Προς το περιεχόμενο

Αγορά κινητού

CoOliO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους...Σκέφτομαι να αγοράσω 1 κινητό από τον Γερμανό (Όχι και το καλύτερό κατάστημα) και θέλω να έχει λίγο απ όλα!!!Gps-Wifi-Maps,κάμερα δεν με ενδιαφέρει και πολύ όπως και να έχει χαμηλή ακτινοβολία...Λέω να το πάρω στο καρτοπρόγραμμα 25 όπου θα έχω επιδότηση 40-50 ευρώ, 30% έκπτωση σε κάθε μηνιαίο πάγιο μιας και είμαι άνεργος + άλλα 50 ευρώ από ανανέωση της σύμβασης μου στο Conn-x...Από εκεί κ πέρα λέω να δώσω και ένα κινητό για απόσυρση για να γλιτώσω λίγα και από εκεί!!!(((Βασικά προτείνω να κάνετε και εσείς κάτι ανάλογο)))Το κινητό που σκέφτομαι να πάρω είναι το SAMSUNG GALAXY 550(τιμή 149 ευρώ)!!!Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο ανάλογο στα ίδια περίπου λεφτά???Περιμένω αν γίνετε αρκετές προτάσεις!!!Ορίστε και το κινητό

http://www.gsmarena.com/samsung_i5500_galaxy_5-3371.php

Δημοσ.

γιατι δε παιρνεις απο εδω μεσα (ολο και καποιος θα πουλαει το galaxy ace-γυρω στα 200 ευρω- σαφως πολυ πιο καλυτερο απο αυτο που επελεξες) και κανεις στο γερμανο προγραμμα συνδεσης κτλπ....

(αυτο σε περιπτωση που εσκαγες μετρητα 149 για τη συσκευη-αν την επαιρνες δωρεαν οκ αστο)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...