clevercitizen Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 ατακα απο 9gag: Best gay love story. Θα συμφωνήσω. Το πράγμα, στην τελευταία σεζόν ειδικά, είχε ξεφύγει...
Swimmer21 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Τωρα μπαινω στο 17ο επεισοδιο.. Στο 16ο ελιωσα με τον ψευτικο γιο του Ουιλσον! Τι κανεις ρε θεε House? Θα το τελειωσω λογικα σημερα.. ελπιζω να αξιζει..
Swimmer21 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 ΤΕΛΟΣ. Μου αρεσε παρα πολυ, ολος ο 8ος κυκλος.. με μια μικρη κοιλια γυρω στο 10ο επεισοδιο.. Μια απορια εχω μονο.. Εχει κανεις καποιο επεισοδιο που ο House εκλαψε? Ετρεξε ενα δακρυ? Κατι?
lexa88 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Στο Wilson's heart ειχε δακρυσει προς το τελος οταν καταλαβε οτι η Αμπερ θα πεθανει,στο Broken οταν το' κανε με την κοπελα στο ψυχιατρειο κ στο Help me στην τελευταια σκηνη τον ελεγες δακρυσμενο...
alan2 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Το καλυτερο επεισόδιο της σειράς? Εμενα μου αρεσε το broken.
yannis27gr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Ωραία (και) η 8η σεζόν αλλά σαφώς έπρεπε να τελειώσει, είχε φτάσει σ' ένα τέλμα. Άντε, πάμε γι άλλα τώρα! 1
Genatos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Εκλεισε μετρια μονο ομως επειδη μας ειχε μαθει σε επιπεδα του 10, το 8 μας φαινεται λιγο. Οπως και να χει θα μου λειψει... 8 χρονια ηταν αυτα.... 1
john1987 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Διαφωνω,το τελος ηταν μετριο ακομα και αν μιλαγαμε για πολυ χειροτερη σειρα.Αν μας ειχε μαθει σε επιπεδα πες 9 το τελος δεν επαιρνε πανω απο 5 με τιποτα. 3
yannis27gr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Διαφωνώ και συμφωνώ. Για μένα η σειρά έπρεπε να κλείσει 2 χρόνια πριν. Μη έχοντας τίποτα καινούργιο να δώσει, απλώς κούρασε και γι αυτό μας φάνηκε μέτρια. Το επίπεδο όμως ήταν αρκετά καλό. Αν η τελευταία σεζόν ήταν η 1η θα μιλάγαμε για μια νέα, σπουδαία σειρά. Υ.Γ. Αφού μου έκανε λαικ ο μαραντόνας στο προηγούμενο ποστ, δε βλέπω το νόημα να συνεχίσουμε τη συζήτηση, έχω αντικειμενικά δίκιο ;p Υ.Γ.2. Άσχετο, έχω τη δυνατότητα να κάνω report τον εαυτό μου;! Τι καινούργια ψυχασθένεια είναι αυτή;
Genatos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δυο χρονια οχι, ομως αν τελειωνε οταν εφυγε η Καντι και ειχαμε τις ιστοριες με τον Wilson απο τοτε, ισως να μιλουσαμε για ενα πολυ καλυτερο φιναλε! Να δουμε φετος τι θα βαλουμε στην θεση του.... Κοπηκε και το Terra Nova.... :-D
Th3Beh0ldeR Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Προσωπικά το finale ήταν πολύ καλό, έδωσαν ένα ωραίο "τέλος" στον House, που η ζωή του δεν ήταν ποτέ εύκολη, με μια δόση πικρίας και απορίας για το τι θα ακολουθήσει μετά τον θάνατο του Wilson, η καταστροφή του ίσως?. Η απουσία της Κάντι στην όγδοη season και ειδικά στο finale ήταν αισθητή πάντως.
V for Vagelis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Τώρα την τελείωσα... Το κόνσεπτ του τελευταίου επεισοδίου αρχικά μου άρεσε, αλλά στο τέλος δεν ενθουσιάστηκα κιόλας. Πάντως δε θα ήθελα να τελείωνε με περισσότερο δράμα και πόνο... προτιμούσα ίσως και κάτι πιο απλό. Από την 8η σαιζόν ξεχωρίζω το επεισόδιο "Nobody's Fault" που ήταν από τα καλύτερα ολόκληρης τη σειράς και θα έκανε και ωραίο φινάλε κατά την άποψη μου. Καλύτερο όλης της σειράς, αν μπορώ να ξεχωρίσω ένα, ίσως το "No Reason" (φινάλε 2ης σαιζόν με τον Ηλία Κοτέα). Οκ, τώρα χρειάζομαι νέα αντί-House σειρά...
V for Vagelis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Αλλος που να εξακολουθεί να βλέπει House ή έμεινα μόνος; Μου έκανε εντύπωση ο παρακάτω διάλογος (που παλιότερα μάλλον μου είχε διαφύγει) και είπα να το μοιραστώ. Είναι η καλύτερη περιγραφή της ψυχοσύνθεσης του House μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα: "...you've got to be miserable. [...] You don’t like yourself. But you do admire yourself. It’s all you’ve got, so you cling to it. You’re so afraid if you change, you’ll lose what makes you special. Being miserable doesn’t make you better than anybody else. It just makes you miserable." 1
Chrisxxx Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Την εχω δει περισσοτερες φορες απο τα φιλαρακια. Περσι το καλοκαιρι την ξαναειδα απο την αρχη 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα