τα έγραψε μια χαρά.

μόλις έκαψα το image σε DVD, έκανε και επαλήθευση και όλα ΟΚ!

Άρα δε φταίει το BLuray Rom.

Οπότε;; :-(

Δημοσ.

Αν τα αρχεία που θέλεις να γράψεις είναι εκτελέσιμα ή συμπιεσμένα αρχεία και μάλιστα μεγάλα σε μέγεθος υπάρχει μια περίπτωση να μπαίνει στην μέση το antivirus και να δημιουργεί πρόβλημα.

Δοκίμασε και με το δωρεάν CDBurner XP (δεν είναι μόνο για XP)

Δημοσ.

Μου εχει τυχη σε νερο πανω απο την 7 σειρα να κανει το συγκεκριμενο προβλημα. οφειλοταν σε κακη crackια. Απο την 7 και κατω δεν το ειχα συναντησει ποτε.

Δημοσ.

Απ' ότι ξέρω το nero δεν έχει τέτοια πράγματα. Όσες εκδόσεις έχω δει δουλεύουν μόνο με serial.

Επίσης οι εκδόσεις κάτω από την 7 δε δουλεύουν σε vista/7 μόνο σε xp και από στην 7 υπάρχει πρόβλημα στις πρώτες υποεκδόσεις, βγάζει το γνωστό σφάλμα COM SURROGATE.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...