Προς το περιεχόμενο

House - Season 8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μονο σε μενα δεν αρεσε το τελευταιο του House???? αυτο με τον wilson βρωμουσε απο την αρχη. εγω το δα σαν ενα απλο επεισοδιο. ισως αν ηταν 2-3η σεζον να το θεωρουσα καλο αλλα στην 8η το θεωρω αναμασημενη τροφη που την δινουμε μεχρι να φτασουμε στο τελος!!!!!

edit για το 16 λεω

Δημοσ.

Το 17 επεισόδιο κατά την γνώμη μου ήταν το χειρότερο επεισόδιο και των 8 season.....Πρώτη φορά νομίζω πως παρακαλούσα να τελειώσει ο αγαπημένος μου γιατρός.

Δημοσ.

μεγαλη κοιλια στα 16 17 ειδικα το 17 δεν βλεποταν.... ελπιζω να το κλεισουν με τετοιο τροπο που να τους μεινει η αξιοπρεπεια τους τουλαχιστον.....

Δημοσ.

ωραιο επεισοδιακι!!!

εχω σκαλωσει απιστευτα με αυτο που ειπε ο wilson στο τελος!!!:shock:

• Moderators
Δημοσ.

House να θεραπευει τον καρκινο σε 1-2 επεισοδια, για να εχει καποιον να πρηζει μεχρι τα γεραματα του? Δεν το περιμενω τετοιο τελος.

I m ingrin.png

Δημοσ.

Καμιά μεταμόσχευση με δότη τον House παίζει σε τέτοια περίπτωση καρκίνου;

Κάτι τέτοιο βλέπω και γω.

Δημοσ.

Tωρα αυτο με τον Γουιλσον ηταν προμελετημενο ή οι writers βρεθηκαν προ εκπληξεως (οταν ανακοινωθηκε οτι θα ειναι η τελευταια σεζον του House)και προσπαθουν να μας κανουν να πουμε "Oh shit"

Δημοσ.

Πεθαινει ο Wilson, ο House μενει πιο μόνος από ποτε, μη σου πω ότι κανει και καμια σουπερ μαλακια για να τον σώσει και απολύεται, στο τέλος αυτοκτονει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...