afentiko Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Λίγο, πολύ λίγο το επεισόδιο. Δε λέω ότι δε μου άρεσε αλλά περίμενα περισσότερα. Series finale είναι αυτό. Τα περισσότερα Seasons finale που έχει βγάλει ήταν πολύ μεγαλύτερα από αυτό. Τέσπα... αν και σπασμένος από το "λίγο" τέλος τρελά ικανοποιημένος από όλα αυτά τα χρόνια που με κράτησε αυτή η φανταστική σειρά!
Cossutius. Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Ικανοποιημένος από το τέλος. Έξυπνο και ουσιαστικά αυτό που θα θέλαμε να δούμε απ τον House. Δυσαρεστημένος από το επεισόδιο αν και θεωρώ θετικό τη παρουσία των "παλιών".
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες:Λίγο το επεισόδιο για φινάλε.Ένα 45λεπτο χρειαζόταν πιστεύω ακόμα.Κατά τα άλλα,και πάντα κατά την γνώμη μου,το ιδανικότερο φινάλε!
mpregos Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Καλό το τέλος.....λίγο κουραστικό στην μέση αλλά πολύ πάνω από το μέτριο....η γνώμη μου δεν είναι και αντικειμενική....έλειπε τελικά η κάντι, θα έδινε το κερασάκι.......τώρα βλέπω το making of-swan song.δεν μπορώ να το συνηθίσω χωρίς το μπαστούνι...και η αγγλική προφορά που έχει η νομίζω ότι θα πήγαινε περισσότερο....στην σειρά....τεσπα στεναχωρημένος που τελείωσε....επειδή δεν βλέπω άλλη σειρά μας κόβω να το παίρνουμε το πτυχίο....τελικά
DKNI Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Μια χαρα το επεισοδιο, απλα δεν ηταν κατι παραπανω για series finale που ισως περιμεναμε αλλα νομιζω θα επρεπε να κανουν παπαδες. Ειναι ενα πολυ καλο επεισοδια, απο τα κορυφαια της σειρας και μονο η ταμπελα "series finale" ευθυνεται, θεωρω, που περιμεναμε ακομα περισσοτερα Πολυ ταιριαστο τελος στην ουσια δεν ηθελα Wilson dead και House μαυριλα γιατι δεν θα ειχε αλλαγη και θα ηταν Wilson-centric. Ταιριαστο ηταν πως επικεντρωθηκαμε στον House και τελικα φτασαμε στο τελος του δρομου που ηταν η αλλαγη
clevercitizen Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Αναμενόμενο... Ούτε μια ανατροπή. Και ό,τι υπήρχε από "ανατροπή" το περίμενα... Κακό σκυλί ψόφο δεν έχει, ούτε για μια στιγμή δεν πίστεψα ότι ψόφησε... Το συγκεκριμένο επεισόδιο μόνο για filler... Σώθηκε κάπως από την παρουσία των παλιών? Θα έλεγα ότι απλώς έγινε πιο αισθητή η απουσία της Cuddy...
Andy Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Αναμενόμενο... Ούτε μια ανατροπή. Και ό,τι υπήρχε από "ανατροπή" το περίμενα... Κακό σκυλί ψόφο δεν έχει, ούτε για μια στιγμή δεν πίστεψα ότι ψόφησε... Το συγκεκριμένο επεισόδιο μόνο για filler... Σώθηκε κάπως από την παρουσία των παλιών? Θα έλεγα ότι απλώς έγινε πιο αισθητή η απουσία της Cuddy... ας μην ηταν μιλφαρος και θα σας ελεγα αν θα καταλαβαινατε την απουσια της!
Ahigh_forvalue Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Καλό το τέλος.....λίγο κουραστικό στην μέση αλλά πολύ πάνω από το μέτριο....η γνώμη μου δεν είναι και αντικειμενική....έλειπε τελικά η κάντι, θα έδινε το κερασάκι.......τώρα βλέπω το making of-swan song.δεν μπορώ να το συνηθίσω χωρίς το μπαστούνι...και η αγγλική προφορά που έχει η νομίζω ότι θα πήγαινε περισσότερο....στην σειρά....τεσπα στεναχωρημένος που τελείωσε....επειδή δεν βλέπω άλλη σειρά μας κόβω να το παίρνουμε το πτυχίο....τελικά ενα 45λεπτο την βδομαδα σε εμποδιζε να παρεις πτυχιο?? το επεισοδιο αφηνει ευχαριστη αισθηση..και κλινει πολυ ωραια την σειρα..απολυτα ικανοποιημενος..παμε για αλλα..
john1987 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Λίγο, πολύ λίγο το επεισόδιο. Δε λέω ότι δε μου άρεσε αλλά περίμενα περισσότερα. Series finale είναι αυτό. Τα περισσότερα Seasons finale που έχει βγάλει ήταν πολύ μεγαλύτερα από αυτό. Τέσπα... αν και σπασμένος από το "λίγο" τέλος τρελά ικανοποιημένος από όλα αυτά τα χρόνια που με κράτησε αυτή η φανταστική σειρά! Δε θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο.Αχρωμο επεισοδιο οχι τοσο εντονο οσο περιμενα και λιγακι επιφανειακο θα το χαρακτηριζα.Μετα θυμηθηκα ποσο ειχα επηρεαστει απο το φιναλε του Λοστ που σε πολλους δεν αρεσε κιολας
Sellers Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Mπα παίδες, και μένα δεν μου είπε πολλά. Ακόμα και για σεζόν φινάλε, θα το χαρακτήριζα λίγο, πόσο μάλλον για φινάλε όλης της σειράς. Κρίμα. 1
paris.gr Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Γενικά η τροπή με τον Wilson στα τελευταία επισόδεια ήταν λίγο άκυρη και οδήγησε τη σειρά σε αυτό το τέλος. Θα μπορούσαν πολύ καλύτερα.
Bandura Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Συμφωνω κι εγω για το "ρηχο" τελος μιας τετοιας σειρας... αλλα οκ αν το δουμε απο μια αλλη σκοπια... και συνειδητοποιησουμε τι εκανε στον εαυτο του ο Housakos... τι μπορει να κανει και τι οχι, κατα ποσο επηρεαζει τη ζωη του μελλοντικα και ποσο αλλαξε το χαρακτηρα του ο Wilson... τοτε αλλαζει...
klog Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Και μένα ρηχό μου φάνηκε , απο την άλλη όμως είχαν βάλει τόσο ψηλά τον πήχη σε κάποιες σαιζόν που δύσκολα θα το ξεπερνούσαν. Ωραίος ο Chase , το άξιζε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα