klog Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 λολ όντως.. πρόσεξα και άλλες μλκιες αλλα δεν της θυμάμαι τώρα.. Στο κυπελλάκι του μπάτσου έβαλαν .....καφέ ?
marantonis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 καλη πρεμιερα, μαλλον ανωτερη της προηγουμενης. Καλυτερα ομως να 'χαμε διπλο επεισοδιο. Αλλα θα δουμε πως θα συνεχιστει... και θα κρινουμε αν ηταν η σωστη αποφαση. Το μονο που με χαλασε ηταν πως λογω του οτι ειδα προσφατα το oz, που ηταν με διαφορα η καλυτερη σειρα με φυλακες, κι ειχε καταπληκτικους ηθοποιους που συντελουσαν την ατμοσφαιρα, μου φανηκαν σχετικα μετριοι εκεινοι που εκαναν τους κρατουμενους στην πρεμιερα του γρηγορη.
Kasrith Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Ε μην συγκρίνεις και εσύ με oz Αρκεί να το πάνε κάπου, μην "αναλαμβάνει" νεα υπόθεση σαυτό το στυλ. Υπάρχει ευκαιρία για εξέλιξη, μην βγει και αρχίζει και κοιτάει όλους τους κρατουμένους....
tasospaok123 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Είδε κανείς το δεύτερο επεισόδιο? Δεν μου άρεσε καθόλου. Είναι σαν μην βλέπω House...
Genatos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 House εχουμε σταματησει να βλεπουμε απο το τελος της 5η σεζον. Αντε και το 1ο επεισοδιο της 6η που επαιζε η αγαπημενη Potente...
Stavrakas13 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Είδε κανείς το δεύτερο επεισόδιο? Δεν μου άρεσε καθόλου. Είναι σαν μην βλέπω House... Ηταν λιγο εκτος κλιματος...πολυ πιθανον επειδη ειχε για βοηθο μονο την κινεζα κ απο την ομαδα του εμφανιστηκε ο φορεμαν 2-3 φορες. Και επισης το οτι ο Γουιλσον ,με τον οποιο συνηθως ανταλλαζουν φοβερες ατακες, δεν του μιλουσε(νταξ λογικο αφου πηγε κ μπουκαρε στο σπιτι της καντυ-καντυ με το αμαξι) Λογικα θα φτιαξει απο το 3ο κ μετα (ξερουμε καθολου αν θα επανελθει ολη του η ομαδα?)
kurokokoro Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Εμένα μου άρεσε...ήταν dark...το οτι δεν ήταν όπως ότι είχαμε δει πριν δεν είναι κακό... Χάουζ βλέπαμε μέχρι και την 3η σεζόν...μετά βλέπαμε κάτι άλλο...
Chrisxxx Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Εμένα μου άρεσε...ήταν dark...το οτι δεν ήταν όπως ότι είχαμε δει πριν δεν είναι κακό... Χάουζ βλέπαμε μέχρι και την 3η σεζόν...μετά βλέπαμε κάτι άλλο... Συμφωνω απόλυτα. Ειδα το τελευταιο δίμηνο σχεδον ολα τα επεισόδια απο S 1-3 και ξαναθυμηθηκα το λόγο που λάτρεψα το House. Το House μέχρι και την 3η σεζόν σου αφήνει αλλη αισθηση, από την 4η και μετά το τράβηξαν λίγο στα ακρα και συχνά ξεπερνούσε τα όρια και πήγαινε στο υπερβολικο πραγμα που ξενιζε πολλους.
Chrisxxx Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Μ'αρεσε αρκετά έως πολύ το 2ο επεισοδιο, δεν μ'αρεσε η Κινεζουλα.
firewalker Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Πως σας φαίνεται που εν θα έχουμε Cuddy?
Chrisxxx Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Eιναι σαν να έχεις χάσει μια επιστήθια φιλη. Εγω θρηνώ για την 13 πάντως.
tr3quart1sta Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 S04E01 i dont need a team S08E02 i need a team
nrkmaiden Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Eμενα ο χαουζακος μ αρεσει ακομα και τωρα....Αααα Θελω τη καντυ πισωωωω Ηταν λιγο εκτος κλιματος...πολυ πιθανον επειδη ειχε για βοηθο μονο την κινεζα κ απο την ομαδα του εμφανιστηκε ο φορεμαν 2-3 φορες. Και επισης το οτι ο Γουιλσον ,με τον οποιο συνηθως ανταλλαζουν φοβερες ατακες, δεν του μιλουσε(νταξ λογικο αφου πηγε κ μπουκαρε στο σπιτι της καντυ-καντυ με το αμαξι) Λογικα θα φτιαξει απο το 3ο κ μετα (ξερουμε καθολου αν θα επανελθει ολη του η ομαδα?) When Benjamin suddenly collapses after making a rare and generous donation, House and Dr. Chi Park are convinced that his extreme altruistic behavior may indicate a deeper medical disorder. With no definitive explanation for Benjamin's loss of consciousness and unresponsiveness to treatment, House pushes just the right buttons to recruit former prison doctor Jessica Adams to volunteer her time and expertise to the case. Benjamin then makes a bold but life-threatening offer that could save another life, and the team must diagnose his disorder before he puts his own life on the line. Meanwhile, Adams and Park test each other's outlook on generosity and gratitude, and Thirteen's guilt conflicts with her pursuit of personal happiness. αρα θα δουμε 13 και τη γιατρο απο τη φυλακη(απο imdb) εδιτ: μ τη σπαει λιγο η κινεζα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα