GlobeXgr Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Εκανα το λάθος και πήρα αυτο: http://www.tenda.cn/tendacn/Product/show.aspx?productid=376. Το συνδέω στον υπολογιστή μου και δεν αναγνωρίζει τη συσκευή. Περνάω drivers και πάλι το ίδιο. :S Καμια ιδέα?
SPANK Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Πες λίγο τι windows χρησιμοποιείς και δες αν στην βρίσκει την συσκευή έστω και με θαυμαστικό η κίτρινο σηματακι στην διαχείρηση συσκευών. Βάλε την και σε αλλη usb αν δεν το έχεις κάνει ηδη
GlobeXgr Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Windows XP. Τη συσκευη τη βλέπει αλλά δε την αναγνωρίζει (πχ δε λεει usb flash connected). Επίσης το έχω δοκιμασει και σε windows 7 και 2003 με το ιδιο αποτελεσμα. Την εχω βάλει και σε αλλη usb θυρα.
poulinos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 ενα print screen αποτο device manager μπορεις να μας κανεις να μας πεις τι βγαζει εκει?
poulinos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 το βγαζει Unknown device.και σε αλλο pc κανει το ιδιο ?αν ναι τοτε εχει προβλημα το stick.apla σε αλλο pc αν γινεται οχι σε αλλο λειτουργικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.