Προς το περιεχόμενο

Sons of Anarchy - Season 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για μενα και η 3η σεζον ηταν παρα πολυ καλη και η 4η το εχει ανεβασει ακομα ψηλοτερα..

>Μου εχουν μεινει τρια επεισοδια και εχει παει το πραμα σε αλλα επιπεδα μπλεξιματος..Ελπιζω μεχρι το φιναλε της σεζον να πιασουν τοπο τα λογια του Unser γιατι αρκετα με τον Clay αυτη η σεζον ηταν το αποκορυφωμα και καποιος πρεπει να τον ξεκανει

..5η σεζον δεν θα ακουλουθησει απο ανοιξη αλλα απο του χρονου?Αυριο που θα χει τελειωσε αι η παρακολουθηση θα ξαναποσταρω γνωμη..

Ηθελα να βαλω το spoiler αλλα fail..

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μου άρεσε πολύ το φινάλε και γενικά όλη η season.Ίσως ήταν η καλύτερη για μένα η φετινή.Στην 3η κάπου σε 2-3 σημεία με είχε λίγο κουράσει, αλλά οκ είχε φοβερό κλείσιμο.Για φέτος πάντως δεν την είχα σκεφτεί αυτή την ανατροπή οπότε άντε τώρα ένα χρόνο υπομονή... :angry: Το μόνο που μου λείπει λίγο απ' την σειρά είναι κάποια επεισόδια σε πιο χαλαρό στυλ που βλέπαμε τον πρώτο καιρό,με τα party,χιουμοριστικές ατάκες και φάσεις κτλ.Μας πάει πλέον φουλ αγωνία και δράση σε κάθε επεισόδιο! Ωραιά είναι αλλά να πάρουμε ανάσα δεν προλαβαίνουμε με τόσα μπλεξίματα και θέματα που τους τρέχουν! B)

Δημοσ.

Ωραια η σειρα.Αν κ μετα την πρωτη σαιζον ειχα ενα διλημμα αν θα την συνεχισω η οχι, τελικα δικαιωθηκα :rolleyes:

Παντως 13 επεισοδια για να διαβασει τα γραμματα ειναι πολλα, βαρεθηκα να περιμενω

Δημοσ.

Που ήταν η ανατροπή ρε παιδιά;;;; Άλλη σειρά βλέπω εγώ... Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου. Μόνο η 2ρη σαιζόνα άξιζε γιατι πηδ@γ@νε τα φασιστάκια.

Εντάξη βλέπετε βέβαια (δεν είναι και supernatural) αλλα εγω το Jax θέλω να το βαρέσω κάθε φορά που βλέπω την σκατόφατσα του (γιοοοοοοοοοόόόό, πολύ ράπερ την έχει δεί). Εντωμεταξύ αυτό που μας δείχνει όλο τον κώλο του δεν μπορώ να το καταλάβω, προσπαθούν με τέτοιο τρόπο να προσεγγίσουν και μερικά χαζογκομενάκια;;; Μάλλον. Δεν λέω να μην τον δείχνουν, δεν είμαι ομοφοβικός αλλα ας μας δείξουν και κανα γκομενάκι, μόνο την πατσαβούρα την γυναίκα του μας δείχνουν και την παντόφλα την μάνα του.

Τέσπα εμένα με έχει αφήσει με ένα δίλημμα, να αυτοπυροβοληθώ πρώτα και Έπειτα να πέσω απο μεγάλο ύψος σε κάποια λεωφόρο την ώρα που περνάει κάποιο φορτηγό ή να σταματήσω να την βλέπω και να ξαναδώ το The wire; Μάλλον θα επιλέξω το 2ρο.

Y.Γ. Συμφωνώ και απόλυτα με τον xavier.

Δημοσ.

είδα και το σεασον 2. Η σειρά έχει αρχίσει να γίνεται λίγο επαναλαμβανομενη αλλά ακόμα μου αρέσει. ΜΕΓΑΛΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ TURN OFF ΟΤΙ

O ope συγχώρησε τον tig και τον clay που σκοτώσαν την γυναίκα του. Μεγάλο λαθος τους τελείως αντιρεαλιστικό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...