lexa88 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Μην εμπιστεύεστε ελληνικά sites παιδιά. Δεν έχει βγει ακόμη επίσημη ανακοίνωση για το αν τελειώνει φέτος ή όχι.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Μην εμπιστεύεστε ελληνικά sites παιδιά. Δεν έχει βγει ακόμη επίσημη ανακοίνωση για το αν τελειώνει φέτος ή όχι. Αν ηταν να τελειωσει,θα επρεπε να τελειωσει περισυ,φετος με τα επισοδεια που εχει δειξει και το πως παει η σεζον ,δεν μου δειχνει οτι θα τελειωσει.
thomasG4 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Μην εμπιστεύεστε ελληνικά sites παιδιά. Δεν έχει βγει ακόμη επίσημη ανακοίνωση για το αν τελειώνει φέτος ή όχι. http://www.spoilertv.com/2011/10/house-hugh-laurie-on-conan-obrien.html Από το 10:50 και μετά Ο Hugh Laurie είναι φανερό ότι θέλει να τελειώσει φέτος ο House αλλά η τελική απόφαση θα παρθεί από το κανάλι. Όποτε διόλου απίθανο να ανανεωθεί για ακόμα μία σεζόν.
lexa88 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 http://www.spoilertv.com/2011/10/house-hugh-laurie-on-conan-obrien.html Από το 10:50 και μετά Ο Hugh Laurie είναι φανερό ότι θέλει να τελειώσει φέτος ο House αλλά η τελική απόφαση θα παρθεί από το κανάλι. Όποτε διόλου απίθανο να ανανεωθεί για ακόμα μία σεζόν. Ναι ο Hugh σίγουρα θέλει να τελειώσει αλλά δεν ξέρω σε περίπτωση που του προτείνουν να υπογράψει νέο συμβόλαιο, αν θα πει όχι...Ελπίζω να τελειώσει πάντως γιατί δεν πάει άλλο.Τα νεότερα: Question: I had read recently that David Shore had a meeting with Fox execs to confirm whether or not Fox was going to renew House for a ninth season. Have you heard anything in the chatter as to what the fate of the show might be so that I can prepare myself if this is truly the end for House? — Brandon Matt Roush: There are no updates that I'm aware of; I'd think Fox will have to address this next month during its winter TCA session, if not earlier. Hugh Laurie's recent statements about quitting TV after House ends no doubt stirred up more new speculation about how much longer the show can go on.
Sellers Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 To κάνω αυτο. Κοιτάω που είναι περίπου η μπάρα για να καταλάβω αν βρηκε το σωστό ή όχι.
Kasrith Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Και εμένα μου χει τύχει να παίζει το επεισόδιο και να κοιτάω την ώρα.... Αν είναι πριν τις 9:45 ξέρω ότι έχουμε ακόμα δρόμο
Chrisxxx Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 To κάνω αυτο. Κοιτάω που είναι περίπου η μπάρα για να καταλάβω αν βρηκε το σωστό ή όχι. Λολ και εγω, αν και τις τελευταιες 2 σεζόν δεν δινω ιδιαιτερη σημασία στο διαγνωστικό κομματι, οπως και οι συγγραφεις αλλωστε. Ιδεα μου ειναι ή στο Ντεξτερ και στο Χαουζ δειχνουν να σατυρίζουν οι ιδιοι συγγραφεις την κατασταση;
Ahigh_forvalue Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 ισχυει αυτο..αλλα ποιος νοιαζεται για την υποθεση???
Ahigh_forvalue Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 το 9 σημερα δεν βγαινει??αντε χρονια και ζαμανια..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 αύριο ξημερώματα...
tasospaok123 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Καλούτσικο ήταν το σημερινό. Μπορούσαν και καλύτερα για 2 μήνες που περιμέναμε. Γύρισε ο κλασικός house.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα