Dimitris1948 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Αυτό που ρωτάς δεν το άφησαν μετέωρο απλά έδωσαν 2 - 3 εξηγήσεις που δεν έπεισαν. Άλλωστε και στο τέλος δεν είναι βέβαιο ποιός θεραπευσε τον μικρό. Η επιστήμη ή η πίστη; Και προφανώς το έκαναν επίτηδες. η οποιες είναι? άρα το ίδιο με εμενα λες το άφησαν μετέωρο αυτό σημαίνει, και πάντα μα πάντα στο house ότι γίνειται κάτι φαινομενικά αδύνατον μετά δίνετε μια επιστημονική εξήγηση και αφήνει τον τηλεθεατή να νομίζει ότι του αρέσει, πχ θυμάσαι εκείνον που λεγε ότι έκανε θαύματα? μετά άγγιξε μια που είχε καρκίνο και αυτής ο καρκίνος τις συρρικνώθηκε μετά αποδείχτηκε ότι αυτός είχε μια αρρώστια η οποια έτρωγε τον καρκίνο σε αφήνει να σκεφτείς από την μια ποσο απίθανο να γίνει αυτό και από την άλλη ότι ήταν κάτι ανώτερο ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ αυτό γίνετε ξαναδές όλα τα επεισόδια και βρες ένα που δεν γίνετε έτσι Η επιστήμη ή η πίστη; χαχαχα μια ερώτηση μου ήρθε στο μυαλό μόλις το διάβασα αυτό έχει δει τις προηγούμενες season του house η απλά ξεχνάς πολύ εύκολα
..MementoMori.. Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Πειραζει που θα γουσταρα ενα τελος στο στυλ του Six Feet Under?
Andy Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 το χθεσινο επεισοδιο ηταν ΕΠΙΚΟ!!!το λατρεψα!!way to go!! ειδικα το τελος ολα τα λεφτα!
tr3quart1sta Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Πειραζει που θα γουσταρα ενα τελος στο στυλ του Six Feet Under? ολοι αυτο θεμε..
Andy Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 ολοι αυτο θεμε.. το τελος του six feet under πως ηταν δηλαδη?
thermo-sifounas Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 το τελος του six feet under πως ηταν δηλαδη? Ας πουμε απλως οτι το 6 feet under ειχε το κορυφαιο τελος ever για tv series, ασυζητητι
paris.gr Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Παιδιά μην πείτε το τέλος και θέλω να το δω. Σχετικά με το συγκεκριμένο επεισόδειο προσωπικα το θεωρώ από τα χειρότερα ολόκληρης της σειράς. Ένα πολύ σοβαρό θέμα εξελίχθηκε σε μια μπούρδα.
Andy Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 θα κατεβασω τελικα το six feet under γτ ψηθηκα μετα απο λιγο γουγλαρισμα!
Cossutius. Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Koρυφαίο επεισόδιο με τέλος που λατρέψαμε και λιώσαμε στο γέλιο. Αυτός ειναι ο House. Αυτός ειναι ο χαρακτήρας του. Δύστροπος αλλά με τρομερό χιούμορ. Δε ξέρω γιατί κάποιοι θέλουν να τον δουν ειτε πεθαμένο είτε μόνο του αλλά εγώ γουστάρω να δω happy end. Αλλωστε θεωρω πως ως χαρακτήρας έχει ηδη τραβήξει αρκετά
tr3quart1sta Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 θα κατεβασω τελικα το six feet under γτ ψηθηκα μετα απο λιγο γουγλαρισμα! δες το τελευταιο σχολιο (χωρις το spoiler φυσικα) www.insomnia.gr/topic/237897-six-feet-under/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα