Προς το περιεχόμενο

Nintento Wii ή Xbox Kinect?

stm00192

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν παίδες ... η κοπέλα μου πρόσφατα δοκίμασε σε μια φίλη της το Wii (sports resort), καταενθουσιαστικε και με ζαλισε να της παρω ένα να παίζουμε!! Το θέμα έιναι ότι όταν το ψάχναμε είδε σε καποια φάση μια διαφήμηση του kinect και της άρεσε περισσότερο η μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων που προσφέρει!!

Οπότε μιας και εγώ είναι παντελώς ασχετος όσο αφορα τις κονσόλες για την μετά NES εποχή αναζητώ την βοήθεια όσων έχουν δοκιμάει και τα δύο συστήματα!!

Σημειώνω ότι μας ενδιφέρουν ΜΟΝΟ τα παιχνιδια που κάνουν χρήση των αισθητήρων κίνησης και στις δύο κονσόλες!!

Ποιά από τις δύο έχει τα πιό διασκεδαστικά παιχνιδια??

(Αν προτείνατε και μερικά καλό θα ήταν, μην ακούσω τπτ για resident evil κτλ κτλ, είπαμε για κοπέλα είναι, η οποια μαλιστα δεν έχει καμια ουσιαστική επαφή με videogames πέρα απο τα angry birds στο iphone!!)

Ποια από τις δύο έχει καλύτερη αισθηση όσο αφορά την απόκριση στις κινήσεις του παικτη??

Αυτά για τη ώρα!!! Ευχαριστώ προκαταβολικά!!

Δημοσ.

σαν κάτοχος Wii, στο προτείνω ανεπιφύλαχτα. μιλάμε για παρέες, χαβαλέ κλπ είναι γαμάτο. έχει και κάποια χρόνια στην πλάτη της η nintendo στον τομέα αυτό και με πιο καλοφτιαγμένα games.

να προσθέσω οτι δεν έχω ψαχτεί με το kinect.

Δημοσ.

Thanx για την απάντηση!!

Οπότε μέχρι στιγμής αν και ο φιλος weezy δεν έχει δοκιμάσει το kinect έχουμε +1 στο Wii!!

Κανένας άλλος να πει καμιά γνώμη??

Δημοσ.

Σου προτεινω Wii μιας και διαθετει μια τεραστια βιβλιοθηκη παιχνιδιων ενω το Kinect+Playstation Move σε αυτο τον τομεα υστερουν αρκετα ακομα.

Δημοσ.

Άλλαξε κοπελιά :rolleyes:

Σοβαρά τώρα. Η παίρνεις κονσόλα χωρίς τα move, kinect κλπ και χαίρεσαι το gaming (μέχρι 8 χρονών καλά είναι τα προαναφερομένα) ή παίρνεις την κοπελα σου και πάτε σε κανά μποουλινγκ σέντερ ή σε τέννις κλαμπ. Κάποια πράγματα είναι καλύτερα να γίνονται στην πραγματικότητα.

Επειδή έχεις χάσει πολλά επεισόδια από το gaming (έχεις να πάρεις κονσόλα από το NES :shock: ) πάρε κανά παλιό ps3 που να μπορεί να παίξει και ps2 games. Τα psx games τα αγοράζεις από το psn.

Δημοσ.

1)kinect + dance central

2)wii + warioware smooth moves

3)move + start the party

ένα απο τα 3 ,σαφώς η πιο φτηνή επιλογή είναι το wii,η καλύτερη για την κοπέλα σου το kinect ,η καλύτερη για σένα το ps3.

Δημοσ.

αρχηγέ πάρε οτι γουστάρει η κοπέλα σου για να γλυτώσεις και την γκρίνια μετά, εδώ μέσα θα φουντώσει πόλεμος πάλι για το ποιά είναι καλύτερη κονσόλα κτλ. Το kinect είναι μακράν πιο εξελιγμένο από move και wii το wii έχει πιο μεγάλη ποικιλία καθώς είναι κ τόσα χρόνια, οι άλλοι 2 δεν έχουν την ποικιλία του.Και βέβαια δεν κατάλαβα γιατί ο φίλος από πάνω, σου πρότεινε ps3 αν ήταν για σένα...τεσπα

Δημοσ.

αρχηγέ πάρε οτι γουστάρει η κοπέλα σου για να γλυτώσεις και την γκρίνια μετά, εδώ μέσα θα φουντώσει πόλεμος πάλι για το ποιά είναι καλύτερη κονσόλα κτλ. Το kinect είναι μακράν πιο εξελιγμένο από move και wii το wii έχει πιο μεγάλη ποικιλία καθώς είναι κ τόσα χρόνια, οι άλλοι 2 δεν έχουν την ποικιλία του.Και βέβαια δεν κατάλαβα γιατί ο φίλος από πάνω, σου πρότεινε ps3 αν ήταν για σένα...τεσπα

απο που φουντώνει όμως αυτός ο πόλεμος?, κάποιοι αναφέρουν ΟΛΕΣ τις επιλογές και κάποιοι κράζουν και λένε ότι τους κατέβει(πιο εξελιγμένο το κινεκτ καλά.....) ,είπα οτι γιαυτόν καλύτερα θα ήταν να πάρει ps3 με move που το θέμα? εσύ πως προτείνεις το Kinect δλδ? τουλάχιστον εγώ ανάφερα όλες τις επιλογές και είπα οτι θα αρέσει το dance central πιο πολύ στην κοπέλα του απο το να γράφω μπούρδες του στύλ το κινέκτ είναι πιο εξελιγμένο.... no comment..

btw wii πρωτείνω όχι γιατί είμαι nintendo fanboy ,ούτε γιατί είμαι sony fanboy ούτε γιατί είμαι ms fanboy. αντικειμενικά είναι η καλύτερη επιλογή.φτηνό,μεγάλη γκάμα παιχνιδιών που αξιοποιούν το wii mote ,αποιρα Party/fun games.

Δημοσ.

Παιδες chill out... δεν έχω σκοπό να ανοίξω κανένα πόλεμο και δεν με ενδιαφέρει καν πια είναι καλύτερη κονσόλα overall .. ρώτησα συγκεκριμένα πράγματα και περιμένω απαντήσεις μόνο πάνω σε ότι αφορά αυτά!!

Το μονο που με ενδιαφέρει είναι ποιο έχει μεγαλύτερη ποικιλία "διασκεδαστικών" και casual παιχνιδιών και ποιο προσφέρει καλύτερη αίσθηση όσο αφορά το motion capture!! Και αποτι καταλαβαινω στον πρώτο τομεα υπερεχει το wii και στον δεύτερο το kinect!! γεγονός το οποίο μου δυσκολεύει ακόμη περισσότερο την επιλογή!!

Άλλαξε κοπελιά :rolleyes:

Σοβαρά τώρα. Η παίρνεις κονσόλα χωρίς τα move, kinect κλπ και χαίρεσαι το gaming (μέχρι 8 χρονών καλά είναι τα προαναφερομένα) ή παίρνεις την κοπελα σου και πάτε σε κανά μποουλινγκ σέντερ ή σε τέννις κλαμπ. Κάποια πράγματα είναι καλύτερα να γίνονται στην πραγματικότητα.

Επειδή έχεις χάσει πολλά επεισόδια από το gaming (έχεις να πάρεις κονσόλα από το NES :shock: ) πάρε κανά παλιό ps3 που να μπορεί να παίξει και ps2 games. Τα psx games τα αγοράζεις από το psn.

Τωρα είναι απάντηση αυτή?? Ελα εσύ στον 9μηνο χειμώνα της Σουηδίας να παίξεις Τεννις στους -30 η να δώσεις τα 15Ε ανα ατομο και ανα παιχνίδι που ζητάνε εδώ για να παίξεις bowling!!

Επίσης δεν ξέρω αν διαβασες καλα το αρχικό μου post αλλά η κονσόλα δεν είναι για μένα αλλά για την κοπελιά μου!!

Και δεν έχω χασει κανένα επεισόδιο στο Gaming φιλέ .. απλά προτιμώ το pc gaming και για το μεγαλύτερο βάθος που προσφέρουν τα παιχνιδια του αλλα και για πολλούς αλλου λόγους! (καθαρά προσωπικούς για να μην αρχίσει κανενα console vs pc gaming flame και εχουμε αλλα).

Οποτε το ps3 δεν αποτελει επιλογή! Τα ''adult'' games δεν προκειται να τα παίξω οπουδήποτε αλλού πέρα από το pc.

Ολους τους υπόλοιπους που απαντήσατε on the point σας χιλιοευχαριστώ για τις απαντησεις σας!! ^_^

Δημοσ.

Δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης φίλε μου. Μιλάμε για άλλη τεχνολογία. Το Kinect είναι επόμενης γενιάς και χρησιμοποιείς ολόκληρο το σώμα για να παίξεις, αφού αναγνωρίζει όλο το σκελετό και τα άκρα με τη κάμερα. Το Wii, βλέπει μόνο τον σένσορα στο χέρι σου, δηλαδή μόνο ένα σημείο. Το Wii είναι μία χαρά κονσόλα, αλλά είναι σα να συγκρίνουμε το γρήγορο αυτοκίνητο του γείτονα με μία φόρμουλα. Είναι άλλη κατηγορία με άλλες προοπτικές.

Δημοσ.

kinekt παρε,σε αυτον τον τομεα δεν υπαρχει κατι καλυτερο[αν και να γνωριζεις οτι τα παιχνιδια που βγαινουν για αυτο το ειδος [moton sensor]ειναι τραγικα και παιδικα].

Δημοσ.

kinekt παρε,σε αυτον τον τομεα δεν υπαρχει κατι καλυτερο[αν και να γνωριζεις οτι τα παιχνιδια που βγαινουν για αυτο το ειδος [moton sensor]ειναι τραγικα και παιδικα].

Ρε σεις .. ναι το ξέρω αυτό για τα συγκεκριμένα παιχνίδια ... αλλά αυτό ακριβώς θέλουμε... παιχνιδάκια στυλ sports resort να περναμε ευχαριστα και με γελιο καμια ωρίτσα την ημέρα ή όταν έρχετε καμια παρέα σπίτι!!

Με σοβαρό gaming ασχολούμε μόνο εγώ και για αυτό το σκοπό το pc μου είναι υπεραρκετό!!

Δημοσ.

Παρε kinect τοτε,μην το ψαχνεις ειναι το καλυτερο με διαφορα.Μετα wii και τελειταιο της sony..

Απλα εγω δεν θα χαλαγα τα χρηματα μου σε αυτη την μπουρδα[και ειναι και πολλα].

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...