tarantules Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Για προτείνετέ μου έναν καλό Flv converter γιατί αυτός της emicsoft μου έχει σπάσει τα νεύρα.Ότι output format και να επιλέξω mp4,avi κλπ κι οτι ανάλυση του επιλέξω μου βγάζει τελικό αρχείο 2πλάσιο από το αρχικό του flv. Άσε που κρασάρει πολλές φορές η μετατροπή και κόβεται στη μέση.
KilliK Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Super (freeware) Freemake Video Converter (freeware) Format Factory (freeware) HandBrake Video Converter (freeware) Free Studio (freeware)
tarantules Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Το super και το format factory τα είχα όμως απότι θυμάμαι δεν είχαν μετατροπή από flv.(δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά). Δεν με πειράζει να μην είναι και freeware.Αρκεί να κάνω τη δουλειά μου και να μην μου βγάζει τεράστια τα αρχεία.
TheELF Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Το τελικό μέγεθος εξαρτάτε καθαρά και μόνο από το συνολικό bitrate που θα έχει το αρχείο, αν το αρχικό flv π.χ. έχει 1000Kbps και εσύ δεν μεριμνήσεις να ελέγξεις στης ρυθμίσεις εξόδου όπου πολλά προγράμματα,για να μην λένε ότι έχουν κακή ποιότητα μετατροπής,βάζουν πολύ μεγάλα kbps τότε λογικό είναι να βγαίνει πολύ μεγάλο και όλα τα προγράμματα έτσι είναι απλά έχουν διαφορετικές βασικές ρυθμίσεις. Για να βγει στο ίδιο μέγεθος πρέπει να βάλεις τα ίδια kbps που έχει το αρχικό. Για το ερώτημά σου τώρα πολύ καλά είναι: free make video XMedia Recode avidemux
tarantules Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Το post πριν από τον ELF που πήγε; Κατέβασα τελικά την τελευταία έκδοση του Format Factory και είχε μετατροπή από flv και έγινε απροβλημάτιστα.Το avidemux το έχω αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα.Ευχαριστώ και τους 2 σας
Antwni Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Το post πριν από τον ELF που πήγε; Μήπως εννοείς αυτό?? Έχεις ανοίξει 2 θέματα κατά λάθος...
tarantules Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Ωπ τώρα το είδα! ΠΑΤΑΤΑ έκανα sorry
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.