panos_vas Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπέρα, παίδες!!!! Μπορώ να συνδέσω τον υπολογιστή μου, με κάρτα γραφικών gtx480, με καλώδιο HDMI με μια τηλεόραση 32αρα http://www.skroutz.gr/s/262713/LG-32LD320-32.html? Επίσης τι ρυθμίσεις χρειάζεται να κάνω στο πανελακι της nvidia? Θα συνδέσω την τηλεόραση μόνο, χωρίς να είναι συνδεδεμένη η οθόνη. Δεν θα έχει πρόβλημα? Ευχαριστώ πολύ!!!!
xristoforos89 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Φυσικα και μπορεις να κανεις αυτο που σκεφτεσαι. Για αρχη συνδεσε το hdmi. Μετα για να μεταφερεις ηχο πηγαινε Εναρξη-->Πινακας ελεγχου-->Υλικο και Ηχος--> Ηχος. Εκει θα σου εχει μια επιλογη για hdmi. Βαλε την ως προεπιλογη! Τωρα εχεις την τηλεοραση ως monitor και ο ηχος βγαινει απο τα ηχεια της τηλεορασης!
panos_vas Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Φυσικα και μπορεις να κανεις αυτο που σκεφτεσαι. Για αρχη συνδεσε το hdmi. Μετα για να μεταφερεις ηχο πηγαινε Εναρξη-->Πινακας ελεγχου-->Υλικο και Ηχος--> Ηχος. Εκει θα σου εχει μια επιλογη για hdmi. Βαλε την ως προεπιλογη! Τωρα εχεις την τηλεοραση ως monitor και ο ηχος βγαινει απο τα ηχεια της τηλεορασης! Thx, man!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.