KilliK Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Απλά αποφάσισαν να δώσουν μεγαλύτερη βαρύτητα στην ανάπτυξη του ανθρώπου-Χάουζ λαθος,ο Χαουζ ως χαρακτηρας εχει μηδαμινη αναπτυξη.γιαυτο και πλαισιωθηκε με νεους χαρακτηρες απο καποια σεζον και μετα, για να ανανεωθει το character setting προκειμενου να επιτραπει η δημιουργια νεων ιστοριων και καταστασεων αφου ο lead character παραμενει παντα αμεταβλητος. Το πιο απλο παραδειγμα: ο Χαουζ στην φυλακη.παρατηρησατε τις αντιδρασεις σας; "γουσταρω ο Χαουζ στην φυλακη,πωπω ο Χαουζ θα γινει πραζ,αντε ποτε να αρχισει η σεζον,"House treated everyone like a bitch through out the series... He's about to be........... A PRISON BITCH! Man i cant wait for this to air!" κτλ. Δεν ειναι κακο αυτο αλλα ακριβως αυτο ειναι που πουλανε οι producers σε αυτην την σεζον: τις νεες περιπετειες του lead character σε ενα καινουργιο setting.το προβλημα ομως ειναι πως oταν ο Χαουζ βγει απο την φυλακη θα ειναι ακριβως ο ιδιος χαρακτηρας που ηταν οταν μπηκε,με σχεδον μηδαμινες συνεπειες για την συμπεριφορα και την προσωπικοτητα του στις μελλοντικες σεζον. ολα αυτα ειναι script writing 101,δεν ειναι κατι το καινουργιο σε serial stories,ανεξαρτητως του medium.that's all.
DKNI Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Aυτο δεν ειναι απαραιτητα κακο Εγω πχ δεν θελω με τιποτα να αλλαξει ο Χαουζ Ας αλλαζουν τα αλλα, αυτος πρεπει να μενει ο ιδιος για μενα. Μην σου πω σε καποια φαση που βαρεθηκα τα sidestories το εβλεπα μονο για παρτη του και για την ερμηνεια του Hugh Laurie
Adawn Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 ρε τι παιζει με αυτον, εμενα μου φαινεται σαν φουστης αυτος στο σταρ εχει μερικά επεισόδια, δεν μου αρεση... τι σειρά είναι? σαν το NCIS? CSI? όπου εξιχνιάζουν εγκλήματα?
KilliK Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Aυτο δεν ειναι απαραιτητα κακο Εγω πχ δεν θελω με τιποτα να αλλαξει ο Χαουζ Ας αλλαζουν τα αλλα, αυτος πρεπει να μενει ο ιδιος για μενα. Μην σου πω σε καποια φαση που βαρεθηκα τα sidestories το εβλεπα μονο για παρτη του και για την ερμηνεια του Hugh Laurie φυσικα και δεν ειναι κακο. απλως για εμενα γινεται κακο οταν η σειρα εστιαζει πλεον στο δραμα αλλα χωρις να προχωραει το δραμα του ηρωα καθαυτο,με λιγα λογια οτι γινεται και στις σαπουνοπερες. εξου και η σαπουνοποιηση που αναφερω.
wizzy Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 λαθος,ο Χαουζ ως χαρακτηρας εχει μηδαμινη αναπτυξη.γιαυτο και πλαισιωθηκε με νεους χαρακτηρες απο καποια σεζον και μετα, για να ανανεωθει το character setting προκειμενου να επιτραπει η δημιουργια νεων ιστοριων και καταστασεων αφου ο lead character παραμενει παντα αμεταβλητος. Το πιο απλο παραδειγμα: ο Χαουζ στην φυλακη.παρατηρησατε τις αντιδρασεις σας; "γουσταρω ο Χαουζ στην φυλακη,πωπω ο Χαουζ θα γινει πραζ,αντε ποτε να αρχισει η σεζον,"House treated everyone like a bitch through out the series... He's about to be........... A PRISON BITCH! Man i cant wait for this to air!" κτλ. Δεν ειναι κακο αυτο αλλα ακριβως αυτο ειναι που πουλανε οι producers σε αυτην την σεζον: τις νεες περιπετειες του lead character σε ενα καινουργιο setting.το προβλημα ομως ειναι πως oταν ο Χαουζ βγει απο την φυλακη θα ειναι ακριβως ο ιδιος χαρακτηρας που ηταν οταν μπηκε,με σχεδον μηδαμινες συνεπειες για την συμπεριφορα και την προσωπικοτητα του στις μελλοντικες σεζον. ολα αυτα ειναι script writing 101,δεν ειναι κατι το καινουργιο σε serial stories,ανεξαρτητως του medium.that's all. Για το bolded underlined κομμάτι έχει διαβάσει το μελλοντικό σενάριο, έχεις κάποιο στοιχείο ή να ’χαμε να λέγαμε; Διότι ο καθένας μπορεί να κάνει τις προβλέψεις του, αλλά να στηρίζει την αρέσκεια ή την δυσάρεσκεια που εκφράζει απέναντι σε μια σειρά σε αυτές.... Χμμμμμμ....... Όσον αφορά στην αλλαγή του χαρακτήρα του House, προσωπικά πιστεύω ότι μετά τον εγκλεισμό του στο ψυχιατρείο και την έξοδο από αυτό, άλλαξε.
yannis27gr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Κι εγώ θεωρώ ότι είδαμε εξέλιξη στο χαρακτήρα του Χάουζ (δε θα το αναλύσω γιατί βαριέμαι )
Moderators Gi0 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 ρε τι παιζει με αυτον, εμενα μου φαινεται σαν φουστης αυτος "Τρεις λαλουν..."
KilliK Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Για το bolded underlined κομμάτι έχει διαβάσει το μελλοντικό σενάριο, έχεις κάποιο στοιχείο ή να ’χαμε να λέγαμε; Διότι ο καθένας μπορεί να κάνει τις προβλέψεις του, αλλά να στηρίζει την αρέσκεια ή την δυσάρεσκεια που εκφράζει απέναντι σε μια σειρά σε αυτές.... Χμμμμμμ....... Όσον αφορά στην αλλαγή του χαρακτήρα του House, προσωπικά πιστεύω ότι μετά τον εγκλεισμό του στο ψυχιατρείο και την έξοδο από αυτό, άλλαξε. συγνωμη αλλα 7 σεζον περασανε ηδη και δεν αλλαξε κατι στον ΗOUSE.μηπως πρεπει να περιμενω αλλες 7 σεζον για να δω αν πραγματι θα αλλαξει κατι;
wizzy Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 συγνωμη αλλα 7 σεζον περασανε ηδη και δεν αλλαξε κατι στον ΗOUSE.μηπως πρεπει να περιμενω αλλες 7 σεζον για να δω αν πραγματι θα αλλαξει κατι; OK, μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε και δεν υπάρχει λόγος να προσπαθεί ο ένας να πείσει τον άλλο.
KilliK Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 εγω ποτε δεν προσπαθω να πεισω τον αλλο.εχω καταλαβει εδω και χρονια οτι κατι τετοιο ειναι ματαιο. απλως προσπαθω να δειξω οτι δεν ειμαι λαθος.
KilliK Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 μετα απο 3 σελιδες επιχειρηματα,αστο αδερφε.too late for that.
Kasrith Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Εχουμε και 7 ωρες διαφορα φιλτατε τι να κανουμε. Παντως μια χαρα κολλησε και μετα απο 3 σελιδες "επιχειρηματων"...
KilliK Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 αλλο εννοουσα,αστο λεμε. τεσπα κλεινω εδω,οτι ειχα να πω πανω στο θεμα το ειπα.και χωρις "fixed". cheers.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα