Sellers Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ πάλι θα ψηνόμουν να πεθάνει στο τέλος. Κλισέ μεν, αλλά θα πήγαινε πολύ ένας τέτοιο τέλος για τον House. Στο κάτω κάτω δεν τον είδαμε ποτέ να κάνει διάγνωση στον εαυτό του και όλο το επεισόδιο να είναι για αρρώστια που έχει αυτός.
konnak Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Έκπληξη πάντως ήταν προσωπικά για μένα, στο τελευταίο επεισόδιο η έντονη αντίδραση του House, στην υποκρισία και τον καθωσπρεπισμό του τυπά. Πιστεύω δείχνει μια αλλαγή από δω και πέρα, και μου θυμίζει τις αντιδράσεις του παλαιότερα με εκείνον τον ντετέκτιβ, τον χοντρό χορηγό, και γενικά εκείνον τον House που αγαπήσαμε πριν τα μέλια με την Κάντι.
koystado Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ πάλι θα ψηνόμουν να πεθάνει στο τέλος. Κλισέ μεν, αλλά θα πήγαινε πολύ ένας τέτοιο τέλος για τον House. Στο κάτω κάτω δεν τον είδαμε ποτέ να κάνει διάγνωση στον εαυτό του και όλο το επεισόδιο να είναι για αρρώστια που έχει αυτός. και εγω οταν ειπα για "dark" τελος αυτο είχα στο μυαλο μου
konnak Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Στο κάτω κάτω δεν τον είδαμε ποτέ να κάνει διάγνωση στον εαυτό του και όλο το επεισόδιο να είναι για αρρώστια που έχει αυτός. Νομίζω το έχουμε δει, να κάνει διάγνωση και στον εαυτό του. Μια φορά που ήταν και αυτός σε καραντίνα. Δε θυμάμαι επεισόδιο.
Sellers Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Νομίζω το έχουμε δει, να κάνει διάγνωση και στον εαυτό του. Μια φορά που ήταν και αυτός σε καραντίνα. Δε θυμάμαι επεισόδιο. Ναι ισχύει, για αυτό έγραψα και αυτό: και όλο το επεισόδιο να είναι για αρρώστια που έχει αυτός. Γιατί και τότε είχε κολλήσει κάτι που είχε κάποιος άλλος. Εγώ λέω να ξεκινήσει το επεισόδιο, και η σκηνή πριν τους τίτλους έναρξης να είναι κάτι που παθαίνει αυτός.
konnak Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Θα ρωτάει τον εαυτό του για τα συμπτώματα ή θα θεωρεί ότι θα του πει ψέμματα; lol
Swimmer21 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Εγω το ψηνω στο τελευταιο επεισοδιο ο house να αρρωστησει ξαφνικα και να προσπαθει να βρει τι εχει, και τελικα λιγο πριν πεθανει να βρει τι αρρωστια εχει αλλα να μην το πει, να χαιρετησει ολους τους γιατρους να κλεισει τα ματια κ να φυγει.. Επισης θελω να μαθω τι ειχε δει οταν επαθε ηλεκτροπληξια νομιζω στον 6ο η 7ο κυκλο.. ειδε το θεο; πηγε στν παραδεισο; Τοτε που τον ρωτουσε ο Wilson τι ειδε.. 90% πιστευω οτι θα κλεισει με τραγικη ειρωνια πχ αν επαιρνε ενα vikodin θα γινοταν καλα (γιατι το συστατικο που ειχε το vikodin θα ηταν η θεραπεια σε αυτο που ειχε) ή να εχει lupus και να κλεισει με κοντινο στον house λεγοντας "Finally, it's Lupus." Μπορει απο τα τοσα χαπια, αλκοολ κλπ να του χαλασει το συκωτι ή καποιο οργανο τελοσπαντων (απο ατυχημα με την μηχανη )και να του δωσει η Cuddy το δικο της.. Επισης μπορει και να κλεισει χαλαρα με τον house να φοραει τα αθλητικα του παππουτσια και να πηγαινει για τρεξιμο, η στο γραφειο του να παιζει με το μπαλακι κλπ
koystado Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 τελικά πιστευω κατέληξα στο τελος του house στο τελευταιο επεισόδιο τελικά θα κόψει το πόδι του ώστε να μην ποναει πλέον...αν και θα ήθελα το house νεκρο...
klog Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 τελικά πιστευω κατέληξα στο τελος του house στο τελευταιο επεισόδιο τελικά θα κόψει το πόδι του ώστε να μην ποναει πλέον...αν και θα ήθελα το house νεκρο...[/quote Μπα σε κανένα ψυχιατρικό τον βλέπω επειδή κάποιος απο την ομαδα του θα πάθει το ίδιο με αυτόν εξαιτίας του..... Το τελευταίο επεισόδιο ηταν εκπληκτικό Sent from my iPhone using Insomnia
nrkmaiden Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 2η φορα ψυχιατρειο δε παιζει η θα εχουμε χαπυ εντ η το θανατο του...δεν υπαρχει μεση λυση τα εχουμε δει ολα τα υπολοιπα ..
kurokokoro Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Ας το τελειώσουν όμως...σάκος του μποξ τον έχουν κάνει τον House...
lalanis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Όντως πολύ καλό το τελευταίο,μου θύμισε το "wilson's heart" λίγο με τα μπρος πίσω...
seishirosakura Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Τελευταία σεζόν, ενδιαφέρον επεισόδιο γι'αλλαγή. Time to go out with a bang.
Ahigh_forvalue Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 το 11 πολυ καλυτερο απο τα προηγουμενα,αλλα το 12 το καλυτερο του κυκλου για μενα και μπαινει στα τοπ μου του house.. το καταφατικο νευμα του house στο τελος epic στιγμη!!!!
JERONIMO888 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 το 11 πολυ καλυτερο απο τα προηγουμενα,αλλα το 12 το καλυτερο του κυκλου για μενα και μπαινει στα τοπ μου του house.. το καταφατικο νευμα του house στο τελος epic στιγμη!!!! φιλε το ιδιο ακριβως σκεφτηκα και γενικα με ολα τα ποστ που βλεπω απο ολους που γουσταρουν την σειρα αυτη εχουμε τα ιδια γουστα στο τι μας αρεσε και τι οχι, καλο αυτο γιατι σιγουρα θα νιωθει καποιος αυτο που σκεφτηκα μολις τωρα, τι θα κανουμε οταν τελειωσει το House M.D ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα