Orlias Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Call of Duty όνομα και πράγμα ο τίτλος του επεισοδίου!Ακόμη ένα πολύ δυνατό επεισόδιο για φέτος,μάλιστα διάρκειας 1 ώρας και πάμε ολοταχώς για κορύφωση της φετινής χρονιάς!
Moderators Praetorian Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Στο συγκεκριμένο επεισόδιο με χάλασε αρκετά ο Call of Duty χαρακτήρας. Μου φάνηκε πολύ ξεκάρφωτο tribute και ακροβατούσε στα όρια της γελοιότητας (πχ εκεί που σκοτώνεται ο Kozik από την νάρκη ή όταν μπαίνουν τα RPG στο παιχνίδι). Επίσης, ήταν το θέμα με τον Juice. Περίμενα κάτι πιο έξυπνο από το "α τελικά τζάμπα πιάστηκες κορόιδο (*αλλά βέβαια τώρα πια θα χορέψεις)". Φέτος σχεδόν όλοι οι sons έχουν κάνει οι ίδιοι ή έχουν συνεργήσει σε κάτι για το οποίο κάπως θα πρέπει να πληρώσουν. Αυτό το κλίμα είναι από τα ατού της 4ης season. Από τη χτυπητή περίπτωση του Clay (που είναι υπερβολίκα χτυπητή αλλά έστω) μέχρι τον Jax που ώρες-ώρες το γυρίζει σε σιγανοπαπαδιά αλλά έχει στο ιστορίκο του ενεργή συμμετοχή στην εμπλοκή του club σε ναρκωτικά, εκτελέσεις, όπλα κλπ. Τέσπα, δεν βλέπω να γίνεται στο τέλος ο χαμός θέλω να γίνει, γιατί τότε δεν ξέρω ποιος θα μείνει για την επόμενη season ή αν θα αξίζει να "συμπαθήσεις" κάποιον από τους εναπομείναντες. Το υπόλοιπο επεισόδιο πάντως κινήθηκε σε πολύ καλό επίπεδο, και η τελική σκηνή ήταν καταπληκτική.
Orlias Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Την καλημέρα μου σε όλους!Φίλε Praetorian αφού έφυγε η πόρωση και ένταση της στιγμής τελικά συμφωνούμε σχεδόν σε όλα όσα λες στο spoiler.Ειδικά στα σημεία έντονης δράσης ξέφυγε λίγο το πράγμα προς B movie σε 1-2 σκήνές. Φυσικά παραμένει -κατά την γνώμη μου- πάντα σε ηψηλά επίπεδα η σειρά!
guido Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 του "Kozik" το έχει η μοίρα του να ανατινάζεται ;
Whiteyez Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 του "Kozik" το έχει η μοίρα του να ανατινάζεται ; Έτσι φαίνεται.
Moderators Praetorian Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Νέο επεισόδιο "Burnt and Purged Away". Έγινε το έλα να δεις... Πολύ καλό set-up για το φινάλε που ακολουθεί στα επόμενα δύο επεισόδια!
ScarletK Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Ο αποπάνω έχει δίκιο... @Praetorian: Είναι έγκλημα η αλλαγή του άβαταρ σου!
Orlias Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Συμφωνώ με τον Praetorian και ανυπομονώ για τα 2 τελευταία ακόμη περισσότερο!Γενικά,ωραίο επεισόδιο αν και σε κάποια φάση νευρίασα με την Gemma.
Moderators Praetorian Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Μεγάλη απογοήτευση το φινάλε ως επεισόδιο συνολικά. Μόνο το bottom line μπορώ να κρατήσω ως αξιόλογο, αλλά εκεί μπορούσαν να φτάσουν και με ένα σενάριο που θα ήταν πιστό στο τί είδαμε σε χαρακτήρες και καταστάσεις σχεδόν σε όλοι την υπόλοιπη season. Anyway, διαβάζω και πολύ θετικές απόψεις οπότε ίσως οι υπόλοιποι να έχετε διαφορετική άποψη.
xavier Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 το "he is mine" το βρηκα τραγικο...ελεος με τον πρεσιους... One Jax to rule them all, One Jax to find them, One Jax to bring them all and in the darkness bind them τεσπα, δεν με χαλασε κιολας το φιναλε...οκεις
guido Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 ε νομίζω πως μετά τα ατύχημα έχει δείξει κάποια σημάδια ότι το χάνει η κοπέλα : "do you love me?" στην μητέρα του jax κτλ λογικά είναι ενδεικτικά του πως έχουν στο μυαλό τους ότι θα είναι ο χαρακτήρας της στην νέα season.
anthony_88 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Και εγω ηθελα η Ταρα να μας αδειασει τη γωνιά από την επόμενη σεζον αλλα ενταξει. Κατα τα αλλα, αν και shit didnt go down, ηταν ενα αρτιο επεισοδιο, με ωραια μουσικη και σκηνοθεσια, που εθεσε το πλαισιο για την επομενη σεζον. Αυτο που μου φαινεται καπως: Και να συνεχισουν οι γιοι το deal, θα τους εχει η cia συνεχως σε ασυλια; Ή καποια στιγμη ουτως ή αλλως θα τους πιασει;
headbanger Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Φοβερό τέλος. Πολύ καλύτερη η σεζόν από την 3η που την βρήκα ιδιαιτέρως αργή. Ποιος περιμένει 1 χρόνο τώρα όμως;....
alex_000 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 του έδωσα 2η ευκαιρία και ειμαι season 2 τώρα. Αξίζει τελικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα