Προς το περιεχόμενο

House - Season 8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mπα παίδες, και μένα δεν μου είπε πολλά.

Ακόμα και για σεζόν φινάλε, θα το χαρακτήριζα λίγο, πόσο μάλλον για φινάλε όλης της σειράς. Κρίμα.

Συμφωνω.

Απο τη στιγμή που δεν ειχαν Καντυ δεν ειχε νοημα να εμφανιστουν και οι παλιοι ηθοποιοι, η απουσία της ηταν εμφανης. Ουτε ο fake death μ' αρεσε, πόσο μάλλον η συνέχεια (που ολοι υποψιαστήκαμε ότι ειναι fake)..

Παρόλα αυτά τωρα που τελείωσε και κυρίως στα τελευταία επεισόδια συνειδητοποίησα πόσο θα μου λείψει σαν σειρα.

• Απαντ. 404
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παρόλα αυτά τωρα που τελείωσε και κυρίως στα τελευταία επεισόδια συνειδητοποίησα πόσο θα μου λείψει σαν σειρα.

Αυτό.

Ίσως τελικά να μην έπρεπε να τελειώσει. Μια χαρά είχαμε τον κάφρο να μας φτιάχνει το κέφι καθε βδομάδα.

Δημοσ.

Το φινάλε με τον House νεκρό θα ήταν πολύ καλύτερο.

Όχι ότι το συγκεκριμένο επεισόδιο δεν συμβαδίζει με τον χαρακτήρα του αλλά περίμενα κάτι πιο προκλητικό και όχι πάλι την εύκολη λύση...

Πάντως, η παρουσία των παλιών ηθοποιών ήταν τελείως ανούσια. Ορισμένοι από αυτούς ήταν τόσο αδιάφοροι και άνοστοι που τους είχα ξεχάσει τελείως.

Δημοσ.

Συμφωνω απολυτα μαζι σου Judas και για το spoiler και για τους παλιους συνεργατες του.

Διαλεξαν τον ευκολο δρομο και sorry δηλαδη αλλα εχοντας δει τον House σε τοσα επεισοδια και την συμπεριφορα του περιμενα κατι αλλο...

Σαν επεισοδιο,οπως ειπατε ηταν πολυ λιγο για series finale.Μπορει να ειμαι εντελως λαθος αλλα μου εχει μπει μια σκεψη στο μυαλο εδω και λιγη ωρα οτι αν η σειρα ηταν σε καλωδιακο καναλι,θα ειχαμε αλλο τελος...

Δημοσ.

Αχρωμο επεισοδιο οντως επρεπε να το προσεξουν πολυ περισσοτερο...αδιαφοροι οι παλιοι συμφωνω και σε αυτο...

δεν επρεπε να το κοψουν τωρα τι στο πεο θα βλεπουμε αει στο διαολο ξενερωσα την ζωη μου

ηταν τοση ωρα μεσα σε φλεγομενο κτιριο θα ειχε πεσει αναισθητος απο τον καπνο τι μαλακιες εδειξαν ρε πουστη, τι να πω με happy ending τελειωσε το γαμιδι

ολοκληρη εκρηξη στην μουρη του... καλα νταξ

• Moderators
Δημοσ.

Αχρωμο επεισοδιο οντως επρεπε να το προσεξουν πολυ περισσοτερο...αδιαφοροι οι παλιοι συμφωνω και σε αυτο...

δεν επρεπε να το κοψουν τωρα τι στο πεο θα βλεπουμε αει στο διαολο ξενερωσα την ζωη μου

ηταν τοση ωρα μεσα σε φλεγομενο κτιριο θα ειχε πεσει αναισθητος απο τον καπνο τι μαλακιες εδειξαν ρε πουστη, τι να πω με happy ending τελειωσε το γαμιδι

Αν πέθαινε εκεί, τότε θα είχαμε διάφορα λογοπαίγνια με παραλλαγές του "Burning House". :P

Δημοσ.

Πάντως, η παρουσία των παλιών ηθοποιών ήταν τελείως ανούσια. Ορισμένοι από αυτούς ήταν τόσο αδιάφοροι και άνοστοι που τους είχα ξεχάσει τελείως.

Δε θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο.Τελειως προσχηματικη και μονο για να προκαλεσει συναισθηματικη φορτιση στο θεατη που ειχε δεθει με τη σειρα.

Δημοσ.

Μετά το λοστ μια άλλη μεγάλη σειρά δεν έχει το τέλος που θα ήθελαν οι περισσότεροι... τυχαίο???

Επισκέπτης
Δημοσ.

Από σκηνοθετικής άποψης το τελευταίο επεισόδιο είναι μαύρα χάλια.Ο δημιουργός (David Shore) το σκηνοθέτησε και νομίζω πως μπορεί να είναι η πρώτη του σκηνοθετική απόπειρα στη σειρά

Δημοσ.

Από σκηνοθετικής άποψης το τελευταίο επεισόδιο είναι μαύρα χάλια.Ο δημιουργός (David Shore) το σκηνοθέτησε και νομίζω πως μπορεί να είναι η πρώτη του σκηνοθετική απόπειρα στη σειρά

+1000 απο οπου και να το πιασεις δεν συγκρινεται καθολου με τα προηγουμενα

• Moderators
Δημοσ.

Δεν θα το λεγα

happy ending. 6 μηνες ζωης ο ενας, κυριολεκτικα χωρις ζωη ο αλλος.

Δημοσ.

Όπως και να το δει κάποιος το επεισόδιο, είτε ως series end είτε ως season end, ήταν "λίγο". Περίμενα πολύ περισσότερα, με βάσει τα δείγματα γραφής που έχει δώσει κατά καιρούς η σειρά (π.χ. season 6, episode 1 "Broken"). Όπως και να 'χει το πράγμα, τελείωσε όπως τελείωσε (στο σημείο αυτό, συμφωνώ με το spoiler του Gi0), οπότε πάω να ξεκινήσω τις επαναλήψεις! Εσείς;smile.gif

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...