G0LdeN Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Καλημέρα / Καλησπέρα Έχω Win7 Ultimate και πρόσφατα έχω ένα πρόβλημα που δεν μπορώ να λύσω με τίποτα. Όταν τρέχω οποιαδήποτε προγράμματα στο PC μου πατώντας διπλό αριστερό click πάνω τους (κλασικός τρόπος), αυτά ανοίγουν και τρέχουν κανονικά. Όταν όμως προσπαθώ να τα τρέξω ένα πρόγραμμα χρησιμοποιώντας Δεξί click > Εκτέλεση ως διαχειριστής ή Δεξι click > Άνοιγμα δεν συμβαίνει τίποτα. Στην γραμμή εργασιών φαίνεται σαν να προσπαθεί να ανοίξει το πρόγραμμα και μετά να κλείνει αμέσως. Πρόσφατα έκανα φορμάτ και αν θα μπορούσα να έχω λίγη από την βοήθειά σας έτσι ώστε να γλιτώσω το δεύτερο θα το εκτιμούσα. Πρώτη φορά αντιμετωπίζω κάτι παρόμοιο και δεν μπόρεσα να βρω κάποιο αντίστοιχο θέμα στο Insomnia φόρουμ. Ευχαριστώ πολύ.
TheELF Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Malwarebytes Anti-Malware Κατεβάζεις το free κάνεις ενημέρωση και αρχίζει με το scann.
G0LdeN Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Το κατέβασα, το έτρεξα και δεν βρήκε τίποτα. Το Pc είναι καθαρό. Από προστασία έχω το AVG Suite 2012.
hawkpilot Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Έχεις εγκατεστημένο skype? Ρίξε μια ματιά εδώ.
G0LdeN Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Όχι δεν έχω skype. Έτρεξα το πρόγραμμα από την σελίδα που μου έδωσες αλλά τίποτα. Δύσκολα τα πράγματα απ' ότι βλέπω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.