Προς το περιεχόμενο

House - Season 8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μην εμπιστεύεστε ελληνικά sites παιδιά. :-) Δεν έχει βγει ακόμη επίσημη ανακοίνωση για το αν τελειώνει φέτος ή όχι.

Δημοσ.

Μην εμπιστεύεστε ελληνικά sites παιδιά. :-) Δεν έχει βγει ακόμη επίσημη ανακοίνωση για το αν τελειώνει φέτος ή όχι.

Αν ηταν να τελειωσει,θα επρεπε να τελειωσει περισυ,φετος με τα επισοδεια που εχει δειξει και το πως παει η σεζον ,δεν μου δειχνει οτι θα τελειωσει.

Δημοσ.

http://www.spoilertv.com/2011/10/house-hugh-laurie-on-conan-obrien.html

Από το 10:50 και μετά

Ο Hugh Laurie είναι φανερό ότι θέλει να τελειώσει φέτος ο House αλλά η τελική απόφαση θα παρθεί από το κανάλι. Όποτε διόλου απίθανο να ανανεωθεί για ακόμα μία σεζόν.

Δημοσ.

http://www.spoilertv.com/2011/10/house-hugh-laurie-on-conan-obrien.html

Από το 10:50 και μετά

Ο Hugh Laurie είναι φανερό ότι θέλει να τελειώσει φέτος ο House αλλά η τελική απόφαση θα παρθεί από το κανάλι. Όποτε διόλου απίθανο να ανανεωθεί για ακόμα μία σεζόν.

Ναι ο Hugh σίγουρα θέλει να τελειώσει αλλά δεν ξέρω σε περίπτωση που του προτείνουν να υπογράψει νέο συμβόλαιο, αν θα πει όχι...Ελπίζω να τελειώσει πάντως γιατί δεν πάει άλλο.Τα νεότερα:

Question: I had read recently that David Shore had a meeting with Fox execs to confirm whether or not Fox was going to renew House for a ninth season. Have you heard anything in the chatter as to what the fate of the show might be so that I can prepare myself if this is truly the end for House? — Brandon

Matt Roush: There are no updates that I'm aware of; I'd think Fox will have to address this next month during its winter TCA session, if not earlier. Hugh Laurie's recent statements about quitting TV after House ends no doubt stirred up more new speculation about how much longer the show can go on.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Και εμένα μου χει τύχει να παίζει το επεισόδιο και να κοιτάω την ώρα.... Αν είναι πριν τις 9:45 ξέρω ότι έχουμε ακόμα δρόμο :P

Δημοσ.

To κάνω αυτο. Κοιτάω που είναι περίπου η μπάρα για να καταλάβω αν βρηκε το σωστό ή όχι.

Λολ και εγω, αν και τις τελευταιες 2 σεζόν δεν δινω ιδιαιτερη σημασία στο διαγνωστικό κομματι, οπως και οι συγγραφεις αλλωστε.

Ιδεα μου ειναι ή στο Ντεξτερ και στο Χαουζ δειχνουν να σατυρίζουν οι ιδιοι συγγραφεις την κατασταση;

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...