Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 γιατί μπορούσαν καλύτερα για 2 μήνες που περιμέναμε? νομίζεις ότι σε αυτούς τους 2 μήνες το γυρίσανε?
Sellers Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Τι ήταν αυτό το σημερινό? Ίσως το πιο βαρετό και κουραστικό επεισόδιο του House σαν σειρά.
tr3quart1sta Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 W: You--you hope you're wrong for the sake of the patient? H: I hope that I'm right but the aneurism bursts without killing her. Call me a softie. Or the mom agrees to an autopsy so I can prove it. :lol: :lol:
konnak Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Το προχτεσινό νομίζω είναι το καλύτερο επεισόδιο εδώ και αρκετές σεζόν. Αν και λογικά τα επόμενα θα είναι πιο κλασικά επεισόδια, θα ήθελα να έπαιρνε μια πιο σοβαρή στροφή η σειρά από δω και πέρα και να τελείωνε όσο ακόμα μπορεί να τελειώσει με το κεφάλι ψηλά. Πάντως, respect, μετά από 8 σεζόν μπορεί να δώσει ακόμα επεισόδια σαν το χτεσινό χωρίς να είναι season finale.
Ahigh_forvalue Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Το προχτεσινό νομίζω είναι το καλύτερο επεισόδιο εδώ και αρκετές σεζόν. Αν και λογικά τα επόμενα θα είναι πιο κλασικά επεισόδια, θα ήθελα να έπαιρνε μια πιο σοβαρή στροφή η σειρά από δω και πέρα και να τελείωνε όσο ακόμα μπορεί να τελειώσει με το κεφάλι ψηλά. Πάντως, respect, μετά από 8 σεζόν μπορεί να δώσει ακόμα επεισόδια σαν το χτεσινό χωρίς να είναι season finale. τετοια λεγε μου και δεν το εχω δει ακομα..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 πράγματι είναι αρκετά καλό...
Pantelthekiller Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Τα τελευταία 2 λεπτά τα είδα 20 φορες τουλάχιστον...όνειρο ζω μην με ξυπνάτε
nrkmaiden Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Μακαρι να συνεχιστει ετσι μεχρι το τελος της σεζον που πρεπει να ειναι και το τελος της σειρας..
wizzy Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Τα τελευταία 2 λεπτά τα είδα 20 φορες τουλάχιστον...όνειρο ζω μην με ξυπνάτε Ποια τελευταία 2 λεπτά.... Όλο το επεισόδιο είδα δύο φορές, τι να λέμε τώρα.... Είχα καιρό να δω τόσο καλό επεισόδιο και - κυρίως - είχε καιρό να τελειώσει ένα επεισόδιο και να μου αισθανθώ έντονο το αίσθημα της αναμονής μέχρι το επόμενο.
DKNI Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Tελευται σεζον φετος. Thanks for the memories and...unleash him Βαλ'τε τον να τα $%#ησει ολα, λεμε. Go out with a bang κι ετσι Γεμιστε τα επεισοδια με εξωτερικα ιατρεια.
Moderators Gi0 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Tελευται σεζον φετος. Thanks for the memories and...unleash him Βαλ'τε τον να τα $%#ησει ολα, λεμε. Go out with a bang κι ετσι Γεμιστε τα επεισοδια με εξωτερικα ιατρεια. Aaaaaaamen!
koystado Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 τελευταια σεζον δυστυχως έχει αλλα 11 επεισοδια ακομα ελπιζω το ενα να ειναι καλύτερο από το άλλο και θέλω ενα τελευταιο επεισοδιο πολυ "dark" οπως αρμοζει στο house ...δεν θέλω ενα με happy ending
john1987 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Παντως η τελευταια σαιζον ειναι πολυ καλη.
Chrisxxx Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Πως εννοείται το dark στο house? Για μένα dark θα ειναι να μεινει στα ίδια, να μην εξελιχθει σαν ανθρωπος στις σχεσεις του με τους γυρω του δηλαδη Οπως δεν καταφερε να κανει αν και ηθελε στο προηγουμενο επεισόδιο Για μενα ιδανικό τέλος είναι να τον παρατησουν ολοι και η τελευταια σκηνη να ειναι αραχτος σε ενα δωματιο νοσοκομειου με τον Wilson να βλέπουν σαπουνόπερα και να καπνιζουν πουρο, αφου έχει συνηδητοποιησει ο house ότι θα ειναι μιζερος σε ολη του τη ζωή και οτι ο Wilson Θα ειναι ο μονος που τον ανέχεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα