chill Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 ο wilson πως δεχτηκε αυτο με τον τοιχο??? καλα ελεος παντως τι αλλο θα κανει ρε??χαχααχαχαχαχαχ "Δεν θέλω να δουλεύουν νυχθημερόν γι' αυτό δουλεύουν μόνο βράδυ".......όταν ο Wilson έλλειπε Προφανώς και δεν το γνώριζε!!!!
Chrisxxx Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Eπίσης το έγραφε στο σενάριο οπότε δεν είχε επιλογή.
Ahigh_forvalue Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 το 6 εχει βγει??ποτε βγαινει???στο ιμδβ λεει 14 Νοεμβριου..
Moderators Gi0 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 το 6 εχει βγει??ποτε βγαινει???στο ιμδβ λεει 14 Νοεμβριου.. Σημερα τα ξημερωματα βγηκε.
Moderators Gi0 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Μαγεια οι τελευταιες σκηνες, ελιωσα
evabb Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Μαγεια οι τελευταιες σκηνες, ελιωσα ημουν σιγουρη οτι o foremanη ηθελε να φαει τα εισητηρια για παρτι του. επικ παντως το τελος
Sellers Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Πολύ χιούμορ το επεισόδιο. Το καλύτερο μέχρι τώρα για μένα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 last season? http://www.nooz.gr/lifestyle/telos-epoxis-gia-ton-laurie
Ahigh_forvalue Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 last season? http://www.nooz.gr/lifestyle/telos-epoxis-gia-ton-laurie τι θα γινει αραγε στο φιναλε??μπορει να εχει happy end??
seishirosakura Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 τι θα γινει αραγε στο φιναλε??μπορει να εχει happy end?? Εξαρτάται πόσο θα πληρώσει.
evabb Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 last season? http://www.nooz.gr/lifestyle/telos-epoxis-gia-ton-laurie :cry: κι ειναι τοσο κουκλος σε αυτη την φωτογραφια.
seishirosakura Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Φακ, στο άρθρο είχε το όνομα της δικιάς μου. Βάλτε spoiler tags!
Anaksimandros4 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 last season? http://www.nooz.gr/lifestyle/telos-epoxis-gia-ton-laurie Κριμα, κριμα, κριμα, κριμα. The end of an era που λενε.... Εχοντας παρακολουθησει απειρες σειρες και απειρες ταινιες, οι ερμηνιες του Λορι ως Χαουζ ηταν διαστημικες. Και παντα σε καθε επεισοδιο σε πολυ υψηλα επιπεδα, αλλά ειδικα σε μερικα επεισοδια κυμαινοταν σε επιπεδα που καλυτερα να μην πω την γνωμη μου, διοτι θα τις συγκρινω με αυτες ιερων τερατα του κινηματογραφου και μαλλον δεν κανει. Βασικα εχει την ιδιαιτερη τυχη να εχει ενα πολυ εκφραστικο προσωπο που μπορει να το "πλαθει" οπως θελει για να δειξει το αναλογο συναισθημα και αυτο σπανια το συναντας. Παιζει να ειναι το πιο εκφραστικο προσωπο της τηλεορασης που εχω δει ποτέ μου! Τελοσπαντων σημασια εχει πως μια απο τις ωραιοτερες σειρες εβερ μαζι με 5-6(εκει την βαζω εγω) αλλες, φτανει στο τελος της και αυτο ειναι ακρως λυπηρο. Εχω δει ως το 6/17(Lockdown) οπου λογω προσωπικων θεματων σταματησα να βλεπω σειρες και πριν 1μιση μηνα αρχισα ενα review παυλα καψιμο και μεσα σε 1.5 μηνα περιπου ειδα τις 6 πρωτες σεζον φτανοντας ως χθες στο 18ο επεισοδιο της 6ης σεζον. •Πώς θα χαρακτηριζατε τις 8 σεζον ως τωρα(για την 8η με βαση αυτα τα λιγα επεισοδια που εχετε δει ως τωρα) με αριστα το 20 το οποιο ας πουμε οτι παει σητν καλυτερη σεζον που θα διαλεγατε? (πχ αν βαζετε οτι η καλυτερη σεζον ηταν η 2η τοτε αυτη παιρνει 20 και οι αλλες κρινονται αναλογως με αυτην). Εγω θα εβαζα(προφανως την 7η και την 8η δεν τις κρινω αφου δεν τις εχω δει): 1η σεζον -> 20 2η σεζον -> 20 4η σεζον -> 20 3η σεζον -> 19 6η σεζον -> 19 5η σεζον -> 18 Και ποια τα 5 αγαπημενα σας επεισοδια? Εμενα(αν και ειναι τραγικα δυσκολο να διλαεξω και εχοντας δει μεχρι και το 6/18): 1)Σεζον 6, επεισοδιο 1(1+2 κατ'αλλους) Broken. 2)Σεζον 4, επεισοδιο 16, Wilson's heart. 3)Σεζον 5, επεισοδιο 4, Birthmarks. 4)Σεζον 2, επεισοδιο 21, Euphoria, Part-II 5)Σεζον 4, επεισοδιο 3, 97 seconds.
koystado Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 τι θα γινει αραγε στο φιναλε??μπορει να εχει happy end?? δεν θέλουμε happy end δεν αρμόζει σε αυτη την σειρά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα