Προς το περιεχόμενο

House - Season 8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

γιατί μπορούσαν καλύτερα για 2 μήνες που περιμέναμε? νομίζεις ότι σε αυτούς τους 2 μήνες το γυρίσανε? :P

• Απαντ. 404
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

W: You--you hope you're wrong for the sake of the patient?

H: I hope that I'm right but the aneurism bursts without killing her.

Call me a softie.

Or the mom agrees to an autopsy so I can prove it. :lol: :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

Το προχτεσινό νομίζω είναι το καλύτερο επεισόδιο εδώ και αρκετές σεζόν. Αν και λογικά τα επόμενα θα είναι πιο κλασικά επεισόδια, θα ήθελα να έπαιρνε μια πιο σοβαρή στροφή η σειρά από δω και πέρα και να τελείωνε όσο ακόμα μπορεί να τελειώσει με το κεφάλι ψηλά. Πάντως, respect, μετά από 8 σεζόν μπορεί να δώσει ακόμα επεισόδια σαν το χτεσινό χωρίς να είναι season finale.

Δημοσ.

Το προχτεσινό νομίζω είναι το καλύτερο επεισόδιο εδώ και αρκετές σεζόν. Αν και λογικά τα επόμενα θα είναι πιο κλασικά επεισόδια, θα ήθελα να έπαιρνε μια πιο σοβαρή στροφή η σειρά από δω και πέρα και να τελείωνε όσο ακόμα μπορεί να τελειώσει με το κεφάλι ψηλά. Πάντως, respect, μετά από 8 σεζόν μπορεί να δώσει ακόμα επεισόδια σαν το χτεσινό χωρίς να είναι season finale.

τετοια λεγε μου και δεν το εχω δει ακομα..

Δημοσ.

Τα τελευταία 2 λεπτά τα είδα 20 φορες τουλάχιστον...όνειρο ζω μην με ξυπνάτε :fear:

Ποια τελευταία 2 λεπτά.... Όλο το επεισόδιο είδα δύο φορές, τι να λέμε τώρα.... Είχα καιρό να δω τόσο καλό επεισόδιο και - κυρίως - είχε καιρό να τελειώσει ένα επεισόδιο και να μου αισθανθώ έντονο το αίσθημα της αναμονής μέχρι το επόμενο.

Δημοσ.

Tελευται σεζον φετος.

Thanks for the memories and...unleash him :devil:

Βαλ'τε τον να τα $%#ησει ολα, λεμε.

Go out with a bang κι ετσι

Γεμιστε τα επεισοδια με εξωτερικα ιατρεια.

• Moderators
Δημοσ.

Tελευται σεζον φετος.

Thanks for the memories and...unleash him :devil:

Βαλ'τε τον να τα $%#ησει ολα, λεμε.

Go out with a bang κι ετσι

Γεμιστε τα επεισοδια με εξωτερικα ιατρεια.

Aaaaaaamen!

93hvM.png

Δημοσ.

τελευταια σεζον δυστυχως έχει αλλα 11 επεισοδια ακομα ελπιζω το ενα να ειναι καλύτερο από το άλλο και θέλω ενα τελευταιο επεισοδιο πολυ "dark" οπως αρμοζει στο house ...δεν θέλω ενα με happy ending

Δημοσ.

Πως εννοείται το dark στο house? Για μένα dark θα ειναι να μεινει στα ίδια, να μην εξελιχθει σαν ανθρωπος στις σχεσεις του με τους γυρω του δηλαδη

Οπως δεν καταφερε να κανει αν και ηθελε στο προηγουμενο επεισόδιο

Για μενα ιδανικό τέλος είναι να τον παρατησουν ολοι και η τελευταια σκηνη να ειναι αραχτος σε ενα δωματιο νοσοκομειου με τον Wilson να βλέπουν σαπουνόπερα και να καπνιζουν πουρο, αφου έχει συνηδητοποιησει ο house ότι θα ειναι μιζερος σε ολη του τη ζωή και οτι ο Wilson Θα ειναι ο μονος που τον ανέχεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...