Προς το περιεχόμενο

Nintento Wii ή Xbox Kinect?

stm00192

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω της είπα ότι δίνω μέχρι τα 150 που ζητάει το wii αμα επιμένει για το kinect τα υπολοιπα 130 θα τα βαλει εκείνη!! :devil:

Δημοσ.

αααα δεν εχεις 360?Μαλιστα...

:P :lol: :lol:

Χαχα... καλα δεν διαβασες το πρώτο ποστ που γράφω ότι εχω να ασχοληθώ με κονσόλες απο την εποχή του NES??

Δημοσ.

Το Wii έχει την μεγαλύτερη ποικιλία παρεϊστικων παιχνιδιών αυτή την στιγμή.

Το Kinect είναι το μέλλον, καθώς είναι το μόνο που δεν χρειάζεται χειριστήρια, αλλά αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν πάνω από 5 αξιόλογοι τίτλοι που να το αξιοποιούν.

Το Move είναι κάπου ενδιάμεσα στην ποικιλία (όχι όμως με μεγάλη διαφορά από το Kinect) και στην χρηστικότητα (ουσιαστικά είναι σαν τα χειριστήρια του Wii με μεγαλύτερη ακρίβεια στις κινήσεις).

Αν υπολογίσεις και το κόστος, τότε μάλλον η καλύτερη λύση ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ είναι το Wii. Από προσωπική εμπειρία, το Wii είναι η μόνη κονσόλα στην οποία έχω δει να παίζουν και γυναίκες που απεχθάνονται γενικά τα ηλεκτρονικά παιχνίδια.

Να σημειωθεί ότι η μόνη κονσόλα που διαθέτω είναι το PS3 (με το Move).

Συνολικά, κάθε κονσόλα είναι αξιόλογη, αλλά το Wii είναι για πιο casual χρήση (ό,τι πρέπει δηλαδή για την κοπελιά σου)

Δημοσ.

Θα βάλεις την κοπελιά σου να πληρώσει για την κονσόλα? καλό ακούγεται.. :P

Εγώ χωρίς να έχω καμία κονσόλα αλλά έχοντας παίξει και τις 3 πιστεύω ότι το Wii είναι η καλύτερη επιλογή. Προσωπικά μου άρεσε περισσότερο το Kinect αλλά δεν πιστεύω να αξίζει να πάρεις μια κονσόλα μόνο για ένα περιφερειακό. Καλύτερα Wii που είναι καθαρά motion gaming. Πάντως αν η κοπέλα σου δοκίμασε και το Kinect δεν νομίζω να πολυσυμφωνήσει να πάρετε Wii :P

Δημοσ.

αρχηγέ πάρε οτι γουστάρει η κοπέλα σου για να γλυτώσεις και την γκρίνια μετά, εδώ μέσα θα φουντώσει πόλεμος πάλι για το ποιά είναι καλύτερη κονσόλα κτλ. Το kinect είναι μακράν πιο εξελιγμένο από move και wii το wii έχει πιο μεγάλη ποικιλία καθώς είναι κ τόσα χρόνια, οι άλλοι 2 δεν έχουν την ποικιλία του.Και βέβαια δεν κατάλαβα γιατί ο φίλος από πάνω, σου πρότεινε ps3 αν ήταν για σένα...τεσπα

Θεωρώ μπούρδα να παίζεις bowling και τέννις σε κονσόλα. (Και μπαλα και οδήγηση θα προσέθετα). Προτιμώ real life καταστάσεις σε αυτά που προείπα. Αν θες να χορεύεις πήγαινε σε σχολή χορού, αν θες να γυμνάζεσαι στο γυμναστήριο.

Το ps3 το πρότεινα γιατί έχει τα περισσότερα exclusives, αλλά φαίνεται πως ο op δε θεωρεί "σοβαρό" gaming τις κονσόλες, γιατί βλέπεις έχουμε πήξει στα pc exclusives (Cod, BF, GTA, ME, Witcher, Skyrim) τα οποία δεν έχουν βγει στις κονσόλες (ή δε θα βγουν) και πως θα τα παίξουμε. Α πα πα. Μα να μη σκάμε 1000 το χρόνο για να παίζουμε τα παιχνίδια. Τι βλάκες που είμαστε; :eek: Πάω τώρα να σκάσω το μηνιάτικο για να πάρω pc να παίξω κανά παιχνίδι. Σοβαρό, όχι τις μπούρδες που μας σερβίρουν στις κονσόλες. :mad:

Θα βάλεις την κοπελιά σου να πληρώσει για την κονσόλα? καλό ακούγεται..

Ε καλά αυτό σε πείραξε. Εδώ στο wow topic ο άλλος παινιότανε πως του πληρώνουν άλλοι τη συνδρομή, γιατί του έδινε gold :shock: . Σε λίγο θα μας πουν πως ανταλλάσουν με αληθινό χρυσό in game.

Δημοσ.

Θεωρώ μπούρδα να παίζεις bowling και τέννις σε κονσόλα. (Και μπαλα και οδήγηση θα προσέθετα). Προτιμώ real life καταστάσεις σε αυτά που προείπα. Αν θες να χορεύεις πήγαινε σε σχολή χορού, αν θες να γυμνάζεσαι στο γυμναστήριο.

Το ps3 το πρότεινα γιατί έχει τα περισσότερα exclusives, αλλά φαίνεται πως ο op δε θεωρεί "σοβαρό" gaming τις κονσόλες, γιατί βλέπεις έχουμε πήξει στα pc exclusives (Cod, BF, GTA, ME, Witcher, Skyrim) τα οποία δεν έχουν βγει στις κονσόλες (ή δε θα βγουν) και πως θα τα παίξουμε. Α πα πα. Μα να μη σκάμε 1000 το χρόνο για να παίζουμε τα παιχνίδια. Τι βλάκες που είμαστε; :eek: Πάω τώρα να σκάσω το μηνιάτικο για να πάρω pc να παίξω κανά παιχνίδι. Σοβαρό, όχι τις μπούρδες που μας σερβίρουν στις κονσόλες. :mad:

Τρωγεσαι για flame εσυ έτσι??

Ειπα εγώ ποτέ ότι δεν υφισταται σοβαρο gaming στις κονσόλες??

Το μόνο που είπα είναι ότι εγώ προσωπικά προτιμώ το pc gaming.. Γουστάρω τα adventures μου, γουστάρω τα σοβαρά rpg μου που τουλάχιστον μέχρι πριν 2 - 3 χρόνια δεν υπήρχαν στην κονσόλες... γουστάρω τα rts μου που είνια αδύνατον να τα παίξεις σε κονσόλα λόγο έλειψης mouse για αυτό άλλωστε και κανένα σοβαρό rts δεν έχει κυκλοφόρισει σε αυτές, προτιμώ την ακρίβεια του mouse στα fps και όχι να παιδεύομαι με τα gamepads αλλά δεν κατηγορώ και αυτούς που τους βολέυει το gamepad.. και θέλω state of the art γραφικά που δεν μπορεί να μου προσφέρει μια κομσόλα!!

Αλλά το κυριότερο το pc ΔΕΝ το έχω μόνο για gaming!! Αποτελεί εργαλέιο για μενα και απο την στιγμή που το έχω το αξιοποιώ και για gaming!! Ουσιαστικά το μόνο που δεν θα έιχα στο pc αν δεν έπαιζα games θα ήταν οι καρτες γραφικών... που ουσιαστικά μου κοστισαν όσο κοστίζει μια καλή κονσόλα!! Τα υπολοιπα θα τα είχα σκάσει έτσι και αλλιώς γτ τα χρειάζομαι!!

Αν καποιος θέλει ΜΟΝΟ να παίζει games , εννοείται ότι θα του πρότεινα να πάει σε καποια κονσόλα και όχι να τα σκάσει για pc!!

Δημοσ.

αν θες να παίξεις FPS γίνε ΕΠΟΠ, αν θες να παίξεις Spiderman βάλε μια στολή και κρεμάσου από την ταράτσα ή στο κάτω κάτω αν θες να πάιξεις ΜΜΟ πήγαινε στην Κορέα και φάρμαρε σε κανά δάσος

Δημοσ.

αν θες να παίξεις FPS γίνε ΕΠΟΠ, αν θες να παίξεις Spiderman βάλε μια στολή και κρεμάσου από την ταράτσα ή στο κάτω κάτω αν θες να πάιξεις ΜΜΟ πήγαινε στην Κορέα και φάρμαρε σε κανά δάσος

:lol: :lol: :lol:

Σωστόοοος!!! ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...